Şimdi Ara

Mobil/Mini/Tam sürüm herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
825
Cevap
8
Favori
23.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tıp adayı

tam sürümde hocam
    Ayarlardan kontrol edebilir misiniz ? kapanmış olabilir bildirimleriniz.
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    normalde bildirimlerim açıktı hocam ayarlardan tekrar değiştirdim,teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipli jeton

Şu verilen her linkte onay sayfası çıkıyor gıcık oluyorum. Bugün resmi gazeteye verilen linke tıkladım onay sayfası açtı. En azından belli başlı güvenilir sitelerde onay çıkmasın. Ya da ayarlardan onay sayfasını kapama seçeneği koyun.
    Bunun detaylarını, gerekliliğini öğrenip dönüş yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kwothehh

Mobil uygulamada anket gözükmüyo
    Bu düzeltildi, son sürüme sahip olmadığınızı kontrol edip tekrar dönüş yaparsanız sevinirim.
    Tam sürümde kapanan şey neden mini sürümde kapanmaz ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ağzı olmayan gurme

Benim yaklaşık 3 haftadır safaride konuya girdiğimde hiç bir cevap gözükmüyor ama chrome dan girdiğimde gözüküyor bi türlü çözemedim sıkıntı sadece bu sitede aniden oldu.
    Pmden link atarsanız daha ayrıntılı yardımcı olabilirim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bledasgo

Mobilde anketler gozukmuyor.
    Bu sorun düzeltildi hocam. Son versiyonun yüklü olduğundan emin olup tekrar dönüş yaparsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arlanmazz

Mobil sürümde açtığım bir konuyu düzenlerken düzenleme ekranındaki kısım büyütülmeli. Artık telefon ekranları büyük ve konuyu düzenlerken daha rahat işlem yapabiliriz.
    Evet kullanıcı deneyimi açısından daha rahat olabilir, Teşekkürler öneri için mutlaka değerlendirilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_Erman

Son günlerde bildirim aldığımda bildirim sayfamda aynı bildirimden 10-15 tane alt alta çıkıyor.
    Bununla ilgili çalışma yapıldı hocam, düzeltildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FantomİçinF

eksi gelsin artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syntax Erol

Ios uygulamasinda konulara tiklayinca donuyor bazen aciliyo aslinda ama ekran ayni kaliyo geri gelmek isteyince konuya giriyo
    iOS uygulamasına yeni sürüm gelecek yakında, birçok sorun düzelecektir. Test versiyonunu indirmek isterseniz;
    testflight.apple.com
    Join the DH - Teknoloji Haberleri Video beta
    https://testflight.apple.com/join/OZDV59JX

Yeni klibiniz çok başarılı bu arada.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: a.ihsan

Aynı sorun bende de var. Opera kullanıyorum.
    Düzeltildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Sistemsel bir hatadan dolayi işleminiz gerceklestirilemedi diyor su an konulara girmeye çalışırken.
    Son mesaja gitmeye bastigimda da yine ayni hatayi verip konudan atiyor eğer girmeyi basarabilirsem.
    Forumlar yuklenemedi de diyor şu an.
    Uygulama, android 9
    Servislerde bir sıkıntı vardı düzeltildi hocam. Anlık bir şeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestzedDH

Chromedan mobil sürüme girince popüler konuların devamını gör dediğim zaman sayfa başına atıyor mini sürüm kullanıyorum mecbur
    Düzeltildi. Tekrar mobil sürüme dönebilirsiniz.
  • Mobil uygulamada forum arama kısmına tıkladığımda klavye bug a girip sürekli tekrardan açılıyor. Yazamayacak kadar hızlı bir şekilde.
    *Android 9.0.1 - Huawei P10

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Simdi baktim guncel surumseyim hocam.Anketli olan bir konu bulup size geri donus yapacagim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Aldığınız paraları hakettiğinizi düşünüyor musun peki?

Mobil sürüm sürekli çöküp duruyor, peşin veren gibi oturuyorsunuz sanırım sürekli.3 gündür mobil sürüm bozuktu daha yeni düzelmiş.Bir işi yapamıyorsan bence o reklamdan gelen parayı alırkende utanmanız gerekir.Sözüm bu işlere kim önem vermiyorsa ona sadece size değil.(Bu çökmeyle ilgilenmesi gereken eğer siz değilseniz sözüm size değil) Forumdan yetkili biri olduğunuz için sitemim sizedir

Alıntıları Göster
    Buglara mümkün olan en hızlı şekilde müdahale etmeye çalışıyoruz. Doğrudur, bazen gecikmeler yaşanıyordur. Ama işin arka tarafı" bak burası bozuldu 2 gündür düzeltmediler" şeklinde basit değil hocam. Siz kendi açınızdan bakıyorsunuz ve o taraftan kesinlikle haklısınız.

Siz bir sorun yaşadığınızda doğrudan bana ulaşmaya çalışın. Ben hafta içi hergün anlık müdahale etmeye çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Hangi birini sayayım, yoruldum artık.
    Aşkolsun hangi birini saydınız da düzeltmedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirSupport

Reis benim mini sürümde yine Logout sorunu olmaya başladı. Ne güzel düzelmişti şimdi niye bozuldu ki?
    Siz safari mi kullanıyordunuz hocam doğru mu hatırlıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmaca.

Bu sorun bende de var ve çok sinir bozuyor. Lütfen öncelikle bununla ilgilenin forum yetkilileri...

Alıntıları Göster
    Favorilerle ilgili detaylı bir çalışma yapacağım tekrar.@VR_27
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.