Şimdi Ara

Mmr sıkıntısı bi düşüncenizi alabilir miyim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Doğru kda düşük.Ama işte ilk 4 maç mesela 11 lerdeydi kda normalde atması lazım high a niye atmadı anlamadım.Hero Damege 30 k dan fazla hepsinde.Nasıl high a çıkıyolar anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: charm35

quote:

Orijinalden alıntı: radnid

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

3.8 iyi kda aslında bence yeni hesap açıp solo takılsan istediğin ranka ulaşırsın.

Deniycem cok Sağolun

yeni hesapta deneyip banada söylermisin acaba bende aynı sorunu yaşıyorum.Ne yaparsam yapayım high a çıkamadım .Ayrıca benim yan hesapda denedim ilk 4 maç kazandım yine high a çıkmadı bak meselahttp://www.dotabuff.com/players/211959181/matches?page=4

Kda ve win bir şey ifade etmiyor.Demek ki o seviyede oynamıyorsunuz bunda bir yanlışlık yok.

• Hocam açıkcası 5k seviyesinde değilimdir asla.Ama şu 4 maçtan daha kötü oynayıp high a çıkanı gördüm.Bunun bir şeyi var galiba hızlı high a çıkmak için nedir bilmiyorum.5k 1-2 kişiyle party girip direk very high a çıkabiliyosun ama her 1-2 maçta high a çıkan böyle yapmıyordur
  • sandığın kadar iyi değilsin işte ne zorluyorsun
  • high yada very high olunca iyi bi oyuncu olmuyosun ama iyi bir oyuncu olursan öyle yada böyle yükseliyosun
  • bence fena değilsin gibi smurf aç carry al 2. maçtan very higha atıyo zaten iyiysen kda haricinde hero dmg xpm gpm last hitlere de dikkat et yuksek mmr ile açılsın istiyosan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murvein

bence fena değilsin gibi smurf aç carry al 2. maçtan very higha atıyo zaten iyiysen kda haricinde hero dmg xpm gpm last hitlere de dikkat et yuksek mmr ile açılsın istiyosan.

Mid oynuyorum. Dediklerine dikkat Ediyorum inşallah olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • su anki sistem de mmr i yüksek cikartmak yaza gore daha zorlasti ya da ben oyun kabiliyetimi yitirmeye başladim.

• Siz bu kafayla Veryi bırakın High çıkamazsınız oyun kazanmayla alakası yok dota takım oyunudur tek bir kişimi oyun kazanıyor da yenilince high çıkamıyorsun yada yenince çıkıyorsun. Oyunu oynayışınızla ilgili kda ya bakmıyor değil ama kda dan ibaret değil oyun. Size tek tavsiyem başlarda dikkatli düzgün oyun oynayın ben yeni hesapta başlarda trollemedim dikkatli oynadım Very high çıkınca zaten düşmüyorsun kolay kolay son zamanlarda çok kötü oynuyorum ölüm sayım 10a yakın yada 10dan fazla oluyor. Haliyle kda düşüyor ama sonuç hala very highteyim. Kdadan çok oyuna katkınız önemli.

Bu arada Kda oranın güzelmiş benim 2.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fightem -- 25 Şubat 2015; 17:23:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fightem

Siz bu kafayla Veryi bırakın High çıkamazsınız oyun kazanmayla alakası yok dota takım oyunudur tek bir kişimi oyun kazanıyor da yenilince high çıkamıyorsun yada yenince çıkıyorsun. Oyunu oynayışınızla ilgili kda ya bakmıyor değil ama kda dan ibaret değil oyun. Size tek tavsiyem başlarda dikkatli düzgün oyun oynayın ben yeni hesapta başlarda trollemedim dikkatli oynadım Very high çıkınca zaten düşmüyorsun kolay kolay son zamanlarda çok kötü oynuyorum ölüm sayım 10a yakın yada 10dan fazla oluyor. Haliyle kda düşüyor ama sonuç hala very highteyim. Kdadan çok oyuna katkınız önemli.

Bu arada Kda oranın güzelmiş benim 2.0

Yeni hesapta ilk 3 macım lose ama 4. Maç high ta attım dostum buna ne diyorsun ?http://dotamax.com/player/detail/220958463/

• Hani bi klise vardi hep agzinizda ozellikle cok iyi oynadigini ve her seyi cozmus arkadaslarda. İlk hesabim da 2k ile acilan mmr i 1k ya dusurmustum, en sonunda yeni account ile hesap acip 3 4 aylik bi surecten sonra dun mmr i belli oldu, 3k suanlik yeterli. Yani ne kadar iyi oynarsaniz oynayin yalnizca 1 kisinin feedine veya 1 tf ye bakan bi mac sonucu bu. Kimse burada birbirini ezmek kotusun denmeyi haketmiyor troll olmadigi zaman. Bunu goze alarak hareket edelim ozellikle bazi arkadaslar cok goze batiyor bloklayin, sikayet edin gecin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-18 bi enchantress, 1-16 bir warlock olduğu oyunda kusura bakma iyi oyuncu değilsen taşıyamamışsındır kimse diyemez .

olay tamamen early gamede ezilip ezilmediğin ile alakalı . early'de karşıya itemm çıkarttıracak hit ve kill veriişsen istersen kasman için tillahını yaratsınlar olmaz, çünküüüüüüüüü birrrr

sen zaten 4 kişi level ve gold olarak item olarak geridesin . 2...... carry'e kastırcam derken adamda kill yok bişi yok tf'ye giriyosun sende bişi olmadığından dolayı fazla yardımcı olamayıp kaybediyon ..

olay iuna benziyo .

misal troll gittin

16 dk da çıktın itemlerini hayvani kasıyosun , ama karşındakilere feed verilmiş, elin support'u bile nerdeyse senle aynı itemlere sahip olcak . senin takımın ile karşı takımın net worth'u yakın değilse streteji smoke bilmemne kurmana gerek yok, ne halt yiyorsan ye kaybedeceksin belli . milisaniye ile skill çaksan da yalan abicim .

dota, tamamen early'de ezilmemen gerekip aynı zamanda farm yapmayı becermen gereken bir oyundur

• karşıda ilk pick axe seçenler oluyo genelde

allah aşkına ilk pick de siz axe'ı ağltacak hero seçin .

illa oyunu ben taşıcam son pick benim diye kasmayın .

çünkü sen düşünmezsen kimse düşünmüyo .

sonra mid diyosun dakka 3 adamlar 5 kill vermiş ?

napacan ? dakka 3'de nereye gank gidiyon söleyin bakiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaea

karşıda ilk pick axe seçenler oluyo genelde

allah aşkına ilk pick de siz axe'ı ağltacak hero seçin .

illa oyunu ben taşıcam son pick benim diye kasmayın .

çünkü sen düşünmezsen kimse düşünmüyo .

sonra mid diyosun dakka 3 adamlar 5 kill vermiş ?

napacan ? dakka 3'de nereye gank gidiyon söleyin bakiyim ?

Bu ara ilk pickleyen ben oluyorum ve axe pickliyorum.. Cunku adamlarin carrysini oyundan en kolay o dusurebiliyor ve hangi hero pickleselerde tri lane yapsalarda sonuc degismiyor oyunda ilk amac kendi carry oyuncuna alan acmak ve zaman kazanmak bunuda axe ile cok rahat yapabilirsin simdiye kadar aglatamadilar pek

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.