Şimdi Ara

Mobil cihazlar için bir Hitman oyunu geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir ara hitman'in batman benzeri mobil versiyonunu yapsalar ne güzel olurdu diye düşünmüştüm ama böyle değildi tabiki düşüncem. tam bir hayal kırıklığı.

• En azından TPS olsaydı
  • Çıkmasın daha iyi...

• Hitman absolution beni baştan çıkarmıştı eminim bu oyunda mükemmel olacak. Square Enix'in hitman adı altında kötü olan oyununu görmedim.

• Açıkçası SS pek hoşuma gitmedi, sıra tabanlı bir oyunmuş izlenimini veriyor, satranç gibi bişey. Azıcık aksiyon da olsun bence.
  • Görsele bakılırsa cıkss..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • grafikler berbat bunun yerine google playdan gta vice indir oyna daha iyidir tavsiyem...

• İyi haber.Şuan mobil platformlarda çok iyi oyunlar yok umarım bu açlığı giderir
  • Çöp.
  • Aklıma langırt geldi fotoyu gorunce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görsel hiç hoşuma gitmedi oynanışı güzel olur inşallah

• Hitman 1 Codename 47
    Hitman 2 Silent Assasin
    Hitman 3 Contracts
    Hitman 4 Blood Money

Bu oyunlar çok kolay şekilde mobil platformlara uyarlanabilir. Neden böyle bir saçmalık yaptılar anlamadım. Bir Hitman hayranı olarak hayal kırıklığına uğradım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money

Hitman 1 Codename 47
    Hitman 2 Silent Assasin
    Hitman 3 Contracts
    Hitman 4 Blood Money

Bu oyunlar çok kolay şekilde mobil platformlara uyarlanabilir. Neden böyle bir saçmalık yaptılar anlamadım. Bir Hitman hayranı olarak hayal kırıklığına uğradım.

Çünkü insanlar ( genel olarak) telefonda konsol oyunları oynamak istemiyorlar.Onun yerine mobil platformun gücünü alan(dokunmatik ekran olsun başka özellikler kamera gibi olsun) özel bir oyun tasarlamak varken niye 10 yıl önce çıkmış oyunu satın alayım
  • Güzele benziyor inşallah güzel bir şey ortaya çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Hitman 1 Codename 47
    Hitman 2 Silent Assasin
    Hitman 3 Contracts
    Hitman 4 Blood Money

Çünkü insanlar ( genel olarak) telefonda konsol oyunları oynamak istemiyorlar.Onun yerine mobil platformun gücünü alan(dokunmatik ekran olsun başka özellikler kamera gibi olsun) özel bir oyun tasarlamak varken niye 10 yıl önce çıkmış oyunu satın alayım

İnsanlar 10 senelik Gta:Sa'yı alıyorlar ama. Bence bunun sebebi bu degil diyelim Hitman 2 çıktı; 12 TL fiyat herkes kopya indirecek yapımcılar boşuna uğraşacaklar. Simdi Hitman Go bedava veya 2 Tl olsa oyun ici satin alimlardan parayi gotururler. Degilmi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Hitman 1 Codename 47
    Hitman 2 Silent Assasin
    Hitman 3 Contracts
    Hitman 4 Blood Money

İnsanlar 10 senelik Gta:Sa'yı alıyorlar ama. Bence bunun sebebi bu degil diyelim Hitman 2 çıktı; 12 TL fiyat herkes kopya indirecek yapımcılar boşuna uğraşacaklar. Simdi Hitman Go bedava veya 2 Tl olsa oyun ici satin alimlardan parayi gotururler. Degilmi?

Yurtdışında ios özellikle kopya ullanıma büyük yasaklar var ve çoğu kişi kullanmıyor
    gta ayrı bir durum çünkü müpetalaları çok fazla
    fakat bak bakalım
    Deus ex oyununa dediğin gibi çıktı çok az satış yaptı
    bak bir sürü konsol oyununu denediler olmuyor çünkü

• Beklentileri karsilayamaz bence

• Grafikleri sade sevdim .

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.