ellerine sağlık super bi arşiv, artık sıkıldıkca oyun değiştirirz
bu sherwood da itemler nerden bulunuo
Aklıma gelmişken konuyu yukarı taşıyım bari yazık olmasın
Very Good!! Seni Kutsuyorum güzel olmuş ellerine sağlık sahsen ben bukadar ugrasmaya usenirim kafamı duvara vururum adam doverim sonrada bilgin basına gecip sakinleşirim ... tekrar ellerine sağlık!!
develop. cd ile yuklenip oynanan oyunlar benim bildiim yanlış bilgi vermiimde ben bildiimi soluyorum tekrar arşiv icn teşekkurler
Asıl cevap yazanlar saolsun.
O kadar okunmuş ama okunma sayısına oranla cok az yorum yazılmış.
Daha da up'lamayacagım bu konuyu.
Cevap yazan herkese tşk ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: nacro
develop. cd ile yuklenip oynanan oyunlar benim bildiim yanlış bilgi vermiimde ben bildiimi soluyorum tekrar arşiv icn teşekkurler
develeop. dediğin development yani geliştirilme aşamasında demek. yani oyun henüz alfa veya beta olarak dahi oynanabilir değildir. cd ile falan bi alakası yok yani misal ben rohanı bekliyorum kore ve japonyada oynanabilir durumda sanırım ama international bi sitesi yok.
guzel konu ve mukemmel arsiv en azindan aciklamalar var oyun isimleri de olsa iyi bir keresinde sadece linkler vardi bir arsiv bulmustum simdi onu sildim bunu kaydettim tekrar tesekkurler :)
Elini öpmiyim ama bayaa güzel olmus...
Tebrik ederm...
güsel olmus cidden.... düsüncem oynamayı bu oyunlardan bazılarını
alıntımı ona göre öpecem bak
Arkadaslar ben el öpmeyi makara için yazdım
Bu ararada yazı'yı 4-5 siteden alıntı yapıp birleştirdim,2-3 saat arşivi hazırladım yarım saat'e yakın zamanda yazdım.
yada bende öpem süper çünkü
ellerine sağlık süper bçle konu aşalarda kalmış yazık yukarı bakalım up!
bu arada rakion oynayan varmı
up!!
Güzel arşiv olmuş.Eline sağlık..
Önemli değil arkadaşlar...
Bump
2500 kusur kısı bakmıs 38 kısı cevap vermıs buda guzel oynadıgınız oyunları yazın barı arkadaslar bızde faydalanalım dımı :d