Bildirim
MMORPG Oyun Önerin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
1.Archage en iyisi budur oyunda herşey var türk klanı falan var oyunda türkçe değil ama her açıdan mükemmel
2.Eloa Online biraz farklı bir mmo anime konseptli falan türk oyuncusu var.Ama dungeon çok fazla o nedele arkadaşların olması lazım parti falan kurman lazım.türkçe
3.Archlord 2 bundada dungeon olayı var.Türk oyuncu var sanırım o konuda bilgim yok türkçe mi bilmiyorum ben kapalı
betadayken oynadım ingilizceydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barysphere -- 20 Ocak 2016; 14:41:08 > -
Aion ve araf oynanıyor mu bilmiyorum ama çıkan oyunları ele aldığımızda oyuncu sayısının 1 milyon olmasını da beklemiyorum ancak dediğim gibi bilgim yok.Yazmayı unuttuğum bir oyun daha var Star Wars Old Republic Online oyuncu sayısı çok fazla oynamanı tavsiye ederim görev ve hikaye bazındada çoğu oyundan daha iyidir. -
d&d neverwinter oyna çok fazla türk bulunmakta. hemde türkçe
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X