Şimdi Ara

MK808 ANDROİD BOX İNCELEME (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
10.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar benim cihaz geldiği gün inceleme yaptım ertesi günü bozuldu geri iade ettim.buyüzden sorularınıza cevap veremiyorum.
  • Bu cihazları kullananlar memnunmu çinden almayada gerek yok sahibinden ve sanal pazarda var bunlar..almak istiyorum ama parayı çöpe atmakta istemem işe yaramı ? internet i tv de kullanmak icin istiyorum ve harici diskimi bağlayıp film izlemek amacım ama altyazı veya cihazın türkçe desteği vs varmı ?
  • Bende mk808 var bi 4 ayi gectibkullansamda kullanmasamda surekli acik fise bagli. Ben memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle bir ürün sipariş verdim bakalım ne işlere yarayacak yada elimizde patlayacak :) bir sürü vardı bunda türkçe desteği var diye tercih ettim bana 143 tl ye mal oldu aynısı sahibinden sitesinde 200 tl civarı..

Model UG007
    Quantity 1
    Color Black + white
    Operating System Android 4.1.1
    Chipset RockChip RK3066
    Processor Frequency 1.6GHz
    Memory 1GB
    Storage 8GB
    Operating Language South Africa, Dutch, Amharic, Indonesian, Catalan, Czech, Danish, German, English, Spanish, French, Croatian, Italian, Latvian, Lithuanian, Hungarian, Malay, Dutch, Dano-Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Rhaeto-Rumantsch, Slovak, Slovenian, Finnish, Swedish, Swahili, Tagalog, Vietnamese, Turkish, Zulu, Greek, Bulgarian, Russian, Serbian, Ukrainian, Hebrew, Arabic, Farsi, Hindi, Thai, Korean, Japanese, Traditional Chinese, Simplified Chinese
    Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n
    3G Supports USB 3G wireless network card
    Bluetooth Supports Bluetooth v3.1
    Memory Card Type TF card
    Max Extended Capacity 32GB
    Audio Formats MP3 / OGG / WMA / WMAPRO
    Video Formats AVI, MPG, VOB, DAT, ASF, TRP, FLV etc full formats
    Video Codecs Mpeg1/2/4.H.264, VC-1, Divx, Xvid, RM8/9/10, VP6
    Picture Formats JPEG
    Subtitle Formats SubRip [.srt]
    Output Resolution 1080P
    HDMI HDMI 1.3 and HDMI 1.4
    USB USB 2.0 + Micro USB
    Wireless Keyboard/Mouse 2.4GHz
    Video Output HDMI
    Audio Output HDMI
    Other Interface 1 x USB port, 2 x Micro USB ports, 1 x TF card slot
    Power Supply EU Plug (2-Round-Pin Plug)
    Power Input 100~240V
    CPU Dual Core Cortex A9
    Other Features Comes with a air mouse which has 800mAh lithium battery and 91 keys.
    Packing List 1 x Mini PC 1 x HDMI extender cable (20cm) 1 x USB cable (80cm) 1 x EU plug power adapter (100~240V) 1 x Air mouse 1 x 800mAh battery 1 x USB receiver 1 x USB cable (70cm) 2 x English user manuals

• benım cihazda geldi deal extremeden almıştım tam 14 gunde teslim oldu..ilk izlenimler cihaz ucuz birşey yapısını resimlerinde çok iyi anlamadım fiyat ucuzdu aldım..tv ye taktım az sonra adaptoru bozuldu :) neyse tv de usb var oraya taktım gezintiler hız vs çok ıyı ama ben daha video izleyemeden kapattı kendini cihaz..klavye mouse çok başarılı bana göre baya hoşuma gitti..tekrar denemedim..

En azından şunu öğrendim bu deal extremeden mal alınır sıkıntı yok urun geliyor sadece alacağımız aleti iyi incelemek gerek..
  • Tekrar denedim sıkıntı yok açılıp kapanma yapmadı (adaptor gitti çalışmıyor ) ..geçişler vs hızı iyi online film izledim goruntu pekt atmin edici degildi ama normal yayın kadar iyi..başka siteleride denemek gerek..air mouse çok hoş illaki çok yakın olmak gerekmiyor iyi cekiyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.