arkadaşlar "café mitsu" da açılış hazırlıkları yaparken belirlenemeyen bir nedenden ötürü latte makinası infilak etti, mitsubishi marka lcd tv'mizi de beraberinde götürdü hasar tespit çalışmaları yapıyoruz. açılış ileriki bir tarihe ertelendi. lokosit'in soğuk çaylarına talim
içmeyin diyoruz artık böyle çayları ama dinletemiyoruz. nabalım müşteri soğuk çay seviyor.
Ford Cafe yi işletime mi soksak ne yapsak gelen olurmuki
quote:
Orjinalden alıntı: lokosit
quote:
Orjinalden alıntı: nadirgurece
çok pis yerden vurdum demi itiraf et hocam ihtiyarlığı karıştırmayacaktım
hade lemm ben senden gencim
tabi tabi külahıma anlatın
jantları boyayalım hocam yok kampanaları boyayalım hocam yok fren kaliperleri turuncu olsun hocam yok Narva H4 çakma beyaz far takalım hocam yok. sidik sarısı farlara devam.
böyle gençlik mi olurmuş canım genç insan arabasından belli olur
quote:
quote:
quote:
hade lemm ben senden gencim
tabi tabi külahıma anlatın
jantları boyayalım hocam yok kampanaları boyayalım hocam yok fren kaliperleri turuncu olsun hocam yok Narva H4 çakma beyaz far takalım hocam yok. sidik sarısı farlara devam.
böyle gençlik mi olurmuş canım genç insan arabasından belli olur
gence bak gence beyim xenonlara özeniyor:)) önce beyaz farları takıyor, sonra önümü göremiyom diye sarı sisleri ilave ediyor senin yaşın geçmiş külahla dolaştığına göre nadir bu mekanda konuştukça batarsın unutma işlev daha önemlidir
xenonlara özendiğimiz doğru hatta yaptıracak bütçemizde var fakat altımızdaki arabaya değmez diyerekten es geçiyoruz yoksa düzgün birşey olsaydı çoktan yaptırmıştım.
sonrasında sisleri taktırmamın nedeni beyaz farların yağmurlu ve karanlık gecelerde yolu aydınlatmaması idi onuda sislerle çözdük. En sonunda dayanamadım night breaker aldım artık sis mis açmıyorum
üstelik arabamız yaşlıda olsa gençlere hitap eder
quote:
ıstakaları toplayayım kavga çıkabilir
quote:
xenonlara özendiğimiz doğru hatta yaptıracak bütçemizde var fakat altımızdaki arabaya değmez diyerekten es geçiyoruz yoksa düzgün birşey olsaydı çoktan yaptırmıştım.
sonrasında sisleri taktırmamın nedeni beyaz farların yağmurlu ve karanlık gecelerde yolu aydınlatmaması idi onuda sislerle çözdük. En sonunda dayanamadım night breaker aldım artık sis mis açmıyorum
üstelik arabamız yaşlıda olsa gençlere hitap eder
nadir o arabaya naytbrakerde deymez bırak kendi haline nasıl yanarsa yansın genç adamın arabası(fortu ) ihtiyarın L200 ü ile kalkış yapınca egsozunun dumanında boğulurmu ogün kalkış yaptığımızda aynadan çok delikanlı görünüyordun bide demezmi, ''egsozundan beyaz duman çıkıyor diye
sen al eline fırçayı kapılara falanda alev resimleri yap ama kaliperlerle uyumlu olsun
gençliğin verdiği heyecandan adrenalinden diyelim pati çekmeseydik yine başedemecektiniz. yarış deme hocam bana 300metre avans verdim ama senin araba tıkanıp kaldı 160-170te 200le yanından geçerken el sallamıştım gördünüz sanırsam
durum 1-1 boşuna çamura gerek yok
yaf sen o zaman benlemi yarışıyordun
quote:
gençliğin verdiği heyecandan adrenalinden diyelim pati çekmeseydik yine başedemecektiniz. yarış deme hocam bana 300metre avans verdim ama senin araba tıkanıp kaldı 160-170te 200le yanından geçerken el sallamıştım gördünüz sanırsam
quote:
quote:
vallahi bilemiyorum susurlukta ayran evinin oradan yanımdan hızla çıkarken sanki yarışır gibiydiniz. şahitçide yokki anasını satıyım ispatlıyım. son hızda giderken sanırım yarışıyorduk
quote:
quote:
quote:
vallahi bilemiyorum susurlukta ayran evinin oradan yanımdan hızla çıkarken sanki yarışır gibiydiniz. şahitçide yokki anasını satıyım ispatlıyım. son hızda giderken sanırım yarışıyorduk
tekbaşınamı? ben yarışmıyordum da
çoluk çombalak muhabbetine döndü muhabbet yarın başka KIL konularla karşınıza gelirim merak etme hocam
iyi geceler tatlı ÜRYALAR
günaydın beyler..çay var mı çay lokosit..!
Bugün herkese benden çay..hazır maaşı almışken bi kıyak geçeyim millete...fortçu nadire de ver bakmasın ciğerci kedisi gibi...çocuğu kapının yanına oturtuyorsunuz hep...gel nadir muskacının masasına doğru yaklaş...bu masada çok çay içiliyor....fortçu kafe açılınca sen de bana söylersin...kapiçino içmeye gelirim oraya...
Nadir rahar bırak lokositi sabah simitimizi kuru kuru yüyüyoz adam sana laf yetiştircem diye çayları unutuyo, yada soğuk çay geliyo valla boğazıma takıldı simit.
arkadaşlar kapı karşısı sağ dip köşedeki masada kabak çekirdeğimi çitleyerek sabahtan beri muhabbetinizi izliyorum ne matrak bir yermiş burası hepiniz çayı hakettiniz kahveci çaylar benden ince bel tavşan kanı afiyet olsun iyi muhabbetler
kolay gelsin...
quote:
Orjinalden alıntı: drmert
Vaaayyy kimler gelmiş,sefalar getirmiişşş... Hoşgeldin esmerce, lokosit,çek abi ordan az şekerli bir Türkkahvesi... Bu akşam tüm çaylar-kahveler benden,nasıl olsa maaşın ilk günü
Hoşbulduk drmert,
Az şekerli Türk kahvesini çok severim, sağolasın çok makbule geçti
quote:
Orjinalden alıntı: esmerce
quote:
Vaaayyy kimler gelmiş,sefalar getirmiişşş... Hoşgeldin esmerce, lokosit,çek abi ordan az şekerli bir Türkkahvesi... Bu akşam tüm çaylar-kahveler benden,nasıl olsa maaşın ilk günü
Hoşbulduk drmert,
Bilmemmi abi,kumaşımız uyuşuyor
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: esmerce
quote:
Hoşbulduk drmert,
Bilmemmi abi,kumaşımız uyuşuyor
Teşekkür ederim
Bu arada aracın hayırlı uğurlu olsun çok merak ettiğim bir model,güle güle kullan
nadir hadi gel kapının önünde öyle melül melül bekleme L200 e bk atmayacağına söz ver sanada bi kahve yapalım
zaten ben bok atmıyorum olan şeyi söylemekteyim
hadi hocam çek şöyle soğuk demlenmiş bir çayda midemiz bayram etsin içimiz ısınsın hararetimiz gitsin. akşamki gibi munzurluk yapmayacağım L200leri seviyorum ama kamyon işte ne yaparsınız bi damperi eksik