Şimdi Ara

MITSUBISHI Hollanda'daki fabrikasını 1 Euroya satışa çıkardı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

1 euroya satıyo he direk alırım sonra fabrikanın arsasını ve binasını satarım böyle saçma bir haber mi olur

1500 kişinin biriken maaşlarını ödeyebileceksen durma al 1 euroya. Bir de okuyup yorum yapmayı öğrenseniz..

benim dediğimi anlamadınız galiba alıp direk satarım diyorum sadece arsayı ve binayı bu durumdan dolayı haberin doğruluğundan şüphe ettiğimi belirmiştim bir daha belirtmekten zarar gelmez

• tabi avrupada yasalar nedir ne değildir bilemiyorum

ancak fabrikayı kapatmak isteyen bir firmaya karşılık grev yapmak mantıklı mıdır acaba
  • Mitsubishinin Hollanda'da fabrikası olması mantıklı bir şey değilmiş zaten Bursa'ya İzmit'e Sakarya'ya gelsin maliyetleri yarı yarıya düşürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocknRoll@ -- 8 Şubat 2012; 20:14:50 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

1 euroya satıyo he direk alırım sonra fabrikanın arsasını ve binasını satarım böyle saçma bir haber mi olur

1500 kişinin biriken maaşlarını ödeyebileceksen durma al 1 euroya. Bir de okuyup yorum yapmayı öğrenseniz..

benim dediğimi anlamadınız galiba alıp direk satarım diyorum sadece arsayı ve binayı bu durumdan dolayı haberin doğruluğundan şüphe ettiğimi belirmiştim bir daha belirtmekten zarar gelmez

Saf mısın, yazdıkların mı öyle gösteriyor? Gerekli sözleşmeyi imzalamadan(çalışanların birikmiş maaşını ödeyeceğine dair) sana fabrikayı devredeceklerini mi sanıyorsun? Zaten ödedikten sonra istediğini yapabilirsin. Direk sat. Haberde bir yanlışlık yok ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 8 Şubat 2012; 20:41:56 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.