Şimdi Ara

Mobee S CW001-FHD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/mobee-s-cw001-fhd-intel-atom-n270-16ghz-2gb-250gb-10-netbook-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd750396&categoryId=108495

Arkadaşlar bu cihazı kullanan varsa biraz bahsedebilirmi??? resimde klavyesinde türkçe karakterler görünmüyor varmı yok mu cevaplarınızı bekliyorum ...

• arkadaşlar hiç göreninizdemi olmadı klavyesinde türkçe karakter varmı yokmu???:S:S:S:S
  • evt arkadaşlar bu netbook hakkında bılgısı olan yokmu bu netbook mobee 10'' daha yeni versiyonumu onun gıbı bıos guncelllemelerıyle 224 ekran kartı yapabılıyormuyuz
  • Ürün ubuntu işletim sistemi ile birlikte geliyor.Ben sistemi sevmediğim için xp kurdum ve tam anlamıyla mükemmel bir netbook oldu.Diğer netbooklar gibi yavaş değil 2gb ram i sayesinde.şarjı rahat 4 saat gidiyor.Ekranı tamamen dikdörtgen değil.Bu çok iyi bence çünkü görüntüler basık durmuyor.Isınma sorunu yok.Kasası pianoblack.Şık tasarıma sahip.Yapacağınız tek şey windows kurmak ve bilgisayarın keyfini çıkarmak.Bu özelliklere sahip netbooklar 750TL den başlıyor unutmamalı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julies

Ürün ubuntu işletim sistemi ile birlikte geliyor.Ben sistemi sevmediğim için xp kurdum ve tam anlamıyla mükemmel bir netbook oldu.Diğer netbooklar gibi yavaş değil 2gb ram i sayesinde.şarjı rahat 4 saat gidiyor.Ekranı tamamen dikdörtgen değil.Bu çok iyi bence çünkü görüntüler basık durmuyor.Isınma sorunu yok.Kasası pianoblack.Şık tasarıma sahip.Yapacağınız tek şey windows kurmak ve bilgisayarın keyfini çıkarmak.Bu özelliklere sahip netbooklar 750TL den başlıyor unutmamalı!

Yok daha neler aynı özellikteki netbooklar 500 lira civarında fiyata sahip..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.