Şimdi Ara

--Mitsubishi L200'ü Olanlar Buraya-- (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.457
Cevap
21
Favori
1.019.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jantlarınız eğrilmiş olabilir.Yahut lastik ayarlarınız tutarsız olabilir.Lastiklerin havasını kontrol edip tekrar denemenizi öneriririm
  • Bütün kontroller ok. Ama bir türlü çözüm bulamadım. Servis jantlardan diyo ama. Ben pek sanmıyorum o yüzden olacağını bi yerde bi tutarsızlık var....

Bizim canavarın jantları...

--Mitsubishi L200'ü Olanlar Buraya--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost1802 -- 10 Haziran 2008; 22:10:14 >

• jantlar normal ebatlarında değil ya olabilir sökün normallerini takın eğer sorun olmazsa jantlardan yani ya razı olacaksınız ya eski jantlara devam jantlarda konuşuyor bu arada...dediğim gibi servisteki yetkililerin birisiyle deneyin eğer herşey kontrol edilip geriye bu kaldıysa olabilir yani olmaz diye birşey yok sonuçta mühendislerin ayarladığı standartların dışında nede olsa..
  • Servis jantlardan diyor ama bakacaz artık. Orjinalleride hiç yakışmıyo ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghost1802

Servis jantlardan diyor ama bakacaz artık. Orjinalleride hiç yakışmıyo ama

evet yakışmıyor ama şimdi senin jantların ofseti geniş galiba yani o içden dışa olan çıkıntıya ofset debiyor diye biliyorum.100 120 ile giderken rüzgar oralara çarpıp içeri dolarken dövünce titreme yapabilir.Bence de bundandır eğer diğer aksamlar kontrol edilip sorun bulunamadıysa ondandır.Jantı seven sallantıya katlanır
  • Gelişmelerden haberdar eyle bizide neymiş öğrenelim
  • 2007 Yeni kasa L200 4x4 aracıma fullbox yaptırmak istiyorum.Fiyatları nedir bilginiz var mı?
  • akdeniz fibersan

anelotomotiv

var adanada fullboxlar yanlış yatırlamıyorsam 1300ytl civarı.Yanlış hatırlıyor olabilirim bu firmaların web adresleri var oralardan bilgi alabilirsiniz
  • yaw yeni farkettim sayfamız hayırlı olsun
    teşekkürler sayın modlarım

ben fullbox+bodyguard+ön tampon koruma yı 2750 ye serviste yaptırdım fullbox markası carryboy
  • @lokosit ne yaptın sen kit 'i taktırdın mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

@lokosit ne yaptın sen kit 'i taktırdın mı?

maalesef henüz taktıramadım geçenlerde aradılar ve arabanı motor no ve km sini istediler bu bilgiler istanbulda yüklenecekmiş falan filan dediler ve biz sizi arayacağız dediler
    biraz yılan hikayesine döndürdüler ama hala umudum var
  • Demek sizin servis kit hakkında yeterli ekipmana sahip olmadıgından mı acaba istanbulda yükleniyor?Hayırlısı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

Demek sizin servis kit hakkında yeterli ekipmana sahip olmadıgından mı acaba istanbulda yükleniyor?Hayırlısı olsun.

galiba öyle
    inşallah sorun olmaz
  • Evet l200cüler susdunuz yahu bölüm açıldı açılalı ses seda yok
  • Bi aracın sorunu yoksa sorulacak soruda yoktur

Aranızda hiç hız denemesi yapan oldumu?
  • haklısın 170i geçmiyor Düz yol 4 kişi herşey orjinal
  • arkadaşım öğrendiğime göre bu arabayla fazla yükseklere çıkılmıyor eğer çıkarsan benzin motora gitmiyormuş ama hayırlı olsun yinede
  • o nasıl oluyormuş yau?
  • Benzin mi? Sonuçta dağlara tırmanmıyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.