Şimdi Ara

MMR'dan Smurf'tan anlayan bakabilir mi? 4.2 Açıldı SS Eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar selam hiç haberim yoktu 2-3 gün önce forumda rastladım smurf meğer yüksek mmr'dan başlamak için açılıyormuş. bende yeni account açtım

http://www.dotabuff.com/players/285620276

linkteki accountumu smurf kasıyorum acaba bu şekilde very high giderek kaç mmr verir bana?

tek isteğim yüksek mmrla başlamak win rate mi önemli kda mı önemli hangisi önemliyse onlara özen gösteriyim oyun kazanmak umrumda değil :)

Edit:Evet beyler account 4.2 ile açıldı son 10 oyunuda ekledim. Şanssızlığım oyunların hepsinde radiant düştüm ve dire'da bilen bilir bugune özel ancients auto stack bugu vardı. dk 10 tide bi giriyor 14-15 level cıkıyor arc dagger perseverance aynı şekilde gyro falan yani anlayacağınız çok ezildim sanırım kalibre maçlarında iyi kda ile oynasaydım 4.5 4.6 falan gelecekti. çünkü ilk maçlarda avarage mmr 4600> ' idi. sonra ezilmeye başlayınca düştü iyice en son 4.2 verdi işte. Son 10 oyunada yukarıdan bakabilirsin dotabufftan. 11/09 olanlar.
     MMR'dan Smurf'tan anlayan bakabilir mi? 4.2 Açıldı SS Eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brullux -- 11 Eylül 2015; 20:04:54 >

• Kda, hd, gpm , xpm filan önemli ama bunun yanında yaptığın pickler, çıktığın itemler ve onları aktif bir şekilde kullanman da önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

Kda, hd, gpm , xpm filan önemli ama bunun yanında yaptığın pickler, çıktığın itemler ve onları aktif bir şekilde kullanman da önemli.
    böyle gidersem tahminen kaç mmrla başlarım?
  • Ben 4.2k tahmin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nintendo. kullanıcısına yanıt
    iyiymiş rank geldiğinde paylaşırım :)
  • senden daha iyi kdali smurfum vardi hala normal nasil yapiyonuz kardesim su isi :(

• quote:

Orijinalden alıntı: pgamer

senden daha iyi kdali smurfum vardi hala normal nasil yapiyonuz kardesim su isi :(

hocam yalan olmasın
    quote:

kendi pc ve ip'nden farklı bir yerden aç ve oyna 3-4 maçını...
    sistem senin low bir oyuncu olduğunun farkında, o makinenin bir low tarafından kullanıldığınında farkında,o ip'nin bir low tarafından kullanıldığının farkında...
    senin ile aynı derdi arkadaşın birisi yaşıyor, tek farkı 5k mmrli ana hesabı kişinin aynı makine ve ipden ilk maçının high, ikinci maçının very high olarak 2 farklı hesapla ard arda oluşması idi. hatta bana hep böyle mi denk gelecek diye sormuştu. aynı şekilde benimde açtığım her hesap high olarak başlayıp o maçı ezdiğim gibi very high olarak atanıyor. steam'ın güvenlik mantığında farklı pcde bile hesabı açtığında haberi oluyor iken, 1k-2k mmr ile açtığın smurf hesapların aynı pcden bağlandığını ve smurf hesabın olup olmadığını anlayamaz mı zannediyorsun?

Demişti YouAreSoDumb nickli bir arkadaş. banlanmış cezası bitince seve seve tekrar açıklar.
    Ayrıntılar için link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecekdebirgüngelecek -- 28 Ağustos 2015; 17:06:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Devil %5 e düştü Bilgisi olan:(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelecekdebirgüngelecek

quote:

Orijinalden alıntı: pgamer

senden daha iyi kdali smurfum vardi hala normal nasil yapiyonuz kardesim su isi :(

hocam yalan olmasın
    quote:

kendi pc ve ip'nden farklı bir yerden aç ve oyna 3-4 maçını...
    sistem senin low bir oyuncu olduğunun farkında, o makinenin bir low tarafından kullanıldığınında farkında,o ip'nin bir low tarafından kullanıldığının farkında...
    senin ile aynı derdi arkadaşın birisi yaşıyor, tek farkı 5k mmrli ana hesabı kişinin aynı makine ve ipden ilk maçının high, ikinci maçının very high olarak 2 farklı hesapla ard arda oluşması idi. hatta bana hep böyle mi denk gelecek diye sormuştu. aynı şekilde benimde açtığım her hesap high olarak başlayıp o maçı ezdiğim gibi very high olarak atanıyor. steam'ın güvenlik mantığında farklı pcde bile hesabı açtığında haberi oluyor iken, 1k-2k mmr ile açtığın smurf hesapların aynı pcden bağlandığını ve smurf hesabın olup olmadığını anlayamaz mı zannediyorsun?

Demişti YouAreSoDumb nickli bir arkadaş. banlanmış cezası bitince seve seve tekrar açıklar.
    Ayrıntılar için link

Alıntıları Göster
    ben de yeni smurf hesap açtım istatiklerimiz çok benzer ama maçlar normal skill :) ben de anlamadım bu işi...

• Hayır beyler ben her oyun farklı hero alöaya çalışıyorum sıkılmayayım diye. Kda umrumda değil dive atarım sürekli ama eğer damagelerin ve kda önemliyse ona göre oyniyim diyorum var mı bu konuda bilgi?

• quote:

Orijinalden alıntı: CharSeller

Hayır beyler ben her oyun farklı hero alöaya çalışıyorum sıkılmayayım diye. Kda umrumda değil dive atarım sürekli ama eğer damagelerin ve kda önemliyse ona göre oyniyim diyorum var mı bu konuda bilgi?

leshrektullah spam pls

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archspire

quote:

Orijinalden alıntı: CharSeller

Hayır beyler ben her oyun farklı hero alöaya çalışıyorum sıkılmayayım diye. Kda umrumda değil dive atarım sürekli ama eğer damagelerin ve kda önemliyse ona göre oyniyim diyorum var mı bu konuda bilgi?

leshrektullah spam pls

Alıntıları Göster
    win rate %62 ye düştü hayırlısı bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brullux

win rate %62 ye düştü hayırlısı bakalım

Alıntıları Göster
    %56'ya düştü wr
  • Telefondayim link atamadim ama benim bu kadar macla 13 olmustu.dotabuff/players/246782795.Sen suan kac levelsin?

• dendirtzsumail D kullanıcısına yanıt
    8im kardeşim daha
  • dendirtzsumail D kullanıcısına yanıt
    birde kardeşim sence kaç mmr açılırım ben? sen kaç mmr açıldın?
  • Hocam 2.- 3. Maçtan sonra high skill very high skill nasıl yapıyorsunuz bunu, yeni hesap açtım kda yüksek tutuyorum her maç karşı takımı eziyorum, gold exp oranı yüksek tutuyorum 10-15 maçta 1 yada bazen 2 maç kaybedip 12-13 winstreak yapıyorum halen normal skill maça atıyor beni.

• 4218 acildi.

• nokoreth N kullanıcısına yanıt
    valla kardeşim ben extra birşey yapmadım gir bak ilk 3-4 oyunuma dotabufftan oyun kendisi atıyor senin playerlığına göre şimdi yine açsam yine very high atacak
  • Eyvallah abi ne yapalım artık high çıkana kadar artık uğraşacağım çok yüksek çıkmak da değil derdim 3k üstüne çıksam yine bir umut 3 sene önce oyundan hiç anlamadığım hesap 2.5k civarında açılıp oyunu kavrayıp dinamiklerini öğrendikten sonra açtığım hesap 2k civarinda açılması canımı sıkıyor sadece.

• Güzel kardeşim 3k üzeri oyuncu isen zaten normal skill maçları sana çok kolay gelecek bende de ilk başta normal skilldi ard arda 14 maç kazandım hight skil oldu tam 13 levele geldiğimde HIGH skildim mmr 3172 açılmıştı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.