Şimdi Ara

MixRadio mağazadan kaldırılmış!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde haberi çıkmıştı. Bir efsaneyi daha kaybettik. Allahtan telefonda uygulama duruyor ama Çevrimdışı indiremeyeceğiz artık. Microsoft bir uygulamaya sahip çıkamadı. Tartışmasız bu platformun en adam akıllı uygulamalarından biriydi. Milyar dolarlık firma, basit bir uygulamadan gelecek paraya mı muhtaçtı anlam veremiyorum! Niye Line'a satıldı? Şimdi Line tırıvırı bir uygulama yapar koyar mağazaya, belki de hiç yapmaz, gider Android ve iOS'a verir, o zaman iyi gülerim işte! Tam bir rezillik, daha bir Windows 10'u çıkaramayan Microsoft, elindekini de kaybediyor, yazıklar olsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 27 Şubat 2016; 2:48:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalnız Mix Radio Nokia'ya ait. Nokia'da Here Maps gibi sattı. Nokia artık kablosuz iletişim üstüne çalışıyor. Baz istasyonları vs.

Ha Microsoft, Nokia'dan satın almalıydı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul24 -- 27 Şubat 2016; 3:00:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul24

Yalnız Mix Radio Nokia'ya ait. Nokia'da Here Maps gibi sattı. Nokia artık kablosuz iletişim üstüne çalışıyor. Baz istasyonları vs.

Ha Microsoft, Nokia'dan satın almalıydı bence.

Microsoft'un Nokia'nın mobil bölümünü almasıyla, Mix Radio da Microsoft'a geçmişti.
    http://shiftdelete.net/mixradio-linea-satiliyor-56910

Mix Radio'yu Line'a Microsoft sattı, yukarıda haberi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 27 Şubat 2016; 3:02:44 >

• Ben Nokia'ya ait biliyordum. Microsoft o zaman kendi ayağına sıkmış resmen.

• MixRadio servisi tamamen kapandı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 27 Şubat 2016; 16:04:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

MixRadio servisi tamamen kapandı sanırım.

Bende uygulama duruyor, XBOX Müzik yerine ve çevrimdışı olarak kullanıyordum. Çevrimdışı kanalları da kapanmış artık sadece müzik çalar olarak kullanacağız, ne yapalım. Microsoft, Groove Music gibi boş uygulamalarla uğraşacağına, MixRadio'ya sahip çıksaydı, daha fazla kar ederdi. Ama Microsoft'u iPhone kullanan adamlar yönettiği için bu tespiti yapmalarını bekleyemeyiz. Yazıklar olsun diyorum sadece, biz Windows 10 beklerken, elimizdeki de gidiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Royal Army

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

MixRadio servisi tamamen kapandı sanırım.

Bende uygulama duruyor, XBOX Müzik yerine ve çevrimdışı olarak kullanıyordum. Çevrimdışı kanalları da kapanmış artık sadece müzik çalar olarak kullanacağız, ne yapalım. Microsoft, Groove Music gibi boş uygulamalarla uğraşacağına, MixRadio'ya sahip çıksaydı, daha fazla kar ederdi. Ama Microsoft'u iPhone kullanan adamlar yönettiği için bu tespiti yapmalarını bekleyemeyiz. Yazıklar olsun diyorum sadece, biz Windows 10 beklerken, elimizdeki de gidiyor..

Size katılıyorum. Nokia varken gerçekten Lumia kullanmak benim için ayrıcalıktı bunu açıkça belirtmeliyim. Şu an her şey karmakarışık bir hale geldi zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.