Şimdi Ara

Mitsubishi 63 zr-s klima almak üzereyim (ssli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle doğru fikire ulaşmışsınız .burta tartışılan konu benim görüşümce şudurki kusura bakmasın arkadaşlar

Öküz altında buzağı aramak kadar mantıkla ilişkilenmeyen durumdur

Uluslararası bir kurumu nerdeyse hiç edeceksiniz öyle kolaymı sanıyorsunuz siz bu kuruluşa tabi olan üreticilerin bir üretimini test ettirip diğer üretimlerde farklı bir üretim yapacağını.mantık dışı söylemler bana göre. Eurovent yalancı peki kim doğru TSE mi yada sizlerin söylediğimi. EUROWENT belgeleri dünya çapında ortada peki sizin söylemlerinizi kanıtlar bir belgeniz varmıdır?

Görünen tabloya göre ortada fikir harici birşeyler yok .o halde söyledikleriniz sizin kendi fikrinizden öte geçemez kaldıki fikirlerinizi doğrulayan belgeniz de yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın;

Öncelikle şu hususta anlaşmak isterim.

Önceki yazılarımda mutlaka denk gelmişsinizdir ki ısrarla yazarım, hiç bir şekilde ÜSTAD,DUAYEN,HOCA,HACI,AMİR,OTORTE vs vs ve türevleri hiç bir şey değilim. o statülere gelmeye daha mülyon fırın yiyeceğimiz ekmek var.

Burada yazdıkolarım(ız) ise yine sıklıkla belirttiğim üzere şahsi fikrim(iz) den ibaret.

Yine tüm bunların dışında ise forumlarda bir atıf var ise belge/kaynak/döküman isterim, yok ise zaten yine o yazı benim için fikirden öteye geçmez. Aynen bu konuda yazdığım kendi yazılarım gibi.

Sorun şu ki, yapım ve tecrübelerim gereği DEVLETLER dahil hiç bir oluşuma tam güven duymam, İçerisinde İNSAN olgusunun olduğu hiç bir şey tam güvenilir değildir.

Son günlerde yaşanan bir çok konudan örnek verilebilecekken en son yaşanan NATO konusuna bile baksanız, istediği kadar ULUSAL, istediği kadar ULUSLARARASI ve istediği kadar AKREDİTE olsun hiç bir yapı da bu konuda körü körüne otorite kabul edilmez. (Tabi ki şahsi fikrimdir)

SONUÇ; Hepinizin fikrine saygı duymakla birlikte, Benim için tek geçerli veri, GERÇEK tüketicinin sonuca ulaştığı veridir ki euroventin kağıt üzeri verilerinin sapmalarını, defalarca kendi testlerimiz ile tespit etmişliğin verdiği güvence ile yazıyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.