Şimdi Ara

MKV2VOB - Altyazı Desteği Geldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
7.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mustafa982

arkadaşlar mpg yapınca dosyanın boyutu 2 katına cıkıyor ama hızlı yapıyor bu islemi. fat32 deki dosya boyutu sınırlaması ise 4gb. yani şu 2gb olayını bırakmanızı rica ediyorum artık. filme altyazıyı gömmenize gerek olmayabilir. eğer linux yüklerseniz, mplayer programı mpg ve mov 720p dosyaları rahat bir şekilde oynatabiliyor. Altyazı desteğide istediğiniz şekilde mevcut.

bende 2 gb sınır... 2gb dan sonra pause yapıyor oynatmıyor.
  • Selam Herkese,

Bende bir ps3 kullanıcısıyım sizler gibi.

ben bu işi beceremedim. becerdimde altyazı bir türlü çıkmıyor. mkvmerge ile altyazı gömüyorum çok güzel gözüküyor.

sonra mkv yi mkv2vob programı ile mp4/mpeg2 ile çevirtiyom. hemen hızlıca 1 dk da çeviriyor fakat altyazı yok.

Altyazı seçeneği mk2vob ta Turkish, mkvmerge de de turkish idi.

Nasıl yapacam bilen varmı ?

teşekkürler,
  • quote:

Orjinalden alıntı: jediknight

Selam Herkese,

Bende bir ps3 kullanıcısıyım sizler gibi.

ben bu işi beceremedim. becerdimde altyazı bir türlü çıkmıyor. mkvmerge ile altyazı gömüyorum çok güzel gözüküyor.

sonra mkv yi mkv2vob programı ile mp4/mpeg2 ile çevirtiyom. hemen hızlıca 1 dk da çeviriyor fakat altyazı yok.

Altyazı seçeneği mk2vob ta Turkish, mkvmerge de de turkish idi.

Nasıl yapacam bilen varmı ?

teşekkürler,

mk2vob ta zaten alt yazı ekleme ar diğerine gerek yok iki alt yazıyı birden gömuyor komik oluyor. mk2ob da yapman gereken altyazı dosyası aynı klasörde olsun birde sekmelerde load sub. from srt gibi bir secenek ar onu işaretle islem tamam.
  • kardeş mk2vob altyazı görünümü çok kötü + türkçe karakterler çıkmıyor en son versiyon kullanmama rağmen. mkvmerge ile altyazı gömmek daha kaliteli.

mkmerge ile altyazı gömülü .mkv yi nasıl mp4 e çevirecem altyazı kaybolmadan ?

Teşekkürler,
  • quote:

kardeş mk2vob altyazı görünümü çok kötü + türkçe karakterler çıkmıyor en son versiyon kullanmama rağmen. mkvmerge ile altyazı gömmek daha kaliteli.

mkmerge ile altyazı gömülü .mkv yi nasıl mp4 e çevirecem altyazı kaybolmadan ?

Teşekkürler,

altyazı dosyasını notpad de açık farklı kaydetten kodlamayı UTF-8 yaparsan türkçe karakterlerde sorun yasamazsın
  • evet altyazı olayını başardım dvd ye yazdım dosyayı fakat ps3 görmüyor .mp4 dosyasını :(. There are no tracks. diyor!
    Sorun nedir acaba ?

MP4 ü MPEG2 ile encode ettim.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler,
  • quote:

evet altyazı olayını başardım dvd ye yazdım dosyayı fakat ps3 görmüyor .mp4 dosyasını :(. There are no tracks. diyor!
    Sorun nedir acaba ?

MP4 ü MPEG2 ile encode ettim.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler,

ps3 menüsünde video sekmesinde cd'nin üstündeyken üçgene basıp "display all" deyip içindeki dosyalara bakabilirsin. bu şekilde olması lazım. bildiğim kadarıyla ps3 okuyamayacağı dosyaya "unsupported file" diyor.
  • Eğer yanlış anlamadıysam ps3 .mkv uzantılı dosyaları oynatabiliyor değil mi?Ona göre eğer oynatıyorsa ps3 alıcam ve htpc sevdamdan vazgeçicemde.
  • Henüz oynatamıyor mkv'leri. Mp4 yaparak oynatabiliyor.

quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Eğer yanlış anlamadıysam ps3 .mkv uzantılı dosyaları oynatabiliyor değil mi?Ona göre eğer oynatıyorsa ps3 alıcam ve htpc sevdamdan vazgeçicemde.
  • valla bende çıldırmak üzereyim laptop zaten iyice göçtü saç kurutma makinasıyla soğutmazsam hiç bişe yapmıyor.Birisi şu işi en başından güzelce resimle anlatsa ne güzel olur.MKvmergele dosyayı hem bölüyorum hemde altyazı ekliyorum sonrada mkv2vobla vob a çeviriyorum.Dosyayı görüyor.hatta böldüğüm ilk parçayıda güzelce 1-2 dakika da muxing ediyor ama ikince parçayı transcode ediyor ve kalitede düşüyor.Alt yazısız bi şekilde ps3 de görülüyor.Saç baş yoldurttu

burası yeri değil biliyorum ama ps3 update 2.20 de divxlere altyazı desteği falan diyor ama bana yalan geldi.Büyük bir hevesle denedim hiçb bir altyazıyı görmedi.Onu da divxin içine gömmek mi gerekecek.

Dosyaları bölme sebebimde teknoloji harikası ps3 ün harddiskine bişe olmasın diye 1 tb lık harddisk aldım fat32 formatlı (malum canım alet başkasını görmüyor)ona da 4 gb üstünde dosya tek sefer de kopyalanmıyor

SONUÇ:::::BİRİ YARDIM ETSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

• http://forum.donanimhaber.com/m_22110273/tm.htm Burada arkadaş güzelce anlatmış 2.20 update'le nasıl altyazılı izleneceğini. Ama sadece divx ile kodlanmış dosyalar için geçerli.
  • Artık iyice bunalttı bu iş beni mkvmerge le dosyaya tr altyazıyı ekleyip sonra mk2vobla gömmeye çalışyorum ps3 de denemedim dosyaları daha ama pc bile gömülü altyazı çıkamdı sorun nerde anlayamadım bir türlü bunaldım artık dosya isimleri aynı tr seçeneği var daha ne istiyor benden birisi şu işi salağa anlatır gibi resimli filan anlatsa artık becerebilsem söz ben anlatacam hadi arkadaşlar birisi el atsın şu işe artık
  • Pek de cevap olmadığını görünce azmedip sonunda olayı çözdüm benim gibi bu konuyu yani vob dosyasına mkv2vobla altyazı işini beceremeyenler için yazıyorum:

Önce ilgili mkv dosyası mkvmerge ile güzelce mux edilir bu sırada uygun türkçe altyazı filmin ismiyle tamamen aynı olacak şekilde olmalıdır.Sonra eğer başka bir altyazı varsa o çıkartılır add butonu ile eklenir.Sonrada bu altyazı dosyasının üstüne 1 bekere basılır ve altta başka seçenekler açılır.Orda language şeçeneğinden türkçe seçilir ve muxing yapılır.

2.kısımda mkv2vobla configuration dan preferred subtitle türkçe seçilir always add subtite load sub. from srt ve diğer butonlara basılır.Gerisi malum add file 1 veya 1,5 saat sonra altyazı gömülü dosya elinizde.

Bu şekilde ben türkçe dublaj ekledim residen of evil a açıkçası altyazı eklemekten çok daha kısa sürdü ama 5.1 denilen ses dosyası 2.1 olarak çıktı ps3 de

• quote:

Orjinalden alıntı: sortom

Pek de cevap olmadığını görünce azmedip sonunda olayı çözdüm benim gibi bu konuyu yani vob dosyasına mkv2vobla altyazı işini beceremeyenler için yazıyorum:

Önce ilgili mkv dosyası mkvmerge ile güzelce mux edilir bu sırada uygun türkçe altyazı filmin ismiyle tamamen aynı olacak şekilde olmalıdır.Sonra eğer başka bir altyazı varsa o çıkartılır add butonu ile eklenir.Sonrada bu altyazı dosyasının üstüne 1 bekere basılır ve altta başka seçenekler açılır.Orda language şeçeneğinden türkçe seçilir ve muxing yapılır.

2.kısımda mkv2vobla configuration dan preferred subtitle türkçe seçilir always add subtite load sub. from srt ve diğer butonlara basılır.Gerisi malum add file 1 veya 1,5 saat sonra altyazı gömülü dosya elinizde.

Bu şekilde ben türkçe dublaj ekledim residen of evil a açıkçası altyazı eklemekten çok daha kısa sürdü ama 5.1 denilen ses dosyası 2.1 olarak çıktı ps3 de

BU zaten bilinen yontem. Zaten baslıkları inceleseydin gorurdun dostum. 1.5 saat sürüyorsa değer. Ama senin 1.5 saat dediğin sanırım 1 yada 1.5Gib. dosyalar. Bizim dediğimiz 4.5Gib lık filmler

• bilinen bi yöntemdir doğruda bulamadık işte bi yazan da olmadı valla benim ısıtmayan saçkurutma makinem ve soğutmayan bilgisayar fanından oluşan ikilimde 4.5 gb lık resident evil atr dublaj eklemem 30 dk sürmedi ama tek sorun dediğim gibi 5.1 ses alamadım.
    3 saatte 1.5 gblık filme altyazı ekledi çünkü ses codec ini de ac3 ye çevirdi.Ben de vakit bol nöbetlerde koyuyorum makinanın arkasına saç kurutma makinasını ben içerde çalışrıken o da işini yapıyor sabaha kadar sonun da doktor olup da nönbet tutmanın bi faydasını gördüm
  • mp4 olarak cevirince gormuyor ps3. VOB olarak cevirmek gerekiyor.
  • mkv2vob un full sürümünü nasıl bulacağız
  • www.google.com diicem ama sanırım farklı bi şey sitosun ben anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazytown_

www.google.com diicem ama sanırım farklı bi şey sitosun ben anlamadım

biraz geç olmuş gibi
  • PS3 alalı birkaç hafta oluyor ve mkv2vob ile indirdiğim mkv dosyalarını PS3ümde rahatlıkla izleyebiliyordum (sabah işe giderken başlatıp akşam iş dönüşü film izleyenlerdenim) MKV2VOB yaptığı son güncellemeden sonra FAT32 kısmını da seçsem hazırladığı dosyalar hep > 4GB oldu. Programın yeni halini kullanan var mı ? Birde MPEG2 6GB dosyayı nasıl kesebilirim :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.