Şimdi Ara

MOBİL-1 PİT STOP OYUNU SAÇMALAMAYA BAŞLADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya site açılınca top list diye bir bölüm yapmışlar içine 5 kişi koymuşlar ve ben o 5 kişi içinde varım(frenky). fakat talihliler kısmında kazanamadığım yazılmış. Şapka bile kazanamamışım.Onu oraya neden koymuşlar ki bi alfabetik sıra da değil...Annamadım gitti ...Oynayan arkiler bi bilginiz varmıııı.???
    Kazandım mı kazanamadım mı
    www.mobil1pitchallenge.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenky1 -- 6 Ağustos 2007; 20:27:40 >

• bi bakın yahuuu.....
    merağımdan çatlıcammm kazandım mı kazanmadım mı.........
  • kazansaydın mailine gelirdi
  • orası öyle ama sen hiç baktın mı anasayfalarına?????
    ordaki isimler rastgele yazılmamış.........
  • ordaki liste oyuna katılanların tüm listesi önemli olan talihliler
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

ordaki liste oyuna katılanların tüm listesi önemli olan talihliler

yaa bak orda sallama seçmiş olamazlar... birsürü insan var kardeşim ordakileri araştırdım biraz hepsi 6sn yapmışlar onlar da araştırıomuş bu durumun niye böyle olduğunu ve de onlar da talihliler arasında yokmuş acaba kazananlar kaç sn yaptı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: frenky1

quote:

Orjinalden alıntı: uzil

ordaki liste oyuna katılanların tüm listesi önemli olan talihliler

yaa bak orda sallama seçmiş olamazlar... birsürü insan var kardeşim ordakileri araştırdım biraz hepsi 6sn yapmışlar onlar da araştırıomuş bu durumun niye böyle olduğunu ve de onlar da talihliler arasında yokmuş acaba kazananlar kaç sn yaptı???

şimdi ordaki 5 kişi rastgele olan 5 kişi yani gösterim amaçlı.içeri girersen tüm liste alfabetik olarak sıralı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım ben o 5 kişiyle de konuştum hepsi 6 sn yapmış... yani rastgele seçilen kişilerin hepsi mi 6 sn yaptı..
    ya da şöyle belki olabilir ilk 10 kişi 6 sn yapanlar arasından kura ile seçilmiştir.çünkü 5lileri kabul etmiyordu.oraya da 6 sn yapan diğer kişileri koymuşlardır.ama zannetmiyorum o kadar 6 sn yapan kişi olsun.
  • Benim adım çoktaaannnnnnn listeden çıkarılmıştı hala da o listede yok ama şapka kazandım. Hileli hilesiz 15-20 skor girmiştim evvelden..
  • sen bide bilet kazananlarla konuş bakalım onlar kaç saniye yapmış
  • ben bulamam da senin bulman daha kolay olur diğer konuda bayağı tartışmıştınız belki tanıdığın vardır kazanan
  • quote:

Orjinalden alıntı: frenky1

ben bulamam da senin bulman daha kolay olur diğer konuda bayağı tartışmıştınız belki tanıdığın vardır kazanan

valla forumdan bilet kazanan yok ama şapka tonla çünkü şapka katılan her 10. kişiye verildiği için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.