Şimdi Ara

Mobilite: 2013'e damgasını vuracak akıllı telefonlar mercek altında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
3.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia Pure view kamera teknolojisini diğerleri ile kıyaslaya bilir misiniz?

• xperia z başka söze gerek yok :)

• Çok güzel ve bilgilendirici video olmuş. Sonuna kadar keyifle izledim. Sanırım benim alacağım telefon iPhone 5S olacak. 128GB kapasite ile tadından yenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Çok güzel ve bilgilendirici video olmuş. Sonuna kadar keyifle izledim. Sanırım benim alacağım telefon iPhone 5S olacak. 128GB kapasite ile tadından yenmez.

Harici hdd gibi
  • quote:

Nokia Pure view kamera teknolojisini diğerleri ile kıyaslaya bilir misiniz?

Mobilite: 2013'e damgasını vuracak akıllı telefonlar mercek altında
    Mobilite: 2013'e damgasını vuracak akıllı telefonlar mercek altında

• 14.31 de Erdi Özüağ ses demeye çalışırken dili sürçüyor. O anda Ender Yıldız'ın yüzüne dikkatli bakın :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Raven

Sony Xperia Z ile başarılı bir çıkış yaptı. Ancak nokia, o.i.s. ve 808 sensörünü yeni wp8 telefonun da birleştirirse exmor rs yalan olur.

valla aynı şeyi dicektim sen yazmışşın eğere öyle bişey olursa bu seneye damgasını vurarlar bide 2,600-2,700 amh üzeri pille gelirse tadından yenmez

asıl dicem şu, bu marketş napıcaz, tamam belli başlı şeyler var ama diğer sistemlerin marketlerındeki heycan yok inşallah 2-3 aya toparlarlar

• Oh be sonunda Mobilite yayinda. Emege geçenlere tesekkurler.

• Ben 5s merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SONY XPERİA Z'Yİ ÇEKEMEYENLER SONY İÇİN YORUM YAPANLARA EKSİ VERMİŞ NE ANLAR O KİŞİLER SONY TEKNOLOJİSİNDEN SONY'İ HERKES KULLANAMAZ GİTSİN OYUNCAK TELEFON KULLANSINLAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fan savaşları başladı
  • Güzel bir programdı zaten sürekli takip ediyorum ve ilk programlardan sonra süper akıcı izlemesi keyifli bir program yapmışsınız tebrikler. Programa yeni ekliyeceginiz bölümler bence renk katar zira soru cevap kısmında sormak istediklerim öğrenmek istediklerim ve firmalara ulaşmasını istediğim sorular oluyor konuk alma kısmında fun boylar olursa başınız agrır :) ama zevklide olur zira son kullanıcı kesim biziz. Yorum yapan bazı arkadaşlara katılmıyorum birisi yazmış neyin kafası bu ortada telefon yok arkadaşım konunun uzmanı olarak çıkan dedikodu yada belirli ip uclarına göre ve marka stratejilerine göre ve olması gerekene göre yorumlar yapıyorlar illa bir cihazın olmasına gerek yok bence gayet bilgilendiriciydi zira 1 yıl öncesine kadar hiçbirşey bilmezken sürekli takip edip araştırıp şuan iyisini kötüsünü biliyorum hem yazılımsal hem donanımsal olarak gayet bilgiliyim bunu teknoloji mağazaları sahip oldugum telefon markasının müşteri hizmetleri de dahil oradaki birçok insandan daha donanımlıyım bunuda araştırmalarım ve donanın haber den kazandım çok teşekkürler

• Xperia Z kuvvetle muhtemel Mart ayının 2. haftası Türkiye'de satışta olacak ... duyurulur ...

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkhan
    Xperia Z ise 2013ün en iyi cihazı bence. Samsung, kamera, arayüz, malzeme ve ses kalitesi konusunda başarısız çünkü.

Xperia Z'nin mi arayüzü daha iyi? iPhone çakması on-off ikonları, alakasız yerlerin sönük renkte olması, yazıların garip durması vs...

Ayrıca 64GB MicroSD kart destekleyen telefonlar var. Bu kadar basit hataları nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum. O kadar Android konuşması üzerine reflekssel olarak anlık bir Apple fanlığı yapanız geldi herhalde. Adam olsalar 8GBlık alet yapmayıp boyutları 32-64-128 diye revize eder, fiyatları da öyle ayarlar satarlar. Yıllar ilerliyor ama adamlar alt limiti hep aynı tutuyor. Türkiye'de de böyle bir firma var bilmem bilir misiniz?! Bu diğer firmalar için de geçerli. Pişmiş pişmiş o fiyat farklarını koyuyorlar. Hele bu rezil politikayı izleme karaktersizliğini yapan diğer firmalara ise ne söyleyeyim bilmiyorum. (Google yeni cihazlarında da aynı haltı yaparsa benim için bitmiştir!)

Hayır hızlı da değil hani. 128GB hafıza koyuyorsun. Aktarım hızı nedir? 16MB/s. (Gerçek yaşam testi sonucudur) Ne kadarda doluyor o hafıza? 2 saat 15 dakika. Buyur şimdi bekle bekleyebilirsen.

• quote:

LG Nexus 4 ten haber var mı? Kaç aydır bekliyoruz.

1400 tl turkcell
  • Gece gece iyi gider bu video, teşekkürler
  • konuk olarak Levent Pekcan ı görmek isterim

• İphone 5 alıcaktım 5s i beklesemmi ?
  • şu izlediğim videodan çıkardığım sonuç şudur ki, hiç bir zaman en iyisi diye birşey olmayacağıdır. her 3 aya bir yeni telefonlar çıkıyor. bizde hiç ihtiyacımız olmadığı halde gidip yenisini alıyoruz. telefonun ekranı amoled olsa ne amoled plus olsa ne. sanki sabah akşam video izliyoruz ekranda. xperia neo kullanıcısıydım telefonumu yenilemek istiyordum dakka itibariyle vazgeçtim. tüketim çılgınlığından başka birşey değil bu. nacizane görüşümdür katılmayanlarınız olacaktır elbet saygılarımla.

• Yeter artık ne bu ya hep telefon telefon, yeter. Nerede eski donanım haber? Nerede eski adam akıllı donanım incelemeri? Eski incelemeleri benden başka özyeleyen yokmu arkadaş? Güzelim donanım haberin telefon habere dönüşmesini istemiyorum. Kusura bakmayın ama donanım haberi ne kadar zamandır takip ettiğimi bile hatırlamıyorum ama son zamanlarda o kadar telefon üzerine eğildiniz ki artık siteyi açasım gelmiyor!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.