Şimdi Ara

MKV için Netbook Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğim kadarıyla ekran kartları ve işlemciler 1080p ve 720p filmler için yetersiz kalıyor Netbooklarda, ben HDMI ile PC'ye bağlayıp film izlemeyi planlıyorum. Ayrıca film arşivimin olduğu HDD'leri de bağlayabileceğim bir netbook var mıdır? Oyun filan oynanmayacak sadece net ve basit ofis programları belki.. Buna benzer bir şeyler yapan, deneyen arkadaşlardan tavsiye bekliyorum, kafamdaki bütçe max 800, notebook önerisi de alabilirim bu civarlarda..

• Piyasadaki hemen hemen pek çok netbook senin isteklerini karşılıyor. Sadece her netbookta HDMI çıkışı bulamazsın onu araman gerek.
  • HP DM1, Packard Bell Dot MR-TK001 ve türevleri, Acer AOD752, Asus N10Jc ve N10Jb, Asus 1201N, Asus 1215N, Packard Bell VR46 gibi modellerin hepsi HDMI çıkışına sahip ve MKV'leri sıkıntısız biçimde oynatabilirler.

Bizzat Asus N10Jc kullanıyorum. 27,4 GB'lik, 1920x1080p'lik MKV'yi sıkıntısız biçimde çözüp, HDMI ile Full HD LCD'de izleyebiliyorum. Diğerleri de bunu rahatlıkla yapabiliyorlar.

Acer Ferrari One 200 önermek isterdim ama HDMI yerine XGP portu koymuşlar cihaza. XGP'yi HDMI'ye çeviren bir aparatla yapılabilir söylediğin şey.
  • buffer ederken sorunlar cıkıyor 25 gb lık bır avatar fılmını oynatın bakalım görelim mumkun degıl.... riplenmiş 1080p yazan ama gercek 1080p yı vermeyen 1 -2 gb lık mkvlerı belki oynatırsın ancak bunlarla..... ben herturlu kodek vs yuklememe ragmen eepc 1000ha da 720 p bıle oynatamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

buffer ederken sorunlar cıkıyor 25 gb lık bır avatar fılmını oynatın bakalım görelim mumkun degıl.... riplenmiş 1080p yazan ama gercek 1080p yı vermeyen 1 -2 gb lık mkvlerı belki oynatırsın ancak bunlarla..... ben herturlu kodek vs yuklememe ragmen eepc 1000ha da 720 p bıle oynatamadım

1000ha da onboard intel ekran kartı var, yukardaki netbookların bazıların da harici ekran kart bazılarında nvidia ion çözümü var.
    Aynı performansı beklemeyin boşuna
  • Lg-x130.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netbook tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.