Şimdi Ara

Mobile Legends: Bang bang [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
195
Cevap
4
Favori
76.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mobile Legends: Bang bang [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 17 Ekim 2019; 15:35:46 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mobile Legends: Bang Bang: Kapsamlı Bir Kılavuz

Mobile Legends: Bang Bang (MLBB), dünya çapında 1 milyardan fazla oyuncuyla en popüler çok oyunculu çevrimiçi savaş arenası (MOBA) oyunlarından biridir. Oyun, hızlı tempolu aksiyon, çeşitli kahramanlar ve rekabetçi oyunuyla tanınır.

Nasıl Oynanır?

MLBB'de iki takım, her biri beş oyuncudan oluşan, birbirleriyle karşı karşıya gelir. Her takımın amacı, rakip takımın üssünü yok etmektir. Oyuncular, çeşitli yeteneklere ve oyun stillerine sahip 100'den fazla kahraman arasından seçim yapabilir.

Özellikler:

• 5v5 MOBA: İki takım halinde gerçek zamanlı olarak savaşın.
    • Geniş Kahraman Havuzu: Benzersiz yeteneklere ve oyun tarzlarına sahip 100'den fazla kahramandan seçim yapın.
    • Hızlı ve Heyecanlı Oyun: 10-15 dakika süren hızlı tempolu maçlar.
    • Çoklu Oyun Modları: Klasik 5v5 maçların yanı sıra 1v1 ve 3v3 gibi çeşitli oyun modları mevcuttur.
    • Sıralama Sistemi: Becerilerinizi test edin ve rekabetçi sıralama sisteminde yükselin.

Teknik Gereksinimler:

Mobile Legends: Bang Bang'ı oynamak için aşağıdaki teknik gereksinimleri karşılayan bir mobil cihaza ihtiyacın vardır:

• İşletim Sistemi: Android 4.1 veya üstü / iOS 8.0 veya üstü
    • RAM: En az 1 GB
    • Depolama Alanı: Yaklaşık 2 GB boş alan

Mobil Legends Kaç GB?

MLBB'yi indirmek yaklaşık 2 GB depolama alanı gerektirir. Ancak, oyun oynandıkça ek veri dosyaları indirilebilir. Bu nedenle, cihazında yeterli boş alan olduğundan emin olman önerilir.

Sonuç:

Mobile Legends: Bang Bang, heyecan verici oynanışı, çok sayıda kahramanı ve rekabetçi oyunuyla dünya çapında milyonlarca oyuncuyu kendine çeken popüler bir MOBA oyunudur. İster acemi bir oyuncu ister deneyimli bir MOBA oyuncusu ol, MLBB herkes için eğlenceli ve zorlu bir deneyim sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Oyunu bende dün oynanaya başladım gayet zevkli oynanabilecek bir oyun z21GT oyundaki ismim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: z21

Oyunu bende dün oynanaya başladım gayet zevkli oynanabilecek bir oyun z21GT oyundaki ismim

arkadaşlık isteği gönderdim hocam
  • iyi güzel hoşda ping yüksek yahu 100 den aşağı inmiyor güya oyuna girmeden 60 gözüküyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vyn

iyi güzel hoşda ping yüksek yahu 100 den aşağı inmiyor güya oyuna girmeden 60 gözüküyor :)

oyunda ciddi bağlantı sorunları var ben bazen sinirden maçı yarıda bırakıyorum bu ping işini düzeltmeleri gerekir.
  • Karakterler aşırı pahalı bence. Sürekli Laayla ile oynuyorum. Karakter neredeyse mainim haline geldi.

Oyun içi nickim : ErtnDrsn

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi redmi note 3 pro ve Türk Telekom ile minimum 250 ping alıyorum çıldırtıyor oyun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Matrix Awakens PC [ANA KONU]
    3 yıl önce açıldı
    Days Gone PC [Ana Konu]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Karakterler aşırı pahalı bence. Sürekli Laayla ile oynuyorum. Karakter neredeyse mainim haline geldi.

Oyun içi nickim : ErtnDrsn

Bugün 2000 savaş puanı yanında 3 tane 3 gün denemek için kahraman geldi bana. Kahramanlar bence de aşırı pahalı Franco 32.0000 baya abartmışlar onu.
  • yok be ya o kadar pahali değil 2 win al bir altın sandik kazan zaten ordan geliyor 2 tanede kıytırık kutu veriyor ee zaten lvl aliyor görevler felen var :Pp yanlışmı düşünuyorum acep :P
  • Eğlenceli hero var mı önerebileceğiniz ?

• Zexro,eklerseniz oynarız.Eğlenceli oyun

• quote:

Eğlenceli hero var mı önerebileceğiniz ?

herkes başka bir karekterle oynamayı sevebilir o yüzden deneyip karar vermek gerekiyor.
  • Oyun cok basarilj

• Uzun zaman sonra yenilmeyerek Elit 2 ligine çıkmayı başardım. :D

• Bu oyunu oynayan yok mu yahu ?

• quote:

Bu oyunu oynayan yok mu yahu ?

ben hala oynuyorum hocam
  • şu oyunu oynayanlar gelsin 5 kişilik bir takım kuralım allah aşkına yeni güncellemeyle ülkenin adamları ile takım oluyosun her maç yeniliyorum
  • Oyuna gelen son güncelleme çok iyi oldu. Ligim usta 3 21 levelim

• İstatistikleri kda orani 2.9 ile 3.9 olan var ise eklesin arkadslar mvp bakmam ben k.d.a onemlidir bu oyunda millet mvp yapmaya calisiyor oyunda ismim : gorkii 22 lvlim usta 3 um

• quote:

Orijinalden alıntı: talha733

Oyuna gelen son güncelleme çok iyi oldu. Ligim usta 3 21 levelim

Oyun nickiniz ne hocam.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.