Şimdi Ara

MMORPG OYUN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Planlanan her şey çok güzel.İnşallah bu düşünceler güzel bir oyuna aktarılır.
  • Bilgili birine benziyorsunuz, açıkcası bu sitede o kadar yapacam diye konu açıldı hepsi fos çıktı, ama sizde durum farklı hislerim değişiyor. Başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseref

Bilgili birine benziyorsunuz, açıkcası bu sitede o kadar yapacam diye konu açıldı hepsi fos çıktı, ama sizde durum farklı hislerim değişiyor. Başarılar.

Teşekkür ederim, şuan hikaye üzerine çalışıyoruz aynı zamanda diğer sistemleri planlıyoruz.
  • Pilot er Mc Galvin neden yabancı :)
  • çıktımı oynıcam da

• 2 farklı ırk diyorsunuz bana sorarsanız yunan mitolojisini anlatan bir oyun olabilir sparta ırkı ve atina ırkı bu iki ırkın savaşını anlatan aynı zamanda bazı etkinliklerle tanrılardan dilenme olayları ve daha birçok şey savaş arenaları o zamanki yaratıklar zaten doğa üstüler yapılması kolay olur yine de fikir sizin :)
  • Benim dediğim tarzda oyun yapsan herkes çok sevecektirde neyse yazarsam okuyamassn 2-3 satır yazıp geçiştirirsin ilginize teşekkür ederim tarzı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

Benim dediğim tarzda oyun yapsan herkes çok sevecektirde neyse yazarsam okuyamassn 2-3 satır yazıp geçiştirirsin ilginize teşekkür ederim tarzı :D

yarıldım
  • Benim şahsi görüşüm oyun konusunun türk ıslam tarihiyle alakalı olması.piyasada çok oyun var öyle fantastik vs konulu.ama gençliği eglendirirkn bilinçlendiren bi oyun güzel olur.mesela bi çocuk yattığında -metin2 den örnek- azraili nasıl kesebilirm gibi fantastik şeyler düşünmesn .bi yeniçeriyi ya da timarli sipahiyi düşünsn.bilmem anlatabildim mi istediğm şeyi. Şimdiden klay gelsin başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YOL YAKINKEN VAZGEÇ

Daha , Web site tasarımı , Oyun motoru , fizik motoru , tasarım için kullanacağın profesyonel yazılım lisans ücretleri dersek :) Bu işin altından çıkamazsın.

Torque Game Engine

Author GarageGames
    Graphics API OpenGL, DirectX
    Operating Systems Windows, Linux, MacOS
    Programming Language C/C++
    Status Productive/Stable
    Documentation Yes

Fiyat ( Min/Max): 150$ - 749$

Torque Game Engine Advanced

Author GarageGames
    Operating Systems Windows, MacOS
    Status Productive/Stable
    Documentation Yes

Fiyat ( Min/Max): 295$ - 1495$

3DGameStudio

Author Conitec Datasystems
    Graphics API DirectX
    Operating Systems Windows
    Programming Language C/C++, Delphi
    Status Productive/Stable
    Documentation Yes

Fiyat ( Min/Max): 99$ - 199$

Unreal 3 Engine

Author Epic Games Inc.
    Operating Systems Windows, Linux, MacOS, Xbox360, PS3
    Status Productive/Stable
    Documentation Yes

Fiyatı (Min/Max): Bireysel Satış yok / Fiyatı 700000$ ve üzeri ( ve evet yedi yüz bin dolar yanlış yazmadım :D:D )

Serious Engine

Author Croteam LLC.
    Graphics API OpenGL
    Operating Systems Windows, Xbox
    Status Productive/Stable
    Documentation Yes

Fiyatı (Min/Max): 20000$ / 100000$

NeoAxis Engine

Author NeoAxis Group Ltd.
    Programming Language C/C++, C#
    Status Productive/Stable
    Documentation Yes

Fiyatı (Min/Max): 99$ / 9999$

CryEngine

Author Crytek
    Operating Systems Windows, Xbox, Playstation, GameCube
    Status Productive/Stable
    Documentation Yes

Fiyat (Min/Max): Bireysel Satışı Yok / Fiyatının 1 milyon doları gördüğü söyleniyor.

Not: CryEngine için belirli bir fiyat bulamadık. Ortalıkta sadece rivayetler dolanıyor. Merak edenler Crytek 'e email atarak sormayı deneyebilir.

Source Engine

Author Valve
    Graphics API DirectX
    Status Productive/Stable
    Documentation Yes

Fiyat (Min/Max): Bireysel Satışı Yok / Herhangi bir fiyat tahmini de yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 30 Haziran 2012; 20:16:23 >

• Yaz olunca kuduruyo bu konular sonra unutulup gidiyo.
  • Senede 5-6 kez konu açılır mmorpg oyun yapıyoruz nasıl olsun diye. Ortada oyun falan yok.
    Yapacaksanız da ücretsiz oyun motorlarına göz atın 6 kişiyle kaç yılda yaparsınız bilemem ama oyunun server maliyeti bile sizi caydırmaya yetecektir.
  • Konu zaten hort oyun yapacak olsa şimdiye kadar yapmıştı.
  • Burası aşağıdaki küçük çoçukdan daha ciddi cıktı
    Arkadaşlar bence
    Flyff
    Dragon Nest(en sevdiğim bu çıktı özellikle Engineer karakteri)
    Zombi Rock
    ST online
    Rose online
    Eden Eternal
    Luna Online
    Blade Soul(En çok yer kaplayanı ve bence en ciddi oyun bu Çok iyi senkorize edilmiş bir oyundur.
    Bu oyunlara bir göz atın derim Class lara bakın derim.Hikayeleri okuyun. Öle işte.
  • Hevesini kırmak istemem ama bireysel bir şekilde Mmorpg oyun yapmak imkansız olarak tanımlanabilir. Biz sana en fazla şöyle , böyle yap gibi ufak ayrıntılardan bahsederiz. Ama 6 kişiyle birlikte böyle bir proje olmaz. Kişisel bir şirketiniz , Profesyonel Bilgisayar mühendisleri , yazılım konusunda uzman bir grup ve Sağlam bir server paranız yoksa boşuna oyalanmayın :)
  • hala yapmaya niyetin var mı bilmem ama pvp sistemi knight online gibi olursa ömür boyu oynarım
  • la işiniz gücünüz yalan dolan.
  • Görev Sistemi Olmalı Fakat Şuraya git buraya git şeklinde Değilde 50-100 MOB öldürme gibi vs.
    LVL sistemi görevle değilde Mob lara dayanırsa daha iyi olabilir.
    Oyunun grafikleri Değilde Oynanılabilirliği üzerinde durulmalı.
    Oyunda Mutlaka Birbirine Karşı olan taraflar Olmalı.
    İtem Çeşitliliği.
    İtem Görselleri.
    Oyun Belirli Bir Tarih İçinde Geçmeli

Aklıma gelenler Bunlar İnşallah Sonunu Getirirsiniz Başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsman

Yıl 2012.

Yer sahra çölü kuzey 27 derece 17 saniye batı 1 derece 54 saniye.

Uçak uzun yılların çalışmaları sonunda tasarlandığı şeyi tam anlamı ile yerine getiriyordu.

Çölün üzerine inmek üzere tasarlanmış bir uçak sektor21 in çalışmalarına bakılınca çocuk oyuncağı diye düşündü pilot. Bir tuşa bas ve bekle… Bu kadar basit olmasını biraz sorun yapmıyor değildi.

— Küflendim bu lanet uçak yüzünden kahve ve donat konusunda sıkıntım yok ama biraz da ben sürsem kendimi acil sürüş robotu gibi hissediyorum.

Tam bu sırada, pilotun yakarışlarını duymuşçasına cızırdayan telsizden robotik bir ses duyuldu.

— İniş için 10 saniye…

Pilot koltuğunda doğrulup beyazlamış saçlarını karıştırdı. Ön konsolda bir kumanda ve bolca tuş takımını bulunuyordu. Pilot, uzanıp bir kaç tuşa bastı ve uçağın alt kapakları açıldı. Özel iniş takımları çalışır çalışmaz sanki çöl canlanmış gibi ayağa kalktı. Pilot neredeyse her hafta sevkıyatta gördüğü bu görüntüye bayılıyordu.

—Adeta eski çağlardan kalma bir yaratıkla, bir kum canavarıyla savaşıyorum.

Diye geçirdi içinden… Uçak yavaşça iri gövdesini yere koydu. Yumuşak kumlar koca uçağı kucaklar kucaklamaz pilot olduğu yerden kalktı ve kabinin en arkasına, uçağın tek pilot giriş ve çıkışına yöneldi. Bilim adamları pilota bunun onun iyiliği için olduğunu söylemişlerdi. Oysa içinden;

— Siz onu külahıma anlatın koca uçağı bana verin ama içindekileri görmem ve kurcalamam konusunda bana güvenmeyin.’’

Diye geçiriyordu. Kapıyı açan pilot kumun yatıştığını, etraftaki askerlerin taşımacıların ve profesörlerin olduğunu gördü. "İt sürüsü" Tek kelime karşılığı buydu pilota göre. Bir kişi hariçti. Pilotu sevmedikleri gibi o adamı da sevmezlerdi.

—Bir Türk! Tanrım ne kadar ilginç bu kadar ateisttin arasına bir Müslüman koymak…

Diye geçirdi içinden. Bu fikre hep gülüyordu ama en azından o adam süper kahve yapıyordu ve onunla konuşma zahmetine giren tek adam da oydu.

Yaklaşan bilim adamlarından biri bağırmaya başladı.

— Pilot er Mc Galvin, lütfen araçtan inip yanımıza gelin. Size söylemek istediğim bir şey var.

Pilot adamın büyük koca gülümsemesine baktı ve yumruklarını sıktı şimdi gidip suratını dağıtmalıyım der gibi bakarak;

— Geliyorum sayın başkan...

Pilot tek hamlede uçaktan atladı ve adama doğru yürümeye başladı. Çevrede gördüğü, görmediği yüzden fazla silah ona bakıyordu. Yanlış zamanda öksürmek bile kevgire dönmek demekti.

—Er pilot sanırım gene geç kaldınız. Tam tamına 2 dakika 43 saniye...

—Evet, sayın başkan kahvemi bitirmek için Lübnan da biraz mola vermiştim.

—Er pilot sizin için sayın başkanla görüşeceğim sizin yerinize daha ciddi birini bula bilir umarım.

Pilotun dişlerini sıkarak,

—Aradığınızda selamımı da iletirseniz sevinirim. Kahvemi şekersiz ve sütsüz alabilirim lütfen? İyi günle…

Pilot son sözden sonra arkasını dönüp hızla, arka tarafta kumların içine gömülü kapıya doğru yürüdü. Başkan ağzı açık ve parmağı havada pilotun arkasından baka kaldı sadece…

bu hikaye tamamen bana ait ilk 7 bölümden sonra yazamadım ama bu hikayeyi kullanabiliriz eğer isterseniz

Crysis oynadın mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: crimsonica

Görev Sistemi Olmalı Fakat Şuraya git buraya git şeklinde Değilde 50-100 MOB öldürme gibi vs.
    LVL sistemi görevle değilde Mob lara dayanırsa daha iyi olabilir.
    Oyunun grafikleri Değilde Oynanılabilirliği üzerinde durulmalı.
    Oyunda Mutlaka Birbirine Karşı olan taraflar Olmalı.
    İtem Çeşitliliği.
    İtem Görselleri.
    Oyun Belirli Bir Tarih İçinde Geçmeli

Aklıma gelenler Bunlar İnşallah Sonunu Getirirsiniz Başarılar

+1 Mesela lvl demiş arkadaş farkınız olur diğerinden

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.