Şimdi Ara

mk4 Mondeo HB mi Sedan mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi herkes her modeli ezbere bilmek zorunda degil bilemezde zaten sekil sukul mk4 w211 f36 gibi terimler kullanacaginiza model yilini belirtsenizde kafamizda canlansa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008-2010 (makyajsiz kasa eski mondeo)

• turbobenzin06 kullanıcısına yanıt
    Bak simdi anladim ben D sinifinda en cok station wagonu severim bunun disinda hangisinin uzulugu kisaysa onu tercih ederim nasilsa ic mekanda degisiklik olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: turbobenzin06

2.0 dizel 140lik kagit ustune hantal cok yakiyor. Sizinki 163luklerden mi acaba

hantal falan değil, kim demiş onu , benimki 140 bg olandan hiç öyle bişey yok,kendin kullanmadan kimseye inanma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama videolardada oyle 1.6 atmosferik 200 diyor dizel 140bg 320nm ama 210 diyemiyor 205 felan kaliyor.

• quote:

Ama videolardada oyle 1.6 atmosferik 200 diyor dizel 140bg 320nm ama 210 diyemiyor 205 felan kaliyor.

onda limitör vardır

• Hocam tarafsiz olun. Sehir ici normal 2500-3000 devir kullaninca pek dur kalksiz kac litre yakar. Birde 2.0tdi 140 passat 1.9tdi 130 passat 2.0tdci 130 bi onceki mondeo vs. Arabalari yiyebilir miyiz ? Duzde kac yapiyor maks ? Birde ciddi anlamda 4500den asagi vites degismeden olumune yardirinca turbo bi sorun cikartir mi ?

Tesekkurler..

• turbobenzin06 kullanıcısına yanıt
    Hocam madem Temmuza kadar idarelik bakıyorsun denemek istediğin arabaları birer hafta kirala. Ama verdiğin paranın dönüşü olmayacak kiralarsan. Bunu istemezsen değer kaybetmeyecek ve kolay satılacak bir araç bak. Mondeo'nun satışının çok kolay olacağını zannetmiyorum. Halkın gözünde büyük araçların yedek parça sıkıntısı olacağı ve çabuk arızalanacağı gibi algılar var.
  • quote:

Hocam tarafsiz olun. Sehir ici normal 2500-3000 devir kullaninca pek dur kalksiz kac litre yakar. Birde 2.0tdi 140 passat 1.9tdi 130 passat 2.0tdci 130 bi onceki mondeo vs. Arabalari yiyebilir miyiz ? Duzde kac yapiyor maks ? Birde ciddi anlamda 4500den asagi vites degismeden olumune yardirinca turbo bi sorun cikartir mi ?

Tesekkurler..

ş.içi pek dur kalksız ise 8.5 lt ,,, ş.dışı 110-120 bandında 5.5 lt ,,, dediğin arabaları yiyip yememek sabah yürek yeyip yememene bakar,,altındaki araba rahat 240 basar ,,, ben genelde 180 i geçmem,birkaç kere 200 yaptım, 1 kere 220 yaptım,motor ustam 240 basmış ona bir daha vermedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 28 Mayıs 2015; 15:33:57 >

• Onlarda o kadar basar ama benim merakim hangimiz once ulasiriz o hiza :) yurekse yurek Allahina kadar haşa yıldız terbiyecisiyiz bugune bugun ne olacak :)

• quote:

Onlarda o kadar basar ama benim merakim hangimiz once ulasiriz o hiza :) yurekse yurek Allahina kadar haşa yıldız terbiyecisiyiz bugune bugun ne olacak :)

valla ben yollarda yıldızları fındık fıstık niyetine yiyom ama a6 lar fena

• Hb daha tok duruyor sanki.Gerçi sedanı da başka güzel bilemedim ki
  • Iddaali misin ? Gel sabah bi porsiyon yurek ismarliyayim. E200komp. Yildizi cerez diye ye al anahtari gidelim notere yapayim ustune

• quote:

Iddaali misin ? Gel sabah bi porsiyon yurek ismarliyayim. E200komp. Yildizi cerez diye ye al anahtari gidelim notere yapayim ustune

sen boşver mondeoyu,altında fıstık gibi yıldızın da varmış takıl gitsin, hem bastınmı da gidiyormuş daha ne istiyorsun

• Yildizi sattim :)
    (Ailede daha 6 7 tane e200k var sulale yildizci)

Peki butceyi 60-65e cikartip 2.0 tdci 163bg selective almaya deger mi sence

• quote:

Yildizi sattim :)
    (Ailede daha 6 7 tane e200k var sulale yildizci)

Peki butceyi 60-65e cikartip 2.0 tdci 163bg selective almaya deger mi sence

değmez

• Alternatif ?

• quote:

Alternatif ?

2008-10 arası 2.0 TDCİ titanyum mondeo alınır (40-45 arası) ,,geri görüş navigasyon multimedya kiti taktır 1000 tl ,,, + 1000 tl deri+alkantra kılıf diktir (kapı içleride deri döşeme olacak) + 1500 tl kicker ses sistemi ( slim bass+ mid takımı + amfi) ,,, al sana ömürlük araba ,,,, birde manifolt temizliği+egr iptali+ kn kutu içi performans filtre+ eibach 5 cm spor yay takdınmıydı tamamdır,tadından yenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 28 Mayıs 2015; 16:48:59 >
  • 19 jant + remaps chip olmazsa olmazım olur. Ford yine cimriliğini yapıyor tank gibi mondiye 17 jant veriyor tak şuna 18 19 x paketede 20 koy ne olacak kasa dolsun.

19 jant olmadan 5cm yay çok basar :)
  • quote:

19 jant + remaps chip olmazsa olmazım olur. Ford yine cimriliğini yapıyor tank gibi mondiye 17 jant veriyor tak şuna 18 19 x paketede 20 koy ne olacak kasa dolsun.

19 jant olmadan 5cm yay çok basar :)

17 + 5 cm yay cuk oturuyor ,, yayla beraber 18 veya 19 konforu çok bozar ,,,, remapa gerek yok zaten hayvan gibi gidiyor ,, egr iptali+manifold temizliği+ kn kutu içi filtre yeterde artar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 28 Mayıs 2015; 18:55:54 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.