< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Mobil/Mini/Tam sürüm herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı? (19. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 29 Ekim 2020; 23:35:34 > -
Bloklaşmış kişilerin mesajı görünüyor.Birde yazılan bir entryi eskiden silme imkanı vardı şuan silinmiyor düzenleme ve yeniden editleme durumunda ise server hatası veriyor (cihaz: iPhone X)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Mobil sürümde fotoğraflar açılmıyor. Yine yeni yeniden yükleme halkası dönüp duruyor öylece kalıyor. Bazı resimlerde ise fotoğraf bulananadı uyarısı veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Android mobil sürüm de bazı konulara giremiyorum bekliyor bekliyor girmiyor
mini sürümde resmi youtube kısa linkleri eklenemiyor.
örnek:
[DHTUBE=https://youtu.be/ixajHBaPXUk]
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mobil uygulamada yeni konu açılmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son sayfadakileri not aldım arkadaşlar, ilgileniyorum döneceğim tek tek hepsine.
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jasonn Bourne
Mobil uygulamada yeni konu açılmıyor.hangi uygulama android/ ios ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: M3lank0lik
Bloklaşmış kişilerin mesajı görünüyor.Birde yazılan bir entryi eskiden silme imkanı vardı şuan silinmiyor düzenleme ve yeniden editleme durumunda ise server hatası veriyor (cihaz: iPhone X)Bloklanmış kişilerin mesajlarının başkalarının alıntılarında veya cevaplarında mı görünüyorsunuz ? Bir de şuan hangi sürüme sahipsiniz ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
mini sürümde, son sayfaya tıklayınca, en altta inerdi sayfanın, şimdi en son sayfayı gidiyor ama en alta inmiyor.son sayfadan kasıt konu listesindeki " son mesaj" butonu ise evet dediğiniz gibi, başka bir butondan bahsediyorsanız ona da bakalım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-86G53N200
.Hayır kalkmadı, deaktif olmuş olabilir kontrolünü sağlıyorum.
-
Aslında sıkıntı değil ama düzelse güzel olur.
Biri mesajıma cevap verdiğinde bildirimlerden o bildirme tıkladığımda mesajıma cevap veren kişi konu sahibi olmadığı halde konu sahibiymiş gibi adının yanında konu sahibi yazıyor. O konudaki diğer mesajlarında da böyle yazıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: akmac
mini sürümde resmi youtube kısa linkleri eklenemiyor.
örnek:
[DHTUBE=https://youtu.be/ixajHBaPXUk]Bu durumu tekrar kontrol edebilir misiniz ? Ben bir kaç kontrol yaptım bir sıkıntı göremedim.
-
[DHTUBE=https://youtu.be/kTKr05CG9Nc]quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.Bu durumu tekrar kontrol edebilir misiniz ? Ben bir kaç kontrol yaptım bir sıkıntı göremedim.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X