Şimdi Ara

Mobee S CW001-FHD inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

720p kalitesinde film acabılıyormu acıyorsa eger donma kasma gibi olaylar oluyormu

Bu Konuda Sorun Yaşayacağını Sanmıyorum.

İyi Forumlar.
  • ama 1080p imkansız gibi sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezegenci

ama 1080p imkansız gibi sanki

Konuda Kimse 1080p İle İlgili Soru Sormamış Neden Kendi Kendine Mesaj Atıp Duruyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Céltics

Konuda Kimse 1080p İle İlgili Soru Sormamış Neden Kendi Kendine Mesaj Atıp Duruyorsun.

liseli detected
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

quote:

liseli detected

Doğru Diyorsun Bugun Ban'ı Yedi O Rahatladı Ama
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

quote:

liseli detected

Doğru Diyorsun Bugun Ban'ı Yedi O Rahatladı Ama

ben senin için demiştim ama

• arkadaşlar usb'den windows 7 'yi nasıl kurarız netbookumuza?
  • bununla ılgılı googledan arastırma yaparak resimli anlatımlı veya video anlatımlı usb den nasıl kurulacagı hakkında bilgi alabilirsin biraz araştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilsadvocate

arkadaşlar usb'den windows 7 'yi nasıl kurarız netbookumuza?

Win7 Iso Dosyasını İndir Pc'ye.Daha Sonra FlashBellek'i Bootable Yap Daha Sonra Bilgisayara Res At Sonra Boot Menüsünden FlashBellek'i Seç Daha Sonrası Bildiğin Şeyler Zaten.

İyi Forumlar.
  • arkadaşlar ben de bu markayı aldım bi hafta olmadı daha. ubuntu vardı. xp yükledim. tüm driverları yüklediğim halde bi türlü internete bağlanamadım. wireless lan driver ı yükledim ama kablosuz bağlantı şeyi görünmüyor. kablosuz internete bağlanamıyorum. ne yapabilirim???
  • driverı tekrar yukle birde xp uyumlu wireless lan driverın uygunluguna dikkat et doğru driveri yukle mobee sitesinde xp driverleri olması lazım
  • olmuyor dostum :( :( :( dediklerini yaptım ama.. ubuntu varken bağlanıyodu şimdi :( ...
  • windows7 yükledim. artık bağlanıyorum... teşekkürler..
  • "Ralink_RT7x_wireless_driver" diye arat netten kur gayet güzel çalışıyor. XP kablosuz sürücüleri çalışmıyor ben bunu kurdum şimdi sorun yok ama baya uğraştırdı baştan. Bide bu aletin üzerinde üstü bandrol ile kapalı vidalı kapağın altında simkart yuvası var fakat 3G ye doğrudan bağlanmıyor modül takmamız lazımmış bu modül nedir nasıl bişeydir bilgisi olan var mı? Ayrıca netbook u almak isteyenlerin sorularını yanıtlayabilirim ve tavsiye ederim bu aleti verdiğim 475 lirayı fazlası ile hakediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burscanavarı

windows7 yükledim. artık bağlanıyorum... teşekkürler..

Windows 7 yüklediniz ama bilgisayarın 7 ye uyumlu Driver ları yok. Nasıl çalışıyor? Nasıl bağlanıyorsunuz ?
  • En yüksek sistem gereksinimi gerektiren oyunlar için konuma bakabilirsiniz.

Mobee S CW001 - FHD Ürün İncelemesi [ Ana Konu ]

@tuna4141
    Hocam teşekkürler; link için, game.amd.com. Bayağı çok oyun çalıştırıyor sıradan bir netbook'a göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Kinross -- 3 Ağustos 2010; 19:45:49 >
  • arkadaşlar format attım ancak wireless driverlarını bir türlü kuramadım bir yardımcı olacak varsa süper olur zira delirmek üzereyim internete giremiyorum.
  • @hakan64

Hocam herkes bu problemi alıyor, fakat ben yükleyince direkt olarak girdim internete. Windows dosyalarında eksiklik olmadığından emin misiniz?

• valla hiç bir eksik yok şimdi başka bir windows yüklüyorum birde onda deneyeyim umarım olur yoksa netbookun hiç bir anlamı kalmıyor zaten oyun oynanmıyor bu aletlerde birde internete girilmesse çöpe atalım gitsin hesabı

sen driverları direk cd den mi kurdun yoksa ayrı bir şeyden falan mı ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.