Şimdi Ara

MK LoL Ban Sebebi Demiştim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Skinleri o programla deneyebiliyorsun ve skinleri sadece sen görüyorsun
  • Olaylar Olaylar kullanıcısına yanıt
    ucu adamlara dokanıyor mklol ün ama skin almıyor kullananlar
  • Ahaha enayiler kostume para veriyor yasasin mk lol diyen arkadaslara selam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı arkdaşlar sevinmiş ben kullanıyorum ban yemedim diye size söyliyim kaldırın bence ben aslında fazla kullanmıyordum ama pc açıldığında otomatik açıldığı için bende 3 ban yedim ama en azından 3 günlük bir daha tövbe abi kullanırsam neyim
     MK LoL Ban Sebebi Demiştim

• benimde banlandı gençler 3 gün. artık kullanmaz kimse
  • 97 tane kostüm var fakir değilim hayatımda mklol kullanmayı dahi aklımdan geçirmedim çünkü saçma ve gereksiz
  • Bi kere kullandım ondada ban yedim töbe töbe.
  • Allah Allah... Anlamıyorum arkadaş adamlar saçma sapan şeyler yazar postu silinmez ben 'Ben de kullanıyordum hala ban yememişim' yazıyorum postumu siliyolar
  • Size kanıtıda veriyim buyrun :D bende banlandım çünki Ticket attım sonuc

MK LoL Ban Sebebi Demiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs09gs09 -- 24 Ağustos 2014; 20:32:01 >
  • Tevekkeli bugun temiz oyunlar oynadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oynakbalina

para yatıranların kuyruk acısını anlamak için yorumları okumak yeterli adamlar sanki size batıyordu,sanki mklol var diye oyununuzun kalitesi düşüyordu,bilyorum mk lol kullanların çoğu babası para yatırmasına izin vermeyen ergenler.oyunu mahvediyorlar.Fakat MKLOL sebebiyle değil,ayrıca benimde hesabım askıya alınmış,PBE de skin deniyemeyince buna bakıyordum,sebepsiz yere bir ban geldi,ki hala iddia ediyorum bunun MK lol le alakası yok.Altından bir iş çıkacak ama izleyip görelim

Sana oyuna kayıt olurken söylüyorlar sözleşmede. 3. parti programları yasak falan diye. İşine gelirse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacelyn

quote:

Orijinalden alıntı: oynakbalina

para yatıranların kuyruk acısını anlamak için yorumları okumak yeterli adamlar sanki size batıyordu,sanki mklol var diye oyununuzun kalitesi düşüyordu,bilyorum mk lol kullanların çoğu babası para yatırmasına izin vermeyen ergenler.oyunu mahvediyorlar.Fakat MKLOL sebebiyle değil,ayrıca benimde hesabım askıya alınmış,PBE de skin deniyemeyince buna bakıyordum,sebepsiz yere bir ban geldi,ki hala iddia ediyorum bunun MK lol le alakası yok.Altından bir iş çıkacak ama izleyip görelim

Sana oyuna kayıt olurken söylüyorlar sözleşmede. 3. parti programları yasak falan diye. İşine gelirse.

kullanmayacagım zaten bir daha,bu da bir satış politikası,bende ortama uyup paşa paşa rp çekecegim. Fakat EUNE de neden boyle bir uygulama yok bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.