Şimdi Ara

Mobil/Mini/Tam sürüm herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı? (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
825
Cevap
8
Favori
23.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Kendi profilimizin son aktiviteler bölümünde yolladığımız mesajların (yorum) önemli bir kısmı görünmüyor.

Evet bu sorundan bir süredir haberdarız. Yakın bir zamanda düzeleceğini umuyorum.

• konu açamıyorum mobilden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 1 gündür Samsung Galaxy note fan edition ana konusuna giremiyorum siz de dener misiniz bu sorun Bir tek bende mi oluyor Android mobilden giriyorum
    Android tarayıcı üzerinden girdiğim zaman sorun olmuyor ama DonanımHaber uygulamasından giremiyorum

• Tweet linki yerleştirme özelliği çalışmıyor.

@Jeolog.
  • Resimler açılmıyor.@Jeolog.

Mobil/Mini/Tam sürüm herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 25 Kasım 2019; 23:32:29 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 29 Ekim 2020; 23:35:53 >
  • Mobil sürümde herhangi bir konuya girdikten sonra geri yaptığımızda en son kaldığımız sayfadan başka bir sayfaya atıyor. Mesela 3. sayfadaki bir konuya girdim, okuduktan sonra geri tuşuna bastım bir bakıyorum 3. sayfadaki konular yerine farklı konular var. Zaten son 1 ay bundan sonra bu salak foruma girip para kazandırmam da haberiniz olsun diye yazıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-86G53N200

.

Evet güzel olur dediğiniz gibi, aktaralım.

• quote:

Orijinalden alıntı: enginbalkan

Bu mesaj silindi.

47 gün banlanmışsınız ama söyleyeyim. Başlık düzenleme andorid uygulamaya geldi.

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Hocam mini surumde cep telefonundan girdigimde anasayfa haberleri konularinda yazilar kayiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apple_M1

Hocam mini surumde cep telefonundan girdigimde anasayfa haberleri konularinda yazilar kayiyor

evet bir şey patlatıyor hocam, teşekkürler bildirim için ilettim hemen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

evet bir şey patlatıyor hocam, teşekkürler bildirim için ilettim hemen.

Alıntıları Göster
    Mini sürümde ikinci el ilanı açarken tel no sorunu var. Sms gelsin diyoruz gelmiyor.
  • Mobil sürüm de bazen galerideki görseller açılmıyor. Gelen bildirime tıklıyorum uygulama başlamıyor.

• ` quaD. kullanıcısına yanıt

Sistemde bir sorun yok gözüküyor, numaranızı doğru yazdığınızdan eminsiniz di mi hocam, bi de hangi tarayıcıdan deniyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Mobil sürüm de bazen galerideki görseller açılmıyor. Gelen bildirime tıklıyorum uygulama başlamıyor.

hangi uygulama hocam.

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Hocam android uygulaması için yazmıştım. Cihazım xiaomi belki bildirim konusu telefon yazılımının suçudur. Bilemiyorum.
    Bir de bazen bir konuyu açıyorum tam okumaya başlarken uygulama yanıt vermiyor hatası alıyorum. Hatayı android sistemi değil DH uygulamasının kendisi veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Sistemde bir sorun yok gözüküyor, numaranızı doğru yazdığınızdan eminsiniz di mi hocam, bi de hangi tarayıcıdan deniyorsunuz.

Evet numara dogru.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Hocam android uygulaması için yazmıştım. Cihazım xiaomi belki bildirim konusu telefon yazılımının suçudur. Bilemiyorum.
    Bir de bazen bir konuyu açıyorum tam okumaya başlarken uygulama yanıt vermiyor hatası alıyorum. Hatayı android sistemi değil DH uygulamasının kendisi veriyor.

Android geliştirici arkadaşlara ilettim hocam, bir iki düşünceleri var. Benden yakın zamanda haber gelmezse tekrar dürtebilir misin beni :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Evet numara dogru.

Alıntıları Göster

Tamamdır kontrol edeyim tekrar.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.