Şimdi Ara

MOBİL İNTERNET HIZ TESTLERI PAYLAŞIMI [ANA KONU] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.065
Cevap
17
Favori
34.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdi baktım da harbiden 2x10 almışlar 1800 bandında da. :D Aldıkları TDD bandını da kullansalar yine pek bir şey değiştirmiyor onlara.
  • Dünkü sabah testlerinden sonra bu sabahki testler.

Bulundugum yer umraniye. Acik bir alan degil avea ve vodafone da 3gde 4-5 mbit hiz aliyordum. Aksama dogru da yogun saatlerde bir test yapip eklerim.

Bu arada manuel sebeke aramasinda turkcell lte harici hepsini goruyorum o da ilginc.

Bu mesaja eklenen görseller:

MOBİL İNTERNET HIZ TESTLERI PAYLAŞIMI [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Şimdi baktım da harbiden 2x10 almışlar 1800 bandında da. :D Aldıkları TDD bandını da kullansalar yine pek bir şey değiştirmiyor onlara.

2600mhzler evin içine zor girer acik alnada işe yarar. Onlari yok sayarsak
    Avea gsm 1800lerin 15var 10mhz lte kaydirsa
    800+1800 de turkcell ve avea eşit banda sahip oluyor
    Birkaç seneye 2.operatör avea olacak gibi duruyor.
    Belki vodafone cepnet daha guzel hizlarla geri döner yoksa avea ile zor rekabet eder

• Bayburt Merkez Türk Telekom

• Kaan Terzioğlu Uludağ'dan yeni rekorunu paylaşmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

Kaan Terzioğlu Uludağ'dan yeni rekorunu paylaşmış.

öyle baza tek baglanmaya benzemiyecek aktif olunca milyonlar bağlanacak bakalim o zamanda görüyormu 300 u :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Elmandrill E kullanıcısına yanıt
    O testi yaparken saniyede rahat 40 MB yemiş olması lazım. Hani birkaç yüz MB veri götürmüştür. 4G geldiğinde çoğu kişi o kadar kota yemeye cesaret edemeyeceği için hızlarda çok fazla düşüş olmayacaktır. Hele 3G ile 30 - 30 alınan bölgelerde hiç bile düşüş olmaz. Çünkü 4G cihaz sayısı az, kotalar az, paketler hız sınırlı, tüm bantları kullanacak telefonlar çok az vs... Şebekeyi yükleyecek bir şey yok.

Ama zamanla hızlarda düşüşler olacaktır kotaları arttırmaya başlarlarsa...

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Turkcell şebekesinde şu an 8 milyon abone 4.5G'ye hazırmış. Lansmanda söylendi bu rakam. O kadar da az değil yani. Söyledikleri gibi 1 Nisandan itibaren bol kepçe internet verirlerse abonelere bence geçiş hızlı olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam Turkcell de bi paket var 4tl ye 8gb :D 500dkli paketle aliniyormusta neyse max 30 tl ye geliyor paketin fiyatı bence alip yapan cok merakli olur bunlar vaadettiklerini veremiyecekler onu diyorum herkeste cat9 makinami var :D bende cat4 var max 150 onuda alamayacaz gibi

• Geçişin hızlı ya da yavaş olması çok da önemli değil. Önemli olan yoğunluk olan yerlerdeki abonelerin bir kısmının 4G'ye kayarak iki şebekenin de düşük yoğunlukla çalışabilmesi, abonenin hız ve kota sorununun azalması. Benim cihaz da LTE destekli ama 2G modunda kullanıyorum, 96 kbit paket ile 3G gereksiz. :D

4TL 8GB paketini biliyorum, muhtemelen yaza kadar 4G sinyali alamayacağım için alabilirim de. Ancak sınırsız paket kullanımım daha rahat hissettiriyor beni. Şimdi bu paketi alacak kullanıcılar sınırlı sayıda kullanıcı. Hepsi 4G şebekesinde de olmayacak. Olsalar da hızları kısıtlı zaten. Diğer aboneler de rahatça bağlanacak tabi de bir 3G istasyona göre kapasite çok artıyor, kolay kolay ilk anlarda ağırlaşma olmaz. Tabi bunlar her istasyondan dedikleri gibi üçyüz megabitlerde kapasite vereceklerse geçerli...
  • sssss5 S kullanıcısına yanıt
    LTE'nin 2MHz ile 2 Mbit civarı hızla yayın yapabilen daha çok IOT için kullanılması düşünülen bir şekli var. Cepnet paketini bununla megabit hıza güncelle, uygun da bir fiyat iste 300 Mbit alıp birkaç GB kota alacağıma böyle bir paketi tercih edebilirim.
  • quote:

LTE'nin 2MHz ile 2 Mbit civarı hızla yayın yapabilen daha çok IOT için kullanılması düşünülen bir şekli var. Cepnet paketini bununla megabit hıza güncelle, uygun da bir fiyat iste 300 Mbit alıp birkaç GB kota alacağıma böyle bir paketi tercih edebilirim.

siz zaten sinirsiz kullanıyorsunuz Turkcell i hocam ;)

• Turk telekom 900 mhz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 25 Mart 2016; 17:25:42 >
    Sınırsız da şuan 96 kbit kullanıyorum. :D
  • quote:

Sınırsız da şuan 96 kbit kullanıyorum. :D

hocam nasil çekiyorsunuz o hizi ya ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmandrill -- 25 Mart 2016; 17:32:54 >
    Video izlemeyince yeterli oluyor ya. Telefon güncellemelerini bile oradan indiriyor. :)
    haklisin ;)

• Türk telekom 3G Mecidiyeköy test

• Trabzon Vodafone 3g hızım çok düşük sebebi nedir acaba önceden böyle değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsche911gt2 -- 27 Mart 2016; 9:47:23 >
  • porsche911gt2 kullanıcısına yanıt
    4g bakim calismalarindan olabilir belki oyleyse bir gune duzelir.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.