Şimdi Ara

Mjx T04 Shuttle (metal) helikopter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben acemi biri olarak ilk bu heliyi aldım.6 kanallıymış araştırdığım kadarıyla.ama helikopter ileri ve geri gitmiyor ??? normal proffesyonel moddan olabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin1025 -- 27 Eylül 2010; 17:45:43 >

• 6 kanal değil. 3 kanal oyuncak sınıfı helikopterdir.
    ileri/geri gider.
    kendi etrafında sağa/sola döner.
    yukarı/aşağıya gider.

mod değişikliği dediğiniz olaydan olabilir. Bu tip helilerin bazılarında mod değişikliği ile daha agresif uçabiliyorsunuz.
  • teşekkürler deniyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forever79

6 kanal değil. 3 kanal oyuncak sınıfı helikopterdir.
    ileri/geri gider.
    yukarı/aşağıya gider.

mod değişikliği dediğiniz olaydan olabilir. Bu tip helilerin bazılarında mod değişikliği ile daha agresif uçabiliyorsunuz.

ne olacakki helikopter işte.ileri geri gidecek havada duracak.
    olmadı düşecek, allah başka zeval vermeye.
  • mağlesef hala kontrolu ele almıyorum.anladığım kadarıyla arka pervane ilerlemesini sağlıyor.ama bence o helikopter için biraz ufak acaba bundanmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurna

quote:

ileri/geri gider.
    yukarı/aşağıya gider.

ne olacakki helikopter işte.ileri geri gidecek havada duracak.
    olmadı düşecek, allah başka zeval vermeye.

sayın zurna,
    bu kadar basite indirgeyerek olayı çözme azminizi Derince camii projenizdede değerlendirseniz vatan milllete daha hayırlı olmaz mı...

• quote:

Orijinalden alıntı: sahin1025

mağlesef hala kontrolu ele almıyorum.anladığım kadarıyla arka pervane ilerlemesini sağlıyor.ama bence o helikopter için biraz ufak acaba bundanmı

Dediğiniz gibi arka pervane, ileri geri gitmesini sağlar. Boyutuyla ilgili bir sorun olacağını sanmam.
    Havada sabit durup, sağa sola dönüp sadece ileri geri gitmiyorsa, kuyruktaki motorun yeteri kadar hızlı dönmemesi ile ilgili bir durum olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arka pervane helikopterin ana pervanesin kendi etrafında dönmesi ile oluşan momentumun helikopteri savurmaması için değil mi. Ileri geri gitme de pervanenin eğikliği ile ilgili değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Arka pervane helikopterin ana pervanesin kendi etrafında dönmesi ile oluşan momentumun helikopteri savurmaması için değil mi. Ileri geri gitme de pervanenin eğikliği ile ilgili değil mi

Mjx T04 Shuttle (metal) helikopter

Önceki mesajlar gözünüzden kaçmış sanırım. Bahsettiğimiz model çift rotorlu ve 3 kanal bir modeldir. Çift rotorlu helikopterlerde kuyruk pervanesine gerek yoktur. Birbirine ters yönde dönen iki ana rotor olduğu için moment etkisi sıfırlanıyor.
    Yukarıdaki resimdede gördüğünüz gibi kuyruktaki paller yere dik değil, paraleldir. Dönme etkisi ile sadece helikopterin burnunu aşağı ve yukarı eğer. Başka birşeye katkısı yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forever79 -- 4 Ekim 2010; 11:56:55 >

• quote:

ileri/geri gider.
    yukarı/aşağıya gider.

Sayın Forever79 kardeşim.
    agresif uçuşla ilgili beni aydınlatırmısınız.
    agresif olmayan uçuş nasıldır??
    yok hani aleti kaldırıp indirmekse anlatılmak istenen, zaten bunu her yaş grubundan insan yapabilir.
    ne bileyim biraz bilgi rica ediyorum.
  • bende heli alicam bu ise ayirdigim 150 tl lik bi butce var lama serisine baktim ancak uygun fiyata bulamadin
    mjx shuttle i da 120 tlye buldum almalimiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayadibi -- 23 Kasım 2010; 22:51:24 >
  • Aldığınız yerden yedek parçalarınıda temin edebilme şartı ile alabilirsiniz.
    Ev içinde kullanabileceğiniz oyuncak sınıfı bir modeldir.
  • şuanda bu helikopter A101 marketlerde 99 liraya satılıyor
  • kıymetli arkadaşlar bende t-04 series 3 kanallı helikopter aldım biraz kullandıktan sonra tek motoru dönmemeye başladı motorunu kontrol ettim motoru sağlam (dışarıdan enerji verdim dönüyor) elektonik olarak çalışmıyor bunları tamir eden bir yer varmı ? yoksa kaldır at ürünlermidir birde uzaktan kumandasını nasıl tanıtırıyoruz bayağı bir uğraşıdan sonra kaza eseri çalıştırabildim yardımcı olabilirseniz memnun olurum saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.