Bildirim
Mobil/Mini/Tam sürüm herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı? (15. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Başlık basılırken bir sıkıntı çıkıyor muhtemelen. İlgilenelim. Sizin diğer mesajlarınızı da gördüm henüz kontrollerini sağlayamadım. Görmedim sanmayın. Dönüş yapacağım size onlarla ilgili. -
Hocam birkaç gündür deniyorum. İlginç olan şu, kendi profilime girip son aktivitelere bakınca gerçekten çok uzun sürüyor gelmesi. Ama herhangi profili açık bir üyeninkine bakınca hemen geliyor. Kendi profilimiz için neden böyle bir sıkıntı var acaba?quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.
İlk seferde sıfırdan çektiği için uzun sürüyor sonraki seferlerde yavaşlık olmaması lazım. Bir iki gün bekleyelim hocam yoğunluk azalsın tüm üyelerin datası çekilsin sorun devam ederse tekrar bakalım. Şuan ki yoğunluktan kaynaklanıyor olabilir.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tablet sürümmünü getirin kardeş. Dilimizde tüy bitti kk -
-
Şuan kontrol ettim ikisinde de bir sıkıntı görünmüyor. Avatar için bir relogin olun bakalım.
Hızlı cevap için de kullandığınız tarayıcı ve eklenti odaklı bir sorun olabilir. Gerçi ben farklı kombinasyonlar denedim ama. -
kullanıcı id'ni gönderdim yazılımcı arkadaş kontrol edecek hocam.quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
Hocam birkaç gündür deniyorum. İlginç olan şu, kendi profilime girip son aktivitelere bakınca gerçekten çok uzun sürüyor gelmesi. Ama herhangi profili açık bir üyeninkine bakınca hemen geliyor. Kendi profilimiz için neden böyle bir sıkıntı var acaba?
Alıntıları Göster -
"Engellenen Kullanıcılar" bölümündeki kişiler alfabetik sıra ile gösterilse iyi olur.Mobilde alfabetik sıralı zaten.
@Jeolog. -
Bu düzeltildi. -
Çok teşekkür ediyor, iyi çalışmalar diliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.
Bu düzeltildi. -
-
Evet mobil sürümde sıkıntı var. Reklam tam sayfa seçiminin önüne geliyor. Sayfayı anca aşağı inerek geçebiliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam memstats sayfası ya çok geç güncelleniyor ya da çoğu zaman güncellenmiyor. Örneğin saat 00.40 itibariyle, yani saat 00.00'ı geçtikten sonra bakmama rağmen VE bir önceki günkü ortalama mesaj sayımdan çok daha fazla mesaj attığım halde istatistik bilgileri aynen sabit duruyor, hatta bazen düşüyor. Değerlerin güncellemesi ile ilgili bir sıkıntı veya gecikme mi oluyor memstats'da?
Bir diğer sorun, memstats mesaj sayısı ile masaüstü sürümden bakılan "gerçek toplam mesaj sayısı" arasında neden çok fazla fark var? Memstats mesaj sayısı zaten hepsini komple kapsayan gerçek toplam mesaj sayısının ta kendisi olmuyor mu (konu dışı vs tüm bölümler dahil)?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 28 Ağustos 2019; 1:11:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Tablet sürüm geri gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam memstats sayfası günlerdir güncellenmiyor ve gün geçtikçe sanki hiç aktivite yapmamışız gibi istatistikler zaman geçtikçe kendi kendine düşüyor. Daha önce de sormuştum ama sanırım net bir sebebi ve açıklaması yok?
Attığımız mesajlar ve mesajlarımıza verilen artı oylar güme gitmesin mazallah?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Ağustos 2019; 0:23:55 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu gece 23.30 sularında 1 saatten fazla çöktü forum. Sanırım çalışma vardı. Kimse giremedi.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X