Şimdi Ara

mitsubishi outlander,honda crv ve subaru forester siz olsanız hangisini secerdiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam crv cok güzel bi arac üstelik ilk aracımda honda 16 ies dir yani hondayı beğenirim ama o crv nin direksiyonn altından çıkann kol varya nedir o oyle insana küfür eder gibi.
  • 2009-2010 forester

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam forester kayseri icin uygun olmayabilir

• Bir yanimda diyorki bekle yil sonu kampanyaya falan denk getirip sifir al tabi yeni bir vergi artisi olmazsa

• Bir yanimda diyorki bekle yil sonu kampanyaya falan denk getirip sifir al tabi yeni bir vergi artisi olmazsa

• ferhat_sm F kullanıcısına yanıt
    Adana'da servisi var bence düşünebilirsiniz. Ben de honda servisi için en az 80 km yol yapıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hondanin hangi modeli sizdeki yakit peformans iliskisi nasildir tabi en onemlisi benim icin yolsesi durumu ve konforu nasil acaba

Ben şu anda honda civic kullanıyorum. Bu araçlara göre tabi daha küçük kalıyor ancak aile büyüdükçe daha geniş araçlara bakıyorum. Baktığınız araçlar farklı olduğundan işinizi pek görmez ama bilgi olarak yazayım. Ses yalıtımı iyi seviyede ancak belli bir hızdan sonra bir miktar yol sesi alıyor yakıtı da kullanıma bağlı olarak şehir içi 9-12 litre şehir dışı 5 - 6.5 arası değişiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben 2009 modelini kullanıyorum ama eski kasa için Dediğiniz doğru

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakit cokmus 12 litreyi buluyor acaba sw larami baksam bilmiyorum cok kararsızım anlasilan bayagi bi kafa yoracagim bu konuya sizlerede verdigniz bilgilerden dolayi cok tesekkur ederim

Bu segmentteki her benzinli otomatik araç bahsettiğim kadar yakar. O çok yakıyor bu az yakıyor diyenler yol şartlarına göre konuşuyor. Aynı yolda benzinli otomatik araçlar 3 aşağı 5 yukarı aynı yakar. Hatta focusun 1.0 ecoboost motoru bile aynı tüketimi gerçekleştiriyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.