Şimdi Ara

mmc şifresi çözme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    mmc şifreleri artık çözülüyormuş bu konuda bilgisi olan varmı elimde iki adet şifreli mmc var şifrelerini unuttuğumdan kullanamıyorum. bilen varsa yardımcı olursa sevinirim...

• merhaba besiktasbjk .
    bi telefoncuya git (teknik servis) ver çözsünler. uğreşmana gerek yok.
    bye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektronikci -- 19 Kasım 2005, 17:09:11 >
  • mmcpasswordfinder olarak googledan arattır en bilin bu program işe yaramazsa " elektronikci " dediğini yapmanda fayda olabilir onlar buı konuda çok deneyimliler.
  • Mmc Password

Mmc e şifre koyduğunuzda unutursanız programı çalıştırıyorsunuz şifrenizi gösteriyor.

http://rapidshare.de/files/7863053/mmc_ifre.rar.html
  • bu mmc kartlara şifreyi kendin mi koyuyorsun? yoksa aldığın zaman şifreli mi geliyor? ben bu dediğiniz programlarla herhangi bir şifre bulamadım da. kendim de bir şifre belirlemedim. şifresi yok mu şimdi bu kartın????
  • Şifresiz gelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmen35

bu mmc kartlara şifreyi kendin mi koyuyorsun? yoksa aldığın zaman şifreli mi geliyor? ben bu dediğiniz programlarla herhangi bir şifre bulamadım da. kendim de bir şifre belirlemedim. şifresi yok mu şimdi bu kartın????

şifresiz gelir ama koyduğun şifreleri unutma durumunda bu program işini görür
  • arkadaşlar bu kartların şifresini yapılan bir elektronik düzenek ve birprogramla çözülüyormuşbu konuda bilgisi olan varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.