Şimdi Ara

Mitsubishi Kıraathanesi-Kıraathanemiz Mitsubishicileri Bekliyor :) (123. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.572
Cevap
3
Favori
92.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uçmuş burası enkaza dönmüş uyanın ahaliii

•  Mitsubishi Kıraathanesi-Kıraathanemiz Mitsubishicileri Bekliyor :)
  • Ses Denemeeee
  • meydey meydey ses war mı alooooooow
  • oooo alın verin kayfeye can verin:)))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: lokosit

oooo alın verin kayfeye can verin:)))))

@kaan

ses geliyür.

Mitsubishi Kıraathanesi-Kıraathanemiz Mitsubishicileri Bekliyor :)
  • kaf kaf kaf
    si si si
    kafsi kafsi kafffffffffffff
  • quote:

kaf kaf kaf
    si si si
    kafsi kafsi kafffffffffffff

SİN SİN SİN

Önce,Eray kaptan'a geçmiş olsun diyorum bir kere daha buradan.Babasından iyi haberler bekliyorum bakalım.

Bu da kendi çekiminden bandırmaspor sevinci.Tüm Balıkesir ve mezralarından katılan dinleyicilere gelsin

http://www.dailymotion.com/video/xd5s2e_bandirmaspor_lifestyle

• Eray Kaptanın babasına ne olmuş??
    Ben buradan bilmiyorum, sen taa nereden biliyorsun.
  • quote:

Eray Kaptanın babasına ne olmuş??

Son haberler iyi.Aort dahil 4 damarı değiştirilmiş 10 saatlik bir ameliyatla.4. günde çıkabilmiş narkozdan.Şimdilik iyiymiş.

İnşallah atlatsın da Eray Kaptan'ın da eski muhabbetine kavuşalım.

İnsanın babasının hastalanması falan ne zor geliyor adama.Kendi babamın kanseri son zamanlarındayken ne koyuyordu bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaf_kaftr

quote:

Eray Kaptanın babasına ne olmuş??

Son haberler iyi.Aort dahil 4 damarı değiştirilmiş 10 saatlik bir ameliyatla.4. günde çıkabilmiş narkozdan.Şimdilik iyiymiş.

İnşallah atlatsın da Eray Kaptan'ın da eski muhabbetine kavuşalım.

İnsanın babasının hastalanması falan ne zor geliyor adama.Kendi babamın kanseri son zamanlarındayken ne koyuyordu bana...

İnanki şimdi duydum
    Her ikisinede büyük geçmiş olsun:(
    Bursadamı opere edilmiş?? anevrizmamı olmuş??
  • büyük geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin Eray kaptan
  • Arkadaşlar, merhaba...
    Hepinize teşekkür ediyorum.

Doktorum sağolsun, kendi kahvehanesinde de muhabbetimi açmış.
    METE Hocam, ameliyat DENİZLİ, PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ Hastanesi'nde oldu. Ameliyata teyzemin oğlu girdi.

Kendi başlığıma yazdığım yazıyı yapıştırıyorum;
    quote:

Ameliyatı teyzemin oğlu yaptı. Doçent idi herhalde, profesörlüğe yükselmeye uğraşıyor. Sağolsun kendisi ameliyata girdi ve ameliyata girdikten sonra sabaha kadar yanında kaldı. Ertesi gün mesai bitiminde evine gitti, gece tekrar geldi.
    Böyle bir akrabanın olması çok iyi. Ne varsa kendi olanından fayda var.
    Ameliyat bitiminde dikişi atmışlar ve kapatmışlar, ardından kalp durmuş, tekrar masajla çalıştırmışlar ve bu sefer de sağ taraftaki damardan şüphelenmiş ve tekrar dikişleri açarak, sağ taraftaki damarlara girmiş. Onun için ameliyat uzun sürdü.

Bugün durum eskisinden çok daha iyi. Yavaş yavaş kendine geldi. Ben de buradaki işleri ayarlamak için geri döndüm. Mecburen tekrar DENİZLİ yolu görünüyor.
    Geçen gün iki günde toplam 4-5 saat uykuyla 950 km yol yaptım. Yollara alışmış olmama rağmen uykusuzluktan gözüm kapanmaya başladı yolda. Kendimi eve zor attım.
    Güzel bir uyku uyuyabilmiş olsaydım o yol çekilirdi ama arabanın sol koltuğunu 180 derece yatırdım ve öyle uyudum. Hayatımın en kötü uykusuydu. Bir de DENİZLİ geceleri soğuk oluyor. Ben de arabayı hastanenin otoparkında bir ağacın altına çekmiştim. Sabah oldu, araba güneş falan görmüyor, bir üşüdüm, bir üşüdüm anlatamam... Güneş doğduktan sonra arabayı güneşe çektim, biraz da öyle uyumuşum. Gece o soğuk havadan sonra, güneşin altı ne güzel geldi anlatamam...

• Amanın kaptan , eksikliğin acayip hissediliyor ona göre.

Baban beyefendiye de özellikle geçmiş olsun dileklerimizi ilet.Birşeyler lazım olursa atlayıp gelirim valla tüm SDÜ proflarını toplayıp
  • AA.: Uzun süren bir ayrılıktan sonra tekrar foruma dönerek, otomobil bölümüne mesaj atma hakkı kendisine iade edilen kaf_kaftr rumuzlu üyenin bu dönüşü arkadaşları tarafından da çoşku ile karşılandı ve kendisine "hoşgeldin müdür" partisi verildi. Ababa2307/Anadolu Ajansı-Antalya.

Mitsubishi Kıraathanesi-Kıraathanemiz Mitsubishicileri Bekliyor :)
  • Partiye katılan kaf_kaftr ;"İçerdeydik diye pas da tutmadık" şeklinde açıklamada bulunurken,bu kadar koyunu kesmeyip de satsaydık,kıraathaneye bi L200 bi de CR-V alabilirmiydik diye düşündü.(Kg=25 tl)

Katılımcılara teker teker teşekkür eden kaf_kaftr , yediklerinin midesine oturması üzere mesirelik alandan erken ayrıldı.
  • Neredesiniz millettt???
    FortçuKaan burayı devralmadınmı sen??
  • quote:

Neredesiniz millettt???
    FortçuKaan burayı devralmadınmı sen??

Bizde Peşkeş yok hocam....

Genellikle öbür tükkandan devam ediyor muhabbet.

Ama burası ilk gözağrımız.

Duyarlı mitsubishiciler ... NEREDESİNİZ?

• 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.