Buyaka AVM - 2015 Mobil istasyon Edirne Şükrüpaşa - 2015 Baz istasyonları Mersin Soli - 2015 Baz istasyonu |
MOBİL İNTERNET HIZ TESTLERI PAYLAŞIMI [ANA KONU] (52. sayfa)
-
-
Çekmeköy ya da Şile dediğiniz yoktu bende. :D
-
Bunlar 4G öncesi istasyonlar. Bunların hepsinde değişiklikler olmuştur...
-
Aynen abi. Nostaljik :)
Abi esasen çok fazla fotoğraf var... Ancak binlerce fotoğraf içerisinde bulmak çok zor oluyor. Fotoğrafları kategorilendirmenin pratik bir yolunu bulsam daha neler var aslında.
Hadi ya, bunları gönderdim sanıyordum :)
-
Bunu artık yapabilen yazılımlar var. Samsung telefonların galerileri bile fotoğrafları kategorilendiriyor ve aynı kategoridekileri kolay bulabiliyorsun. Online bulut servislerinde de böyle özellikler var. NAS cihazlarındaki galeri yazılımlarında da...
-
Anladım abi teşekkür ederim. -
-
Operatöre bu durumu bildirdiniz mi hocam? -
-
Vodafone m. Hizmetleri adamı Kanser eder. Daha önce 2 sefer aradım. Ben hayatımda bu kadar G. Z. Kalı insan topluluğu görmedim..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Taleplerinizi tuketici.btk.gov.tr adresine yazabilirsiniz hocam.
-
Aynen bura hiç aklıma gelmedi. Doğru bura vardı. Teşekkürler İleteyim güzel bir metin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim hocam.
-
telekomdan geçiş yaptım telekomda en yoğun saate 30 sabahları 70 olan download hızı an itibariyle 1.65
-
Hangi firmaya geçtiniz hocam?
-
kesin vodafone :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Evet işin kötüsü 1 yıl önce vf tt geçişi yapmıştım biraz düzelmiştir diye geri döndüm eskisinden beter olmuş eskiden hız 10 idi.
vodafone dan kacarak uzaklastim bende ozellikle bimcell tarifelerinden sonra cok iyi oldu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X