Şimdi Ara

MIUI 14 çıktı: İşte güncelleme alacak Xiaomi telefonlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ŞOK ŞOK ŞOK!! Artık reklamlar 15 değil, 20 değil, tamı tamına OTUZ BEŞ saniye sürecek.!!! Rica ederiz.

Çin hükümetine verileriniz aktarılmasında da iyileştirmeler yapılmıştır✍✍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stableRevulation -- 27 Şubat 2023; 17:9:50 >
  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    İlk çift çekirdekli telefon motorola atrix 4G'dir (:

• 12t pro kullanıyorum. Kurulumda ve ayarlarda reklam seçeneklerini kapattım bir tane bile reklam görmedim şu ana kadar.
    Güncellemeye gelince çin ve eu romlara verdiği özellikleri global romlara vermemişler galiba. İnşallah global romlara da aynı özen gösterilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepestSea kullanıcısına yanıt
    The LG Optimus 2X holds the Guinness World Record as the first mobile phone to use a dual-core processor.[6] It is the first smartphone to feature the Nvidia Tegra 2, a dual-core processor clocked at 1 GHz or 1.2 GHz. It also has a micro HDMI port and an 8-megapixel camera. The Optimus 2X is capable of HD playback through the micro HDMI port when connected to an HD device, such as an HDTV.

Kaynak: Wikipedia

Atrix 2. S2 iPhone 4S ve HTC Sensation sırayla 3 4 5 olması lazım diye biliyorum.

Aynı şekilde Optimus 4X HD ile HTC ONE X de peş peşe çıkan ilk 4 çekirdekli telefon modelleri, diye biliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ya bende redmi nkte 11 pro 5 g var ama plus değil gelirmi acaba bana

• Red mi note 10s gelecek mi

• Redmi Note 10s çirkin ördek yavrusu herhalde. Redmi Note 10 ve 10proya gelip ara modelleri olan 10s e gelmemesi ilginç.

Evet dostum yanlış biliyormuşum.Biri february diğeri april.Atrix'i amerikadan getirtmiştim bu arada.Kamerası baya kötüydü, sonra sensation almıştım  

www.gsmarena.com
    LG Optimus 2X - Full phone specifications
    https://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x-3598.php

www.gsmarena.com
    Motorola ATRIX - Full phone specifications
    https://www.gsmarena.com/motorola_atrix-3709.php

• Redmi Note 10s Gelecek mi acaba?

Hocam M serisini. Pek uzun ömürlü olacağını düşümemeniz neden? Yeni M modeller gelmeyecek mi yoksa artık yazılım destekleri erkenden mi kesilecek? Geçen sene M serisine ne olmuştu ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    J serisinin de fişi çekilmişti. Kar getiriyordu diye.

F serisi M serisinin klonu gibiydi. M serisi Hindistan pazarında Amazon için, F serisi de Hindistan pazarında Flipkart için özel üretilmiş seri idi. Yani bu iki firmaya özel üretim yapıyordu Samsung.

Amaç Hindistan'da POCO, Realme, Vivo gibi markalara büyük bir rakip haline gelmekti. Malumunuz Samsung Çin pazarında yok hükmünde.

2020 modelleri M21 - M31 - M51 gerçekten başarılı cihazlardı. Özellikle M51 ve M31s başarılı satış grafiği çizdi.

2021 modelleri M52 ve M62 global pazara geç sunuldu. A52s ve Note 10 serisine rakip çıkmasın mı istedi Samsung kısaca yerel orta üst seviye cihazlardı bu ikili. M32 ve M22 yine belli bir satış performansı gösterdi diye düşünüyorum. Selefleri cihazlara göre kırpılmış özellikleri fazlaydı ikisinin de fakat yine de fiyat performans oranı A22 ve A32 cihazlarından daha yüksek idi.

2022'ye geldiğimizde M serisi oldukça küçüldü. M53 Dimensity 900 ile geldi, heyecan azaldı. M33 Exynos 1280 ile geldi, performansı M52 performansından bir tık geride bir işlemci ile geldi. M23 Snapdragon 750G 5G gibi eski ama kabul edilebilir bir çipset ile geldi fakat A23 5G gibi stabilite sorunları yaşadı 4GB RAM ile birlikte.
    Satışların etkilendiğini de şahsen düşünüyorum. Çünkü F serisi bu yıl ismi değişmiş M23 olan F23'ten ibaretti.

Samsung'un odak noktası artık A0X ve A1X serisi. A14 ve A04'ü incelersek daha rahat anlayabiliyoruz. Tam Hindistan pazarını ve gelişmekte olan pazarları hedefleyen cihazlar. A34 ve A54 ise daha orta üst segment cihaz konumuna geliyor.

Bu gidişle M serisinin azalarak biteceğini düşünüyorum.

Güncelleme konusu da A serisinin gerisinde takdir edersiniz ki. A serisinde 4OS 5 yıl güvenlik varken M serisi 2 OS bu kadar. Güvenlik güncellemeleri plansız geliyor bir nebze.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Telefonlarını en hızlı gömen marka Xiaomi . Adamlar bir de iphone fiyatlarında telefon satmaya başladı .Bir zamanlar kullandım .İlk aldığımda çok güzeldi ama 1 sene sonra kasmalar ,donmalar ,hat çekmemesi gibi dertler başladı.

• laserion kullanıcısına yanıt

redmi note 10 pro telefon aldım(8/256) epey sitesinde güncelleme alanlar var(8/128) ama ben alamıyorum nedeniyse şuymuş: bendeki miui sürümü 13.016 sürümünü 13.018 e yükseltmeden alamazmışım... neden beni buna zorluyorsun ki? vereceksen telefonda yüklü gelen miui sürümü ile ver güncellemeyi...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.