Şimdi Ara

Mitsubishi Carisma 1.6 Avance alacağım.Ne dersiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
22.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teşekkür ederim. Arabamdan çok memnunum. 3000-4000 USD civarı bir miktara ihtiyacım var o yüzden satıyorum. Eğer o meblağı bulursam zaten satmayı da düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carantinas

quote:

Orijinalden alıntı: mstfakgl

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-japon-harikasi-konforun-adresi-masrafsiz-107766945/detay

Güzel arabaymış

Teşekkür ederim. Arabamdan çok memnunum. 3000-4000 USD civarı bir miktara ihtiyacım var o yüzden satıyorum. Eğer o meblağı bulursam zaten satmayı da düşünmüyorum.

• quote:

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-japon-harikasi-konforun-adresi-masrafsiz-107766945/detay

Güzel arabaymış

Teşekkür ederim. Arabamdan çok memnunum. 3000-4000 USD civarı bir miktara ihtiyacım var o yüzden satıyorum. Eğer o meblağı bulursam zaten satmayı da düşünmüyorum.

Araba alacak olsaydım direk iritbata geçerdim aracınız gerçekten çok iyi görünüyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Güzel arabaymış

Araba alacak olsaydım direk iritbata geçerdim aracınız gerçekten çok iyi görünüyor.

Nazik mesajınız için teşekkür ederim

• Benim içinde HB daha cazip ama temizini içime sineni bulursam sedan veya hb olsun farketmez.
  • 1.8GDİ motor hb aracı 4 ay kadar kullandım.

Kullanımı çok zevkli, direksiyona oturup gaza kökleyince çıkan ses bambaşka , 60LT depo var, düzgün kullanımda 550km nin üstünü göremedim şehir içi,

ne olursa olsun alacağınız aracı kendi servisi dışında bir yere göstermeyin. her servisede güvenmeyin ustasını bulun, temizini bulduktan sonra sıkıntısız binersiniz. pişman olmazsınız. ama temiz olursa...

servisler 1.6 motoru daha çok öneriyorlar,

birde alacaksanız elegance modeline bakmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rizeli -- 6 Ocak 2013; 12:21:31 >
  • arkadaşlar bu arabanın hangi modeli en dolusu bide özellikleri neler internette bulamadım araçların özelliklerine bakabileceğimiz bi site falan varmı

özellik derken teknik veriler değil klimadır hava yastığıdır o şekil şeyler
  • ilk araba alacak kişiye ben olsam tavsiye etmezdim. çünkü araçta parça sıkıntısı var ilk araçta büyük alasılıkla vurma kırma çok olur ve alıcıyı üzer.
    carizma dahada üzer
  • Temizini bulursanız , araba ölene kadar kullanın bence.
  • carizma (avance -glx), volvo s40 2000-2001 model yada kia rio 2003-2004 model birde seaat cordoba 2000-2001 model bunlara bakıyorum bunların temizinden bulursam uygun fiyata alacağım hala tek birinde karar kılamadım:) 13-14 bin param var sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf55yusuf

carizma (avance -glx), volvo s40 2000-2001 model yada kia rio 2003-2004 model birde seaat cordoba 2000-2001 model bunlara bakıyorum bunların temizinden bulursam uygun fiyata alacağım hala tek birinde karar kılamadım:) 13-14 bin param var sizce?

temiz 1.6 carisma yolda bırakmaz.. kia yla seat yanına yaklaşamz ... volvo s40 lada aynı fabrikadan cıkıyolar ztn.. carsima kullanıcısı olduğum için biliyorum.. herhangi bir sorunuz varsa msg atabilirsiniz.
  • sezgin.gunes S kullanıcısına yanıt
    Sezgin bey benimde carisma çok hoşuma gidiyor daha doğrusu içim gidiyor piyasada en dandik araca bile aynı parayı istiyorlar merak ettiğim ben bu aracı ordu-sivas arası kullanacağım stabilize şantiye-köy yolu bu araç uygunmudur en azından bi megane kadar altının yüksekliği alt takım sağlamlığı açısından ustasını bulmaktan korkmuyurum(komşu mıtsubıhı eski servis ustası şimdi kendi dükkanı var) ama parçası şöyle pahalı böyle pahalı diyorlar ne ölçüde doğru özellikle ford reno kıyasle mesela 4 amörtisör gibi

ve piyasada bakıyorumda glx avance arasında kaldım glx daha ucuz ve görünüş güzel ama gücü düşük fark olurmu
  • ...!ALMA!...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizelini sorsaydin al derlerdi ne de olsa VW motoru.al kardeşim al

• quote:

Orijinalden alıntı: mOrhanw

Sezgin bey benimde carisma çok hoşuma gidiyor daha doğrusu içim gidiyor piyasada en dandik araca bile aynı parayı istiyorlar merak ettiğim ben bu aracı ordu-sivas arası kullanacağım stabilize şantiye-köy yolu bu araç uygunmudur en azından bi megane kadar altının yüksekliği alt takım sağlamlığı açısından ustasını bulmaktan korkmuyurum(komşu mıtsubıhı eski servis ustası şimdi kendi dükkanı var) ama parçası şöyle pahalı böyle pahalı diyorlar ne ölçüde doğru özellikle ford reno kıyasle mesela 4 amörtisör gibi

ve piyasada bakıyorumda glx avance arasında kaldım glx daha ucuz ve görünüş güzel ama gücü düşük fark olurmu

orhan bey merhaba

öncelikle bende avance var 1.6 112 bg gücü pekte düşük sayılmaz .. temsa parçaların yan sanayisini üretiyor ancak orjinalle arasında cok fark var. hem fiyat farkı oalrak hem kalite farkı olarak. tanıdığınız usta varsa işçilik bakımında sıkıntı çıkarmaz . yakın zamanda trigel seti değiştirdim. sanayideki usta 350 tl servis 900 küsür fiyat çekmiştir. orjinal parçalarını bulabileceğiniz yeriniz varsa sorun olmaz. bence avance alın derim. ve en can alıcı nokta bozuk yolu sevmeyen bir araç .. sorun çıkarmaz ancak klasik japon hastalığı carismalarda da var. ön takımlarına dikakt emeniz lazım. öle haldır huldur paldır kldür yollara girmemeniz gerekir =) ancak muadilleriynden daha yüksek bir araç (honda civic, toyota corolla ) vb. burda sölemiştim tekrar soylüyorum 2 haftada yaklaşık 2500 km yol yaptım araçla. ( istanbul - bartın, bartın istanbul, istanbul-bulgaristan , bulgaristan-istanbul, istanbul-yunanistan, yunanistan-istanbul )

• quote:

Orijinalden alıntı: sezgin.gunes

quote:

Orijinalden alıntı: mOrhanw

orhan bey merhaba

öncelikle bende avance var 1.6 112 bg gücü pekte düşük sayılmaz .. temsa parçaların yan sanayisini üretiyor ancak orjinalle arasında cok fark var. hem fiyat farkı oalrak hem kalite farkı olarak. tanıdığınız usta varsa işçilik bakımında sıkıntı çıkarmaz . yakın zamanda trigel seti değiştirdim. sanayideki usta 350 tl servis 900 küsür fiyat çekmiştir. orjinal parçalarını bulabileceğiniz yeriniz varsa sorun olmaz. bence avance alın derim. ve en can alıcı nokta bozuk yolu sevmeyen bir araç .. sorun çıkarmaz ancak klasik japon hastalığı carismalarda da var. ön takımlarına dikakt emeniz lazım. öle haldır huldur paldır kldür yollara girmemeniz gerekir =) ancak muadilleriynden daha yüksek bir araç (honda civic, toyota corolla ) vb. burda sölemiştim tekrar soylüyorum 2 haftada yaklaşık 2500 km yol yaptım araçla. ( istanbul - bartın, bartın istanbul, istanbul-bulgaristan , bulgaristan-istanbul, istanbul-yunanistan, yunanistan-istanbul )

Sezgin bey merhaba, ben de 2. el bir araç arıyorum 13500 TL ye kadar. Mitsubishi Carisma konfor olarak ilgimi çekiyor. Benim çekincem yedek parça ve anlayan ustasını bulabilmek. Hatay'da ikamet ediyorum. Acaba buralarda sıkıntı olurmu? Servis sıkıntı olursa Adana'ya da gidebilirim. Toyota Corolla baktım ama bütçeme göre 1999-2000 model bir Corolla bulamadım. Daha eski modellerini düşünmüyorum. Bartın'a gittiğinizi yazmışsınız. Ben de Bartınlıyım. Eğer bir araba alabilirsem ben de Hatay-İstanbul-Bartın-Hatay yapacam. Dolayısıyla alacağım araç biraz da olsa konforlu olsun istiyorum. Carisma'da bu fazlasıyla var :) Ama bir taraftan da parça sorunu olur mu diye endişe ediyorum :( Araba almak ne zor iş...

• Yedek parça fiyatları uçuyor yanlız. Motor aksamı yine fena değil ama mekanik ve kaporta aksamı uçuyor. Ön çamurluk 500 küsür lira ön tampon 600 küsür lira. istediğimiz kadar dikkatli olalım birileri gelip vuruyor sonuçta.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.