Et 4 bir taraftan ısı alıyor. Vallahi lokum gibi olur dadından yinmez
Bir dahakine buyurun gelin Bu bir tokat mangalıdır, sahibinden.com da aratırsanız bir satıcı var
Yaşıyon bu dünyada gözüm körolsun
Afiyet, bal, gaymak ossun
Arkadaşlar herhangi bir kalp rahatsızlığım olursa tek sorumlusu doktor mete bey'dir bunu buradan ilan ediyorum.Elli yaş üstü bi adama böyle yapılır mı be ofrotçu?
Eray dostum,yücel,ali selamlar...
quote:
Orijinalden alıntı: kaf_kaftr
Arkadaşlar herhangi bir kalp rahatsızlığım olursa tek sorumlusu doktor mete bey'dir bunu buradan ilan ediyorum.Elli yaş üstü bi adama böyle yapılır mı be ofrotçu?
Yaf hocam bu büyük bir sorumluluk Hocam ekşın yap, kalbin sağlam olur
quote:
Orijinalden alıntı: lokosit
quote:
Orijinalden alıntı: kaf_kaftr
Yaf hocam bu büyük bir sorumluluk Hocam ekşın yap, kalbin sağlam olur
Basın açıklaması; Kaf_kaftr nickli forumcunun 2 (iki) adet aracı bugün Isparta'daki kar yüzünden farklı mahallelerde mahsur kalmıştır.Fakat sabahtan yağan kar,sorumlu! belediye tarafından kürenmemiş,rezillik büyümüştür.
Kendileri,büyük çabalarla araçlarını evine getirmiştir.Fakat,sabah 8'de başlayıp 13 sularında duran kar,ancak 21:30 sularında kürenmeye başlanmıştır.
Isparta'daki belediyecilik anlayışına
Isparta'da L200'den başkası yalan
Allah bilir karda arabaları malikane otoparkına da zokamamüşündür hocam
Bu yazdıklarını okuyan belediyeciler de karla birlikte sokağa park ettiğin arabalarını da küresinler de gör gününü
Fiko hocam,ya bizim belediyenin belediyecilik anlayışına ne demeli? 27 Aralıktan bu yana şehre sadece 17 gün su verildi ve sular yine kesik ! Sular kesik olduğu için okullar da 15 Şubat'a kadar tatil.
quote:
Orijinalden alıntı: BmCpRo827
Fiko hocam,ya bizim belediyenin belediyecilik anlayışına ne demeli? 27 Aralıktan bu yana şehre sadece 17 gün su verildi ve sular yine kesik ! Sular kesik olduğu için okullar da 15 Şubat'a kadar tatil.
Bizim belediye acaba yavaşmı çalışıyor? yoksa gerçekten işi uzunmu? Suç bu yönetimdemi? yoksa öncekilerdemi? Sadece bu yönetime sıyırttırmadan önce o su borularını yapan mütayite,onu kabul eden belediye mühendisine ve buna göz yuman belediyeye en baştan sıyırtmak lazım.
Benden yana nasiplerini alıyorlar, sorumlu kimse tabiiki
quote:
Anovvvv,
Hocam sen şimdi bi de evlisindir
quote:
Bir yerden tanıdık geldimi
NERDE BUNUN SARI ÇİZMELERİ
Kayfemizde soğuk günler için sıcak kampanya!!!!
EYY AHAALİ DUYDUK DUMADIK DİMEYÜN,BEYNÜR EKMEK YİMEYÜN
Bu günden itibaren kayfemizde EKİSPİRESSO VE GAPÜÇÜNO SERVÜSÜ BAŞLAMIŞ BULUNMAKTADIR.En yakın zamandada İskender Kebaba giricez.Fiko beye İskender Kebabın nasıl yapıldığını öğretiyor şu anda bir ustamız.Daha sonra Miçuçupi kayfesnden FİKO USTADAN İSKENDER KİPAP YİYEBİLECEKSİNİZ.( Hemde harbi eşek etinden8D] )
Manisalı çayın yanında kaşarlı tost da veriyomuş diye duydum. Yani ben onun yalancısıyım. He ben yine eski gaveme takılmak istiyom ayrı konu ama çaylan kolaynan gaveynen bi yere gadar gider bu iş. AÇIZ BİZ AÇIZ.
Manisalı tostu bi de çifte kaşarlı yapıyomuş, üstüne sürdüğü tereyaaanı da hiç esirgemiyomuş diye duydumudu
Adam zabahın körüne tükanı açıp tereyaaanın kokusunu aleme duyurmuş bea. Sen halen daha vaatlerlen bizi gandırmeye çalışıyon. Gusura galma emme en azından çayın yanına iki dene peynilli pooça beklerdim şahsen. Parayı mezara mı götcen netcen bilmiyomkine
quote:
OFFROADIN OLMAZSA OLMAZI
bu soba odunlamı yakılıyo, mangal kömürü de konuyo mu nası piyo bu meret. çok iştah kabartıcı duruyo valla. bahalı da değil alınır valla..
quote:
Orijinalden alıntı: akerimoglu
Manisalı çayın yanında kaşarlı tost da veriyomuş diye duydum. Yani ben onun yalancısıyım. He ben yine eski gaveme takılmak istiyom ayrı konu ama çaylan kolaynan gaveynen bi yere gadar gider bu iş. AÇIZ BİZ AÇIZ.
Manisalı tostu bi de çifte kaşarlı yapıyomuş, üstüne sürdüğü tereyaaanı da hiç esirgemiyomuş diye duydumudu
NE DEMEK KARDEŞ. BİZİM KAFEDE MANİSA KEBABI ÜCRETSİZ. ALMAK ŞART DEĞİL, TADINA BAKIN YETER ABİLER...
Kaannnnnn, olüm baksana adam kebabı bilem hazırlatmış. Dadına bakın para soraki iş diyo.
Sen halen daha gandırıyon bizi. Ben manisalının gaavesine geçiyom gardeşim. Gidip aç garnımı doyurcem gari.
Isparta kibabı sivmeğeeen va mı ? Gıı sen de va ge bura... Herşeyler beleştir.
(Temsili fiko usta ) Yanında da buzz gibi komposto...
İsteyene ; (kabunedir)
E tabi şimdi bi de Sparta datlusu dirsiğiz....
Not:Menümüz,çaylarımız , her türlü ikramımız Cafe iflas edene kadar şirkettendir
@Ababa Dua etsinler don'a çevirmedi Don olaydı o zaman olay çıkarırdım...Bugün de küreyip falan ayarladılar da , beladiyenin bir adet afat yönetimi başkanı filan bulması lazım. Otopark'ın tepesini temizlemek için bir öğleden sonramı ve bolca kalorimi yedim.küreme tahtası çaktırmayan kafamı
@Eray kaptan ve tohtur Mete
Duydum ben de su işini..Artık abartı da diyemiyecem, ne demek o kadar gün susuz kalmak? (Ankara'lıları tenzih ediyorum)Belediya başkanı açıklama yapmadı inşallah "komşunuzda yıkanın" tarzında...
quote:
Orijinalden alıntı: akerimoglu
quote:
Anovvvv,
Hocam sen şimdi bi de evlisindir
quote:
Orijinalden alıntı: kaf_kaftr @Eray kaptan ve tohtur Mete
Duydum ben de su işini..Artık abartı da diyemiyecem, ne demek o kadar gün susuz kalmak? (Ankara'lıları tenzih ediyorum)Belediya başkanı açıklama yapmadı inşallah "komşunuzda yıkanın" tarzında...
Valla FİKO Hocam, P.tesi sabah 05.00'te BOZÜYÜK'e doğru yola çıktım, daha bugün döndüm. Yolda ihtiyaçlarımı giderdim. Yarın da ÇANAKKALE'ye gideceğim, beni pek bağlamıyor aslında.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kaf_kaftr @Eray kaptan ve tohtur Mete
Valla FİKO Hocam, P.tesi sabah 05.00'te BOZÜYÜK'e doğru yola çıktım, daha bugün döndüm. Yolda ihtiyaçlarımı giderdim. Yarın da ÇANAKKALE'ye gideceğim, beni pek bağlamıyor aslında.
Çok sevdiğim bir laf vardır...Mersodan korksaydık susurluğa girmezdik diye
Arada Mete'yi de al yanına he?Onda da küççük gamyon var....