Şimdi Ara

MITSUBISHI LANCER MI HONDA CIVIC MI ?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
24.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir sorun nedeniyle mesajlarımı siliyorum. sorunuz var ise bana pm ile ulaşınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 4 Şubat 2010; 23:56:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

quote:

Orijinalden alıntı: kaf_kaftr

quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

fikret abi sana ledli stop alalım yav. aynı orjinal gibi duruyor. bir tek sinyal kısmı biraz karartılmış gibi. ben çok beğendim. yalnız ledlerin kalitesini göremedim çünkü hep parketmiş civiclerin üzerinde gördüm.

şu yıldız gibi olanlarından mı?

burada bi tane 01 plakalı siyah var..Simsiyah canlar,artı bu yıldız şekilli stoplardan(leddir heralde) yaptırmış.Süper olmuş...

Hondacılar pek sevmiyolar kum bejini ama bence gayet de güzel...
    yok öyle kapıskara ve yıldız şeklinde değil. şimdi orjinali nasıl akşamları yuvarlak ledliymiş gibi duruyorsa direk led döşenmişi var. sinyal kısmının beyazlığı ise çok çok az karartılmış foto bulayım.

Bi bakayım.. Fakat öyle kuru kuru gitmez o şimdi...Spoiler , body kit falan da ister yahu...

Foto bulabilirsen ona göre sıkıştırırım bizim aksesuarcıları

Edit: Güzel duruyo vallahi Ön/sis/stop değişimi yapsak iyi olur aslında..Ben bi gezeyim hafta sonu bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B49CD3050 -- 4 Aralık 2009; 20:13:59 >

• A) lancer alırsan yalnızca bir araba değil sıradışı bir tarz sahibi olusun, evolution X alabilrsen de bir efsane olursun.
    B) civic alırsan pişman olmaz, sadece bir araba sahibi olursun.

iyi arabadır, süperdir, kesinlikle beğenirim ama ben hiç civice dönüp de tekrar bakan görmedim. ama köpekbalığına bakmak bile bence bir zevk, denizde köpekbalığı görmek gibi , nadiren görürsünüz yollarda, ama görünce de gözünüzü alamazsınız. hele evoX da kilitlenirsiniz, sesine, solungaçlarına.. tutkudur bu, başka türlü açıklanamaz..
    ben lancer derim
  • caramurattan bi evo fiyatı aliyim bakalım :)))))))))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortalkaan

caramurattan bi evo fiyatı aliyim bakalım :)))))))))))))

Vur dedik öldürdün be usta

http://www.sahibinden.com/honda_civic_1_6_elegance_2009_model_18_000_km_38_500_-74WQQaXQQ19175378WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/bu_kadar_temizi_yokkkkkkk_beyazzzzzz-96WQQaXQQ19165291WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/12_000_km_civic_elagance-69WQQaXQQ19129780WQQpXQQdisplayitem

Ayrıyetten Civic alacaksan kesinlikle ama kesinlikle otomatik al.Şanzımanı mükemmel.Zaten bir kere test et şu Civic'i bi daha düz Civic bakmazsın.

• ilgin için teşekkürler.gerçekten olabilirde caramuratla bi irtibata geçiyim ben.ama şu var bu civic in iç mekanı beni öldürecek harika bişi ya.of gerçekten çok zor bi karar olacak.ama galiba lancer seçicem.evonunda fiyatına bağlı
  • ya ben vites topuzuna sürekli dokunabilmeliyim.elim sürekli her hamle için orada olabilmeli.otomatik araç hiç kullanmadım.aklımın ucundanda geçmiyor otomatik şanzuman.ama bakalım kısmet...
  • quote:

ya ben vites topuzuna sürekli dokunabilmeliyim.elim sürekli her hamle için orada olabilmeli.otomatik araç hiç kullanmadım.aklımın ucundanda geçmiyor otomatik şanzuman.ama bakalım kısmet...

Triptonik şanzıman begim.Direksiyon kulakçıklarından manuel kullan istersen.Zaten ben de ilk bir kaç ay elim sürekli vites topuzunda gezdim,dörtyollardan önce falan el direk vitese gidiyordu küçülteyim diye.Ama şimdi iyi ki almışım diyorum

Ayrıyetten Lancer dediğin 35 40 bin lira, Evo 100 küsür bin euro... Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Arabaya bu kadar para yatıracaksan neden Evo?

• evo alacaksan üç lancer alacak kadar paran olmalı.
  • İkisi de birbirine denk arabalar, karar vermek zor...Honda'nın bagajının küçük olması (389 Lt) nedeniyle ben Lancer tercih ederdim
  • İkiside çok güzel ve önde geşlen iki model
    ikisinide alırsan pişman olmayacağını düşünüyorum
    İç dizayn kesinlikde civic Fakat dışarıdan görüntü kesinlikle lancer
    yollarda o kadar çok civic varki hiç bi espirisi kalmadı ben olsam lancer alırdım
    birazcık daha sıradışı olabilmek için.
    İlk alanlar baya bi karizma yaptı şimdi her köşe başı civic
  • kararım lancer olacak muhtemelen :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: toşu

İkiside çok güzel ve önde geşlen iki model
    ikisinide alırsan pişman olmayacağını düşünüyorum
    İç dizayn kesinlikde civic Fakat dışarıdan görüntü kesinlikle lancer
    yollarda o kadar çok civic varki hiç bi espirisi kalmadı ben olsam lancer alırdım
    birazcık daha sıradışı olabilmek için.
    İlk alanlar baya bi karizma yaptı şimdi her köşe başı civic

Hocam farklı olmak güzeldir.Ama farklı olmak için 30-40 bin lira vermek yanlış geliyor bana.

Çin malı da az mesela,fark yaratmak isteyenlere öneriyorum ben de.

ekleme;
    Hocam,Lancer da alsanız Civic de alsanız pişman olmayacaksınız.Kronik sorun yaşamayacaksınız.O yüzden tamamen sizin ihtiyacınıza ve tercihinize bağlı durum.

Şimdiden hayırlı olsun diyelim.
     MITSUBISHI LANCER MI HONDA CIVIC MI ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B49CD3050 -- 5 Aralık 2009; 19:39:43 >

• LANCER FARKLILIKTIR.LANCER TUTKUDUR.LANCER HAYATA YENİ BİR BAKIŞTIR

YAZAR:CARAMURAT
  • quote:

LANCER FARKLILIKTIR.LANCER TUTKUDUR.LANCER HAYATA YENİ BİR BAKIŞTIR

YAZAR:CARAMURAT

CiviC candır,CiviC kandır.CiviC o ön konsolla,o farlarla, o motorla yollara hükmetmektir.

YAZAR:KAFKAF FİKO...

(Murat kardeşime sevgiler)

Kaan kardeşim,alacaksan BEYAZ almalısın (Lancer yahut Civic)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B49CD3050 -- 5 Aralık 2009; 19:46:31 >

• Lancerin Tasarimini begeniyor olsam bile Civic daha iyi bir arac benCe
  • kesinlikle beyaz alırım zaten

• quote:

kesinlikle beyaz alırım zaten

Beyaz al beyaz

• quote:

Orijinalden alıntı: kaf_kaftr

quote:

ya ben vites topuzuna sürekli dokunabilmeliyim.elim sürekli her hamle için orada olabilmeli.otomatik araç hiç kullanmadım.aklımın ucundanda geçmiyor otomatik şanzuman.ama bakalım kısmet...

Triptonik şanzıman begim.Direksiyon kulakçıklarından manuel kullan istersen.Zaten ben de ilk bir kaç ay elim sürekli vites topuzunda gezdim,dörtyollardan önce falan el direk vitese gidiyordu küçülteyim diye.Ama şimdi iyi ki almışım diyorum

Ayrıyetten Lancer dediğin 35 40 bin lira, Evo 100 küsür bin euro... Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Arabaya bu kadar para yatıracaksan neden Evo?

evo 100 küsür bin euro değil.57 bin-70 bin arası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi han01 -- 6 Aralık 2009; 11:47:55 >

• düz vites düşünüyorsan lancer performans olarak seni çok üzmez.fakat güvenlik çok önemlidir.çarpışma testlerinden tam not alamamış hondayı ben tavsiye etmem açıkçası.zayıf boyasıda cabası.5-10 beygir için değmez.ayrıca yakıt tüketimi olarak lancer çok tatminkardır..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.