Ben açılışta mutlaka Da Shop Boyz - Party Like A Rockstar'ı açarım
Metallica-Fuel diyecem ama tehlikeli bir zevk. insan gaza geliyor. Esas itibariyle melodik death metal dinleyicisi olarak araçta dinlememeye çalışıyorum. hem motor sesini duymaya alıştım çok bastırıyor o müzikler (kısık halde de metal dinlenmez ki) hem de ben de gaza gelip basıyorum. şimdilerde radyo alaturka dinliyorum. yakıt tüketimine katkısı büyük
var yıldıray çınardan kalk gidelim sevgilim bu diyardan bu el bize yaramaz
audioslave kesinlikle uzun yolda çok rahatlatıcı oluyor. ne hit varsa onu fm transmittera koyup dinliyorum bu aralar.
quote:
Orjinalden alıntı: _opeth
audioslave kesinlikle uzun yolda çok rahatlatıcı oluyor. ne hit varsa onu fm transmittera koyup dinliyorum bu aralar.
sizi korsancılar siziiii... :)
Baceyyy konuşturma şimdi. Senin araban bir de mp3 çalabiliyor. Gidip cd mi satın alıyorsun. Senin standart donanımın korsana çanak tutuyor zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: bacey
quote:
Orjinalden alıntı: _opeth
sizi korsancılar siziiii... :)
quote:
Orjinalden alıntı: sinir kupu
Baceyyy konuşturma şimdi. Senin araban bir de mp3 çalabiliyor. Gidip cd mi satın alıyorsun. Senin standart donanımın korsana çanak tutuyor zaten.
yaa yok ben orijinal CDlerimi bilgisayarda yedekliyor, oradan MP3 yapıyorum :)
Arabanın soundtrack'i oldu diyebilirim, her kullanımda dinliyorum mutlaka. Yalnız çok gaza getiren bir parça dikkatli olunmasını tavsiye ederim. arabanın ruhuna da uyuyor(colt). önce sakin başlıyor sonra hareketleniyor