Şimdi Ara

MOBİLDEKİ google REKLAMLARına DİKKAT, PARA KAPTIRMAYIN( Tuzak var), OKUYUN (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
7
Favori
7.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell'de mh'yi arama zorunluluğu kötüymüş kapatmak için.

Safari için reklam engelleyici bir eklenti var mı? Mobil sürümde sayfanın ortasında koca reklam görüyorum bir kaç gündür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerdeyse hiç reklam görmüyorum çünkü browser reklam engelleyici kullanıyorum. Bunun dışında google da arama yaparken de reklamlı linklere tıklamıyorum.
  • öncelikle geçmiş olsun.
    bilgisayarda chrome için ghostery, ad block, ublock ve admuncher kullanıyorum. telefonda ise firefox mobil tarayıcı için **** kullanıyorum kafam kulağım rahat
  • Böyle bir olay başıma gelmişti hatta konu burdahttp://forum.donanimhaber.com/m_102911395/f_//tm.htm#102911395
  • Pttcell sikayetvara bakin suruyle hep bu tur uyelikler ile para koparma pesindeler, mobil odemeyi istediginiz kadar kapatin yine tiklarsan uye yapiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALAIN DELON -- 25 Ocak 2016; 2:03:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum eklediğim görsellere ya da mobil ödeme ile alakalı Avea sayfasından bizzat girip bakıyor musunuz fakat böyle tıklama ile mobil ödeme olabileceği yönünde hiç bir ibare yok. Hatta mobil ödeme için Sms ücreti bile belirlemişler 50 kuruş. Alenen hırsızlık yapıyorlar. Btk ya ben yazdığım mesajda bunu da hatta benim 14 liramdan önce bunun önüne geçilsin diye de yazdım :) change.org da imza kampanyası başlatalım en güzeli ben sabah yapayım o işi. Bu şerefi bozuk kansız köpekleri asmak lazım elini kesmek lazım şeriat şart.

• telefonunuza virüs girmiş diye çıkan reklam özellikler belli yaş üstü insanlar için çok aldatıcı oluyor. ben kendi aileme öyle bir durumda ekrana basmamalarını söyledim. mobil ödeme kapattırmak güzel bir fikirmiş aklıma gelmemişti hiç teşekkürler.
  • 2 sefer başıma , whafta bir program indirdim programı açınca beyaz bir ekran geliyor bozuk sanıyorsun oyanına buyanına tıklıyorsun , en altta kutucuk işaretleniyor ve parayı kitliyor :)
  • fotoğrafta diyor haftalık 14 tl diye okumadan basmışsın herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

fotoğrafta diyor haftalık 14 tl diye okumadan basmışsın herhalde

Arkadaş ne kadar hırsızı savunmaya meraklı insan var yahu. Ben üye mi oluyorum teste başla diyorum kaldı ki yazının üzeri de kapalı yarım yamalak. Ben üyeliği onaylıyorum diye bir yeri mi işaretledim. Ben yapmadım ama hata bile yapsam mobil ödeme onaysız Sms siz mi olur? Neyse yazacağımı zaten yazdım siz lütfen iyi okuyun konuyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

fotoğrafta diyor haftalık 14 tl diye okumadan basmışsın herhalde

Arkadaş ne kadar hırsızı savunmaya meraklı insan var yahu. Ben üye mi oluyorum teste başla diyorum kaldı ki yazının üzeri de kapalı yarım yamalak. Ben üyeliği onaylıyorum diye bir yeri mi işaretledim. Ben yapmadım ama hata bile yapsam mobil ödeme onaysız Sms siz mi olur? Neyse yazacağımı zaten yazdım siz lütfen iyi okuyun konuyu.

sahtekarları savunacağımdan değil de bir şeyin onay kutusuna basıyorsan ne yazıyor diye kısaca baksan iyi olur göre göre basmışsın onu diyorum.
  • Geçmiş olsunda, ne diye herşeye tıklarsınız onu anlamam.
    Ben şahsen reklamları görmüyorum, görsem bile niye tıklayım, ülke ülke değilki anasını satim, millet birbirini kaz gibi yolma derdinde...

Edit; onlarca firmayı btk'ya şikayet ettim, izinsiz sms'ler yüzünden. Gelen cevaplarda cezai işlemin uygulandığını gördüm.
    Bimer'e veya btk'ya direk başvurun, google'ın asıl olayı bu lanet AdWords, site sahipleride oturdukları yerden ceplerini dolduruyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 25 Ocak 2016; 15:00:54 >
  • Millet olarak çok bozulduk çok...Eskiden biz böyle değildik,nasıl ve ne kadar çabuk bu hale geldik?
  • Ch4ylak kullanıcısına yanıt
    https://tiss.gtb.gov.tr/ adresinden SMS ve mail şikayetleri yaptım ancak bana geri dönüş olmadı. nasıl geri dönüş yapıyorlar?
    şikayet durumuna baktığımda işleme alındı diyor ama 8. ayda yapmışım şikayeti...
  • mobil ödemeyi kapatınca kesin bunlar para kesemiyor mu biri denesin
  • ip numaranızı bi şekilde gizlerseniz kurtulabilirsiniz, mobil internetle bağlı olduğunuz için numaranıza erişilebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Millet olarak çok bozulduk çok...Eskiden biz böyle değildik,nasıl ve ne kadar çabuk bu hale geldik?

biz değil, forum bozuldu, biz neysek oyuz
  • Avea sahtekarlık yaparak, yok buraya tıklamışsınız yok şurayı okumuşsunuz da onaylamışsınız gibi bir şeyler zırvalamış. BTK bir yaptırım uygulamamış. Tekrar şikayetim çözülmedi diyerek konuya cevap yazdım ama cevap bekleyenlerde bir şey görülmüyor. Sanırım BTK da iadesini sağlamıyor. Ben hiç bir yere numara girmeme rağmen, hiç bir onay sms'i vs gelmemesine rağmen direk olarak üyeliğim başlatılıyor cihaz benim kutucuğunu işaretleyip teste başla dediğim için. Konu hem yukarı çıksın hem sonucu paylaşayım istedim.

quote:

Sayın Koray Erg

Şirketimize ulaşan bildiriminize ilişkin gerekli incelemeler yapılmış ve inceleme sonucu aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Bildiriminize konu olan 5467421000 numaralı hattınız ile ilgili yapılan incelemelerde 24.01.2016 tarihinde Astroklub servisine üyeliğinizin başlatıldığı belirlenmiştir. Astroklub üyeliği ile ilgili yapılan incelemelerde 24.01.2016 tarihinde web sayfasına girilerek ödeme sayfasına bağlandığında ödeme sayfasında fiyat bilgisi, abonelik, periyod bilgisi, iptal bilgisi ve müşteri hizmetleri gibi bütün bilgiler yer almaktadır. Hattınız üzerinden bu bilgiler okuduktan sonra bu bilgilerin altında yer alan “KABUL EDİYORUM “kutucuğunu işaretlenip,” DEVAM “butonu tıkladıktan sonra ücretlendirmenin gerçekleştiği belirlenmiştir.

Üyelik başladıktan sonra 24.01.2016 tarihinde hattınıza “Isleminiz basariyla gerceklesti. Astroklub aboneliginiz basladi. Hattinizdan 14 TL/7 gunluk abonelik ucreti alindi. Iptal icin IPTAL 226 yazip 6662 ye gonder.MH:0212 988 0201” ve “Astroloji bilimi, ruhumuzun sirlarini bize yansitan bir portredir. Hayatinizla ilgili gercekleri Astroklub’ la kesfedip, burclarin sizi yonlendirmesini saglayin. “ içerikli bilgilendirme SMS’ lerinin gönderildiği belirlenmiştir. Servisine ait aboneliğiniz 24.01.2016 tarihinde iptal edilmiştir.

Yapılan incelemede içeriği sağlayan firma tarafından hattınız üzerinden verilen onaylara istinaden ücretlendirmelerin yapıldığı herhangi bir hata olmadığına dair bilgi alınmıştır.

Bilgilerinize sunarız.
    05/02/2016 18:53:46

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.