Bugün alındı,3100 taksitli fiyatı umarım iyi olur..
quote:
krigamine FD35 va kullanıyorum, gayet memnunum diğerine luzum yok bence izmir için,hatta bu hafta 3000 tl fiyat aldım bir tane daha alıp almama arifesindeyim.
iyi fiyat almışsın çok yere sormama rağmen 3100 tl den aşağıya düşmediler.. Mesajını geç görmemde şanszılık oldu.Şimdiden hayırlı olsun.
Hayırlı olsun, güle kullanın ben 35fa yı aldığım yere sormuştum daha önce aynından sattığımız için size bu fiyat olur demişlerdi, ne olursa olsun verdiğiniz parayı sonuna kadar hak eden bir cihaz, ben çok memnunum açıkcası bütcemi denkleştirdiğimde diğerinide alacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: Yilmaz07
Mit Elec'ten kart yakma sorunu çok duydum son yıllarda. Zaten eskiden Mit elec yoktu bildiğim kadarıyla Türkiye'de.
Evet arkadaşım yanlış duymamışssın. Yansınki parça satalım mentalitesi. Farkettiyseniz türk ithalatçısı olan bir ürünün 3yıl garantisi oluyor. Marka kendi ithalatçıysa 5yıl .
quote:
Orijinalden alıntı: lara12345
izmir de oturuyorum mitsubishi electric fd 25 va modelini üç yıldır özellikle ısıtmada kullanıyorum.ısıtma - sogutma süper.kışın 24 saat çalışıyor ve elektrik faturasında en fazla 30 tl fark ediyor.geçen yıl macera yaptım ve toshiba daisekai aldım ve pişmanım.bir hafta önce bir hata daha yaptım ve panasonic etheria(yeni econavi) aldım.teknik özelliklerine bakarak bu hataları yaptım.iade etme fırsatım olsa aradaki fiyat farkının iki katını verip mitsubishi alırım..... kesinlikle mitsubishi elektric kırgıname serisi tavsiye ediyorum.on yıldır klima ile ısınıyorum bütün markaların klimalarını gördüm-denedim ama kesinlikle mitsubishi elektric.daikın ı kendim kullanmadım ama 2.sırayı alabilir.
Arkadaşlar bu arkadaşa gereken cevap başka forumda verilmiştir,ama geri dönüş alınamamıştır kendisi tamamen reklam amaçlı yazılar yazmaktadır.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: antısekurıt
quote:
izmir de oturuyorum ve evimde 4 adet klima kullanıyorum.markalar:mitsubishi electric(kırgamıne fd25va)-toshiba daisekai-panasonic etheria(yeni econavi) mitsubishi yi 3 yıldır özellikle ısıtmada kullanıyorum ve tek geçiyorum.fiyatı biraz yüksek ama kesinlikle hak ediyor. panasonic etheria yı yaklaşık on gün önce aldım ve pişmanım.iade edebilsem yine mitsubishi alacağım. kesinlikle mitsubishi electric kırgıname serisini öneririm.
Müdür iyi sallamışssın ama modelin birini yazmayı unutmuşssun.Ayrıca iyade nedenini belirtmemişssin.
Panasonic Etherea EcoNavi Inverter - KIT - E9-MKE(bir ay önce aldım) Toshiba Daiseikai - RAS - 10SKVR-(iki yıldır kullanıyorum) Mitsubihi Electric Kırıgamıne MSZ FD25VA(dördüncü yıl kullanıyorum)
Mitsubishi elektrik kesinlikle 1 numara.sallamak için bir nedenim yok.isteyen istediği markayı alabilir. ancak Mitsubihi Electric MSZ FD25/35VA kırıgamine serisini bir kez kullanan emin olun diğer klimalaraa bakmaz bile.Ben satıcı kurbanı oldum ve başkaların'da olmaması için yazıyorum. teknik özellikler falan aynı dediler ama performans olarak yanından bile geçemezler.
iade etme istememin nedeni tamamen kıyaslamadan dolayı.klimaların montajı boru mesafesi aynı ama misubişi nin üfleme sıcaklığı diğer iki klimaya göre el ile farkedilebiliyor. ikinci olarak ses seviyesi.misubishi sanki çalışmıyormuş gibi(hem iç hem dış ünite).iki klimada dış ünite balkonda yan yana duruyor-mitshubishi sanki çalışmıyor.
diğer iki model de kesinlikle kötü değiller.ama elimde kıyaslamak için mitsubishi olunca iş değişiyor. diğer modelleri almamın sebebi tamamen fiyat farkı idi.
Arkadaşım klimacı değil müşteri isen burada marka kıyaslaması yapma.Sen satın alıp kullanıyorum dediğin kötülediğin markanın daha nasıl çalıştığını neden daha az ısı verdiğini bilmiyosun. Mitsubishi electric ısıtmada minimum kapasite 5119Btu (1,5kw) Panasonic etherea ısıtmada minimum kapasitede 2900Btu(0.850kw) Kötülemiş olduğun markanın iç ünite fan motoru şuan kullanmış olduğun fd25va klimanın içinde zaten
quote:
quote:
Mit Elec'ten kart yakma sorunu çok duydum son yıllarda. Zaten eskiden Mit elec yoktu bildiğim kadarıyla Türkiye'de.
Evet arkadaşım yanlış duymamışssın. Yansınki parça satalım mentalitesi. Farkettiyseniz türk ithalatçısı olan bir ürünün 3yıl garantisi oluyor. Marka kendi ithalatçıysa 5yıl .
birdolu yazacağım yazı var forum girme vaktim yok. ancak zaman zaman bakıyorum bakabildiğimce. kardeş son günlerde sizde bir m.e düşmanlığı belirmiş gibi. hemde pervasızca. büyük ihtimalle klimaplustan bir darbe yediniz şayet klimacı iseniz. işinizi düzgün yapmadığınız için. ama milleti burada yanlış bilgilendirmenin alemi yok yazık günah ben klimaplus un avukatı felan değilim. bendeki klima 5. yılına giriyor affedin eşek gibide görevini yapıyor. tık demedi.
(Arkadaşım klimacı değil müşteri isen burada marka kıyaslaması yapma.Sen satın alıp kullanıyorum dediğin kötülediğin markanın daha nasıl çalıştığını neden daha az ısı verdiğini bilmiyosun. Mitsubishi electric ısıtmada minimum kapasite 5119Btu (1,5kw) Panasonic etherea ısıtmada minimum kapasitede 2900Btu(0.850kw) Kötülemiş olduğun markanın iç ünite fan motoru şuan kullanmış olduğun fd25va klimanın içinde zaten )
işte bende aynı sizin de yazdığınız gibi kataloğ değerlerini inceleyerek kandırıldım. yok yeni klimanın özellikleri şöyle yok böyle.....vs ama hepsi hikaye.bakın marka adı bile vermiyorum artk- reklam yapmıyorum. ben tüketiciyim ve diğer tüketicileride bilgilendirmek adına yazıyorum. iki klima yan yana hemen hemen aynı odayı ısıtıyor.dış üniteler yan yana-bir tanesi sessiz-diğeri süper sessiz(sanki çalışmıyor). aynı şey iç üniteler için de geçerli.birisi ilk çalıştırmada 15 dakikada ısıtıyor-diğeri 25-30 dakikada. beni ilgirendiren kısımlar bunlar.verilerine bakarak kitap yazmak gibi niyetim yok. diğer veriler beni müşteri olarak çok fazla da ilgilendirmiyor açıkçası. zaten iki klima arasındaki 1000 tl lik fiyat farkı da bu yüzden diye düşünüyorum. hatırladığım kadarıyla benim önerdiğim klimanın COP değeri daha yüksekti ama o da önemli değil.önemli olan müşteri memnuniyeti. bayi servis durumunu açıkçası çok fazla bilmiyorum.zaten servislik bir durumuda olmadı. kızılacak bir durum yok ortada.isteyen istediği markayı alabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: 9köy
quote:
quote:
birdolu yazacağım yazı var forum girme vaktim yok. ancak zaman zaman bakıyorum bakabildiğimce. kardeş son günlerde sizde bir m.e düşmanlığı belirmiş gibi. hemde pervasızca. büyük ihtimalle klimaplustan bir darbe yediniz şayet klimacı iseniz. işinizi düzgün yapmadığınız için. ama milleti burada yanlış bilgilendirmenin alemi yok yazık günah ben klimaplus un avukatı felan değilim. bendeki klima 5. yılına giriyor affedin eşek gibide görevini yapıyor. tık demedi.
Ne darbesi ne düşmanlığı forumda yazmış olduğum bütün mesajları oku eğer içlerinden birtanesi yanlış bilgiyse öğle cevap ver bana.Doğruları yazmak nezamandan beri yanlış bilgilendirme olduki.
quote:
(Arkadaşım klimacı değil müşteri isen burada marka kıyaslaması yapma.Sen satın alıp kullanıyorum dediğin kötülediğin markanın daha nasıl çalıştığını neden daha az ısı verdiğini bilmiyosun. Mitsubishi electric ısıtmada minimum kapasite 5119Btu (1,5kw) Panasonic etherea ısıtmada minimum kapasitede 2900Btu(0.850kw) Kötülemiş olduğun markanın iç ünite fan motoru şuan kullanmış olduğun fd25va klimanın içinde zaten )
işte bende aynı sizin de yazdığınız gibi kataloğ değerlerini inceleyerek kandırıldım. yok yeni klimanın özellikleri şöyle yok böyle.....vs ama hepsi hikaye.bakın marka adı bile vermiyorum artk- reklam yapmıyorum. ben tüketiciyim ve diğer tüketicileride bilgilendirmek adına yazıyorum. iki klima yan yana hemen hemen aynı odayı ısıtıyor.dış üniteler yan yana-bir tanesi sessiz-diğeri süper sessiz(sanki çalışmıyor). aynı şey iç üniteler için de geçerli.birisi ilk çalıştırmada 15 dakikada ısıtıyor-diğeri 25-30 dakikada. beni ilgirendiren kısımlar bunlar.verilerine bakarak kitap yazmak gibi niyetim yok. diğer veriler beni müşteri olarak çok fazla da ilgilendirmiyor açıkçası. zaten iki klima arasındaki 1000 tl lik fiyat farkı da bu yüzden diye düşünüyorum. hatırladığım kadarıyla benim önerdiğim klimanın COP değeri daha yüksekti ama o da önemli değil.önemli olan müşteri memnuniyeti. bayi servis durumunu açıkçası çok fazla bilmiyorum.zaten servislik bir durumuda olmadı. kızılacak bir durum yok ortada.isteyen istediği markayı alabilir.
Yok daha neler katalog değerlerini inceleyerek kandırılan insan olurmu hiç.Bu katalogları herkez kafasına göre mi basıyo sanıyorsun sen.
Burada 2004 ve 2011 yılına ayit kataloglar mevcut,kim kafasına göre katalog basıyor gör.
quote:
Burada 2004 ve 2011 yılına ayit kataloglar mevcut,kim kafasına göre katalog basıyor gör.
evet hala ısrar ediyorum me ve pc klimalarda kataloglarda ses seviyesi 46 db gösteriyor(her ikiside). ama aralarında çok fark var-birisi şahin diğeri merso. 3 yıllık klimanın dış ünitesi 2 aylık klimadan daha sessiz. ya katalogları herkes işine geldiği gibi basabiliyor yada ölçüm- test koşullarında farklılıklar var ve bunları çok küçük yazılarla belirtiyorlar/belirtmiyorlar biz farkedemiyoruz.. ama gerçek olan yana yana çalışan iki klimanın iç ve dış ünitelerdeki ses seviyesi farklı. bu kadar kızmaya da gerek yok me almazsınız olur biter.
quote:
quote:
evet hala ısrar ediyorum me ve pc klimalarda kataloglarda ses seviyesi 46 db gösteriyor(her ikiside). ama aralarında çok fark var-birisi şahin diğeri merso. 3 yıllık klimanın dış ünitesi 2 aylık klimadan daha sessiz. ya katalogları herkes işine geldiği gibi basabiliyor yada ölçüm- test koşullarında farklılıklar var ve bunları çok küçük yazılarla belirtiyorlar/belirtmiyorlar biz farkedemiyoruz.. ama gerçek olan yana yana çalışan iki klimanın iç ve dış ünitelerdeki ses seviyesi farklı. bu kadar kızmaya da gerek yok me almazsınız olur biter.
Arkadaşım ME hangi bayisisin bilmiyorum ama yeni olduğun kesin.Katalogları tarayıp sana göndermemdeki amaç ses seviyesi kıyaslaman için değil klimalarda yapılan değişiklikler.Ayrıca kimse katalogları istediği gibi basamaz eurovent sertifikası varsa,seninki hayalden başka bişi değil.Ayrıca kızmamı gerektirecek bişi yok MİTSUBİSHİ ELECTRİC için ölen kimseyide görmedim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 9köy
quote:
quote:
Ne darbesi ne düşmanlığı forumda yazmış olduğum bütün mesajları oku eğer içlerinden birtanesi yanlış bilgiyse öğle cevap ver bana.Doğruları yazmak nezamandan beri yanlış bilgilendirme olduki.
bak kardeşim diğer topikte kocustaya demişsin belgeyle gel karşıma. kocausta nın savunucusu felan değilim. sadece sevdiğim bir abimdir. sizde gençseniz onu bir abi olarak belleyin mailine kadar mevcut hiç üşenmez saatlerce yazar size. tartışa bilirsinizde ama üslübunuz gerçekten itici. kocaustanın size belge göstremesinede gerek yok bunu diyebilirim.
bana cevabınıza gelince üst paragrafta belgden açtım sizden alıntı tarihim çok eski ozamandan buzaman iddia ettiğniz bir belgeyi getirseydiniz madem belgelerle konuşun demeyi biliyorsanız. amacım bu değil yeri geldiği için yazdım.
darbe almışsınız almamışsınız onuda geçelim ama gerçekten düşmanlık edercesine yazılarınız var. bunları biraz düşünürseniz kendinizde görebilirsiniz. diğer topiktede dedim size karşı sahsımın art niyeti olamaz. yazılarınızdaki tavrı beğenmediğim için yazdım. ben şahsen japon menşeili klimaların hepsinin iyi klima olduğunu biliyorum. keşke panasonik klimamda olsa. ama düşmanlık yok çok yanlış. koca m.e kötü klima üretcek 3 yıl sona kesin kart yakıcak. klimaplusta bundan faydalanacak. gerçekten çok tuhaf yorum bu. çoktan topu dünyadada türkiyedede dikerlerdi.
Krigamine MSZ FD25VA aldım klimaplus kdv kampanyasından. denizlide işyerinde ufo ile ısınmaya çalışıyorduk. elektrik faturası geçen sene yılın bu zamanında 200 tl civarı gelmişti ve üşüyoduk. şimdi faturam aynı şartlarda 135 tl geldi. daha az gelmesini umuyordum aslında ama sanırım elektrik zamlandığından olsa gerek. 1 yılda ne kadar zamlandı bilmiyorum. kıyas edemiyorum. Klima sabahtan akşama kadar hiç durmadan son kapasitede çalışıyor müşteriler sıcaktan şikayet ediyolar rahatsız oluyolardı ama karla beraber sıcaklık - lere düşünce kimse şikayet etmiyor. İçerisi ideal sıcaklıkta. ufoya göre ısınmada oldukça memnun olduğumu söylemeliyim alacak olanlar varsa öneririm. Ama daha önce klima ile ısınmayanlar için şunu söylemeliyim kalorifer gibi değil kapatırsanız içerisi soğuyor. zaten verimli olması için kapatılmaması gerek tabi.
arkadaşlar bende msz fd 25 va modelini kullanıyorum 16 m2 oda için benim klima 27 derecede otomatik fan hızı sıcaklık normal 2.katta oturuyorum.kardeşimde aynı klimayı benim üstümde 3.katta kullanıyor.ev 3 katlı.kardeşim fan hızı 3 de derece 25 de gece üstüm açık yatıyorum diyor.bense battaniyeye sarılıyorum.ben klimayı kardeşim gibi 3. kademede çalıştırırsam içerisi ısındığında dış ünite motor devrini düşürürmü yoksa otomatikte mi kullanırsam devir düşer.klimamın her şeyinden memnunum yalnız hem faturayı nasıl biraz daha düşürebilirim diyede soruyorum bunları.
arkadaşım bende 2 tane 35 va 1 tane 25 va var. otomatik fan hızında çalıştırma. fan hızını üçe al. hem çok iyi ısıtıyor yerler bile sıcak oluyor.biraz gürültülü oluyor ama olsun. fan hızını üçe aldınmı 23 derecede bile sıcak oluyor
üsdatlar 9000 btu da alacağınız en iyi klima general plazma serisidir daha sonra mitsu elect. krigamine plus (-25 de çalışabildiği için ve cop 5.35 olduğu için) sonrada daikin ururu sarara gelir
fiyat olarak en uygunu ve en iyisi generaldir.
quote:
Orijinalden alıntı: teknikdestekci
üsdatlar 9000 btu da alacağınız en iyi klima general plazma serisidir daha sonra mitsu elect. krigamine plus (-25 de çalışabildiği için ve cop 5.35 olduğu için) sonrada daikin ururu sarara gelir
fiyat olarak en uygunu ve en iyisi generaldir.
General LDC serisi eski fujitsu LCC serisi ile birebir aynı görünüyor. Yani o eski Fujitsu klimayı arayanlar General LDC alabilir mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme