Şimdi Ara

mmr nasıl arttırılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl arttırılır beyler yani normal oyun atarak mı yoksa dereceli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlindWorrior -- 23 Kasım 2013; 18:38:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maç kaybederek

• quote:

Orijinalden alıntı: SingedFTW

Maç kaybederek

sizi arıycaz

• quote:

Orijinalden alıntı: BlindWorrior

quote:

Maç kaybederek

sizi arıycaz

İnanmıyor musun

• quote:

quote:

quote:

Maç kaybederek

sizi arıycaz

İnanmıyor musun

içime bir kurt düşmedi değil
  • quote:

quote:

quote:

Maç kaybederek

sizi arıycaz

İnanmıyor musun

Tabiki de inanıyorum o nasıl söz

• Uplayımda forumdaki çelincırlar gelsin bi baksın UP!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mtu değeri nasıl yükseltilir?
    2 yıl önce açıldı
    0-3k mmr boost yapılır
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up

• quote:

Up
    kazanarak tabii ki soru mu bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faulen

kazanarak tabii ki soru mu bu.

Alıntıları Göster
    k/d ye göre olsa keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.PainKiller

k/d ye göre olsa keşke

Alıntıları Göster
    MMR Rankedi ilgilendiren bir şey olduğuna göre normal oyun atarak nasıl MMR arttırmayı düşünüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

MMR Rankedi ilgilendiren bir şey olduğuna göre normal oyun atarak nasıl MMR arttırmayı düşünüyorsun?

Alıntıları Göster
    Aga ben bronz 2'ye çıkasıya kadar 24 24 veriyordu,bronz 1 oldum,gene 24 verdi ilk maç,sonra üst üste 3 maç çok acı feedledim yani,oyun başı bana oynadılar,1 15 4 gibi skorlarla bitti maç,4. maçı kazandığımda 14 lp geldi :( MMR yüksekse lp yüksek geliyormuş,nasıl arttığı ise tartışılır.Kaç kule de hasarın var? Dakika başına ortalama farm,ward sayın ve oyunda ki KDA'nın ne durumda olduğu,ortalama dakikada kaç altın kazandığın gibi bir kaç şey daha toplanıyor,küçük küçük yüzdeliklerle o oyundan kazandığın mmr ya da kaybettiğin mmr değerlendiriliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AkifGR

Aga ben bronz 2'ye çıkasıya kadar 24 24 veriyordu,bronz 1 oldum,gene 24 verdi ilk maç,sonra üst üste 3 maç çok acı feedledim yani,oyun başı bana oynadılar,1 15 4 gibi skorlarla bitti maç,4. maçı kazandığımda 14 lp geldi :( MMR yüksekse lp yüksek geliyormuş,nasıl arttığı ise tartışılır.Kaç kule de hasarın var? Dakika başına ortalama farm,ward sayın ve oyunda ki KDA'nın ne durumda olduğu,ortalama dakikada kaç altın kazandığın gibi bir kaç şey daha toplanıyor,küçük küçük yüzdeliklerle o oyundan kazandığın mmr ya da kaybettiğin mmr değerlendiriliyor.

Müthiş hort

• AkifGR kullanıcısına yanıt
    Bu söylediklerinin mmr ile yakindan uzaktan hiç bir alakası yok. Senin mantığa göre supportlarin hepsi bronz 5 olsun o zaman.

• nevertouchme kullanıcısına yanıt
    Hatırlatırım ki,dereceli sıralar değişmesinin ardından supportlara daha farklı bir şekilde yaklaşım oldu.Eskiden asist kill'e göre yarım puan verirken,artık kill ile aynı değer de.Bazı yabancı mmr hesaplayan siteler var,bunlardan da bakabilirsiniz söylediklerime.Nasıl hesapladıklarını yazan bazı siteler bulunmakta.
  • quote:

Hatırlatırım ki,dereceli sıralar değişmesinin ardından supportlara daha farklı bir şekilde yaklaşım oldu.Eskiden asist kill'e göre yarım puan verirken,artık kill ile aynı değer de.Bazı yabancı mmr hesaplayan siteler var,bunlardan da bakabilirsiniz söylediklerime.Nasıl hesapladıklarını yazan bazı siteler bulunmakta.

oyun sonu verilen puanla ilgili örnek verip mmrda bahsediyorsun. Mmr = eskiden elo denen şey. maç kazanırsın artar kaybedersin düşer bunun aksini düşünen varsa ayarlayalım 5v5 ranked girelim dynamic denk getirelim sabaha kadar ward atsın kaybetsin bakalım mmrı artmış mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORANGEandLEMON -- 19 Ağustos 2016; 13:47:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ORANGEandLEMON

quote:

oyun sonu verilen puanla ilgili örnek verip mmrda bahsediyorsun. Mmr = eskiden elo denen şey. maç kazanırsın artar kaybedersin düşer bunun aksini düşünen varsa ayarlayalım 5v5 ranked girelim dynamic denk getirelim sabaha kadar ward atsın kaybetsin bakalım mmrı artmış mı

Alıntıları Göster
    Sadece oyun kazanıp kaybetmeye bakılarak artıp azalmıyor,onu belirtiyorum.Sen kazanmış olabilirsin ama tüm kulelerde hasarı olan birisi atıyorum 40 alıyorsa,senin hiç bir kule de hasarın yoksa ondan haliyle çok daha az alıyorsun.

• Güzel hort. Neyse post. Win streak lazım.

• Dostum mmr hem dereceli hemde normal maç kazanarak arttırılabilir ama tabi 1 dereceli maç kazanılması 3-4normal maç kazanılmasına eşdeğer dir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cgrylmz30

Dostum mmr hem dereceli hemde normal maç kazanarak arttırılabilir ama tabi 1 dereceli maç kazanılması 3-4normal maç kazanılmasına eşdeğer dir
    banshee ya da ruh gömleği çıkarsan artar mmr
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.