Şimdi Ara

Mobil oyun kontrolcüsü iMpulse, 2012'nin 4. çeyreğinde geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  

Mobil cihazlarda oyun deneyimini arttırmak için geliştirilen 'iMpulse' küçük boyutu ve düşük fiyatlandırması ile dikkat çekiyor.

iMpulse, 2012'nin 4. çeyreğinde teslim edilmek üzere şu an için 19,99$'lık bir ön sipariş fiyatı ile mobil oyunculara sunuluyor. Şimdilik iOS platformuna destek veren kontrolcünün yakın bir zamanda Android platformuna da destek vereceği belirtiliyor. Bluetooth ile bağlantı kuran iMpulse, destek verdiği platformda cihaz ayırt etmeden çalışabiliyor. iMpulse, üzerinde küçük bir D-pad ve 5 adet kontrol tuşu bulunduruyor. Uzun pil ömrü sunacağı belirtilen kontrolcü USB üzerinden şarj edilebilirken, şarj sırasında da kullanılabiliyor. Tüm bu özelliklerinin dışında anahtarlık olarak da kullanılabilen 'iMpulse' anahtarınızı kaybettiğinizde mobil cihazınızın üzerinden göndereceğiniz bir sinyal ile sesli uyarı sistemini devreye sokarak anahtarınızı bulmanızı da sağlayabilecek. Ancak, anahtarınızı bulmak için göndereceğiniz bu sinyali sadece 100 metre içerisindeki kontrolcüye iletebiliyorsunuz. 

Farklı zevklere uygun renklere de sahip olacak olan iMpulse'ye mobil oyuncuların ne kadar ilgi göstereceğini ilerleyen dönemlerde göreceğiz. iMpulse'nin desteklediği oyun listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    'iMpulse' mobil oyun kontrolcüsü

• Cok basit bir alet olmasına ragmen gec bile kalınmıs bir urun bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzelmiş çinli kardeşler bünü 5 dolara aynısını satarlar
  • al sana ucuz yollu oyun konsolu işte. Yakın zamanda mobil grafik birimlerinin oyun konsolları seviyesinde performans sunacagı konuşuluyordu. Bağla tv'ye bu tarz, (-ve bunların gelişmişleri) kontrolcüler sayesinde yardır oyuna. Gittigin her yerde sağlam oyun keyfi.

• hey gidi günler heyyy "impulse 101" fakirliği ta alnından vurma şifresi half life ta ortalığı bu şifre ile yıkardık :D bu arada uzatma kablosuyla yolculuklarda muhteşem iş görecek birşey bu ..

• quote:

Orijinalden alıntı: magicool

güzelmiş çinli kardeşler bünü 5 dolara aynısını satarlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • foruma ne oldu ya

• Daha once icontrol pad diye bi urun vardi ps konsollarini daha bi andiriyodu lakin her oyuna destek vermiyodu, bu da mi oyle diye girdim temple run bile oynaniyor ki bence temple run dokunarak daha zevkli, bizzat pc ortaminda pek oyun oynamayan ama mobilde ozellikle fps oyuj tutkunu olan ben cikar cikmaz alicam. Tum oyunlar insallah destekleniyordur.
    Edit: konunun devamini daha dogrusu sonunu okumamisim, bu da her oyunda desteklenmiyormus. Peh ne anladim sirf ucuz olmasi mi olay? Ozellikle fps oyunlar desteklenmedikce bu tur seylerin tutacagini sanmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S60Doctor -- 7 Temmuz 2012; 20:04:32 >
  • Daha once icontrol pad diye bi urun vardi ps konsollarini daha bi andiriyodu lakin her oyuna destek vermiyodu, bu da mi oyle diye girdim temple run bile oynaniyor ki bence temple run dokunarak daha zevkli, bizzat pc ortaminda pek oyun oynamayan ama mobilde ozellikle fps oyuj tutkunu olan ben cikar cikmaz alicam. Tum oyunlar insallah destekleniyordur.

• Onunla oynanacağına ps3 veya xbox padini cihaza tanıtacak bir yazılım geliştirmeleri daha hayırlı olur.

• Ozellikle fps oyunlar desteklenmedikce bu tur seylerin tutacagini sanmiyorum.

• Bu kadar basit ve bir okadarda gerekli birşeyi nasıl olurda şimdi yaparlar daha önceden niye yapmadılar halbüki daha önceden yapıp ve cihazın kutusunun içinden çıksaydı şimdi en basiti mario oyununu bile konsol zevkinde oynayacaktık!!!

• Sitesinde 100 feet yazıyor yani 30 metre alanında bulabilir.

• Apple iZin vermiyordu bluetooth üzerinden baglantiya. Yeni çikmasinin sebebi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: magicool

güzelmiş çinli kardeşler bünü 5 dolara aynısını satarlar

Evet o zaman alır bir deneriz güzel bir alete benziyor.

• Hardcore gamerlar için harika bir oyuncak ama ben de xbox veya ds3ü cihaza tanıtacak yazılım beklerdim doğrusu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.