Şimdi Ara

Mobilite: 97 dakikalık dolu dolu teknoloji şovu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
2.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben farklı bir eleştiri yapacağım. teknoseyir ne yaptıysa ona özeniyorsunuz erdi bey. Açıkça bu böyle. Bu videoda Otomobillere can beyin teknoseyirdeki yaptığı otomobiller ile ilgili haftalık gündem değerlendirmesinden baya esinlendiğinizi göstermiş ve otomobiller ile ilgili bilginiz bana göre sıfırken, bir de otomobil deerlendirmeniz komik olmuş. Otomobiller telefon değil. Onların telefon gibi, çok güüzel, hatlara bak, çok harika, hatlara bak, farlara bak, bak babam bak. Böyle saçmalık olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akstrev -- 17 Aralık 2013; 22:16:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet..Akif

Ben farklı bir eleştiri yapacağım. teknoseyir ne yaptıysa ona özeniyorsunuz erdi bey. Açıkça bu böyle. Bu videoda Otomobillere can beyin teknoseyirdeki yaptığı otomobiller ile ilgili haftalık gündem değerlendirmesinden baya esinlendiğinizi göstermiş ve otomobiller ile ilgili bilginiz bana göre sıfırken, bir de otomobil deerlendirmeniz komik olmuş. Otomobiller telefon değil. Onların telefon gibi, çok güüzel, hatlara bak, çok harika, hatlara bak, farlara bak, bak babam bak. Böyle saçmalık olamaz.

Merhaba,

Donanım Haber'in otomobillere olan merakı bugün değil yıllardır olan bir şey. Ama tabi araştırmadan yorum yapınca böyle sonuçların çıkması kaçınılmaz.

Bahsettiğiniz site kaç yılında kuruldu emin değilim ama bizdeki otomobil haberleri epeydir var.

Basit bir örnek, benim 2010'da yazdığım bir haber;

http://www.donanimhaber.com/otomobil-teknolojileri/haberleri/MercedesBenz-9-ileri-otomatik-vites-gelistiriyor.htm

Otomobiller ilgili yorumlarımızı beğenmeyebilirsiniz eyvAllah, ama birini taklit ediyorsunuz vs. tarzındaki ağır ithamları kullanmadan önce bence çok iyi araştırmalısınız.

Teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bir şeyi yargılamadan, eleştirmeden önce o konu hakkında bir bilgi sahibi olun, biraz araştırın veya konulan video 90 dakika olmuş çok saçma 45 dakika muhabbet yapmışsınız diyen var ama ondan sonraki cümlesi daha da acı ''Videoyu izlemedim ama öyledir herhalde, ben öyle hissettim video oynatıcının tipinden.'' Önce izle, sentezini yap ondan sonra gelip burda bu videoyu çekmek için, hazırlamak için saatlerini veren insanlara saygısızlıkta bulun. Şimdi diyeceksin ki o yönetici tabii onu savunursun, hayır hep onu savunmam eğer Erdi Özüağ çıkıp burada benim düşüncelerime ters bir şey söyleseydi onu da eleştirmekten çekinmezdim ancak yapacağım eleştiri de yine saygı çerçevesi içinde olurdu, sonuçta ortada bir emek var. Ha yine diyeceksin sen hiç böyle bir video hazırladın mı? Saatlerini harcadın mı? Sanane, diyebilirsin. Yapmadım, ama ben gelip burada yapanlara artistlik de yapmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 17 Aralık 2013; 23:07:31 >

• Traş olduktansonra izlemeye başladım.Bittiğinde sakallıydım.
  • Whitfield kullanıcısına yanıt
    okumak kelimesi literatüründe ne diye geçiyor merak ediyorum?Ben izlemedim demişmiyim?İzlerken dayanamadım kapattım dedim.Video hazırladım saatlerce renderini yaptım rahat olabilirsin.Mesut çevik olsa belki bir nebze daha dolu dolu geçer ancak hem akıcı değil hem 90 dakika.Bak şimdi sana ne diyecem asusun yarışması var video çekip 1.olana rüya pc veriyorlar.Sen geç şimdi kamera karşısına ender bey gibi anlatmaya başla bakalım kazanma oranın kaç?Hem 90 dakika film niteliğinde hemde bayıyor.Emeğe saygısızlık yok adamlar uğraşmış bende izlemek zorunda değilim hepsini izlemedim umarım anlayabilirsiniz izleyip izlemediğimi.Goy goy tadında muhabbet te yok ortada aç bir 2 si 1 i izle goygoy neymiş gör bakalım.1 saatin nasıl geçtiği belli değil ancak bu videoda kaç dakika kaldığına bakmaktan izleyemedim bile.Bunu tüm forum kabul eder ama ayıp olmasın diye söylemiyor mesut çeviğin olmadığı video çokta eğlenceli geçmiyor donanım tarafında.BSC deki arkadaşlardan Levent bey hariç diğer arkadaşlarda iyi muhabbet ediyor.Ben bu adamlar video çekmesin demiyorum ama çok uzun 90 dakikalık bir videoda bayıyor anlayabiliyormusun bayıyor?TV2 deki programdan mesut çeviği çıkarsan ve süresinide 2 kat arttırsan program izlenirmi sence?Emek var diye 5 saat video çekseler oturup izleyebilirsin bu senin bileceğin iş.Ancak goygoy yapamayan kişiler film gibi video çekerse olmaz tutmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 17 Aralık 2013; 23:19:29 >

• quote:

İzlemek zorunda degilim izlemiyorumda ancak gercek kullanicilarda benimle ayni fikirde ve bu bilgiye ihtiyaci olan kisilerinde zamanini fazladan almaya gerek yok

Ben sizin izlemediğinizi buradaki açıklamanızdan çıkardım ancak tabii ki siz daha iyi bilirsiniz hangi anlamda kullandığınızı. 90 dakika, peki o zaman hocam izlemeyin, ben sanmıyorum ki aileniz veya arkadaşlarınız sizi sandalyeye zincirle bağlayıp zorla bu videoyu izlemenizi söylediklerini. Ben, ifadelerimde uzun video her zaman daha iyidir, eğer videolar, filmler daha uzun olursa daha güzel olur, birinciliğe oynar gibi bir ifade veya anlam kullandığımı da hatırlamıyorum. Merak etmeyin ben 2si1 de izledim Mobilite de izledim Mesut Çevik ile Canlı da izledim, TV2'deki programı da izledim, hepsinden de zevk aldım, eğlendim ve güldüm. Olay tamamen izleyici de bitiyor bana göre, eğlenmesini bilirsen bu ''çok sıkıcı'' videoda bile eğlenirsin.

• Whitfield kullanıcısına yanıt
    iyi eğlen sen kardeş bu videoda yapacak birşey yok bunda bile eğlenebiliyorsan.Orda izlemiyorum dedim izlemedimde zaten çünkü tamamını izlemek pek mümkün değil benim açımdan.Dediğin programların hepsi eğlenceli ancak hepsinde mesut bey var onu çıkar eğlenmeye devam et sen eğlenmesini bilen arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 17 Aralık 2013; 23:42:20 >
  • "Böyle sert film havası taşıyan bir film serisinin Justin Bieber'la birlikte yumuşatılmasını şahsen kaldıramam."

İnce...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 18 Aralık 2013; 0:58:34 >
  • Yapimda ve yayinda emegi gecen Sayin arkadaslar; yuzlerce video cektiniz hala su sesi cozemediniz hep problem hep problem, artik kovun su sesden sorumlu arkadasi, hardware yada sarf malzeme videolarinda bile ses hatalari oluyor, en basiti hardware ozelliklerinin gosterildigi ekranda mutlaka ses videodakinden farkli cikiyor. Artik 10 sene onceki biz bize degiliz, ve sizde amator sekilde video ceken adamlar degilsiniz sizi izleyen ciddi bir kitle var. LUTFEN DAHA DIKKATLI.

• G2 nin yurtdışı fiyatı cazip değilki, sadece ülkemizde ucuz diye global satış rakamının rakipleriyle yarışmasını beklemeyelim.

• Mikrofonları kontrol eder misiniz? İndirdiğim sd formatında bazen ses seviyesi düşüyordu. Bilginize. Bu arada dh'yi seviyorum, dh'de beni seviyor biliyorum. :D

• Sayın Erdi Bey ( Trollere inat :) her ne kadar mailime cevap vermeyerek büyük hayal kırıklığına uğratsanız da Saygıdeğer çok kıymetli Ender Yıldız ile yaptığınız programın 3 hatta 4 saat olmasını istiyoruz. Programı bir kere izlemiştim ama bu gün işten geldim açtım FM yi arkadanda sizi açtım. Canı gönülden söylüyorum Müzik dinlemekten çok daha keyifli. Bsc Talha - Gökhan da aynı gözümde. Hatta kozyatağından ne zaman geçsem ( haftada 2-3 ) bakıyorum bi o taraflara yahu bi gitsem görsem şu adamları.

Milletin dediklerine bakmayın muhtemel site reklamcıları onlar nelerini gördü bu forum. Çalışmalarınızda başarılar. Daha iyi tekliflere kanmayın emekliliğiniz burdan olsun. Öyle yada böyle bi Lamborghini'niz olmayacak :))

Kolay Gelsin

• fx57 kullanıcısına yanıt
    Emeğe Her daim Saygı Duymak Gerekir.Hem Bu arada Teknoloji bilgisine meraklı olan birisi için 10 dk nında 100 dk nında Sıkıcılığı olmaz.Meraklı insan bilgiye açtır ve onun için önemli olan sadece açlığını giderecek kalitede bilgi ve tanıtım.Saygılarımla;
    Başarılarınızın ve tanıtımlarınızın devamını diliyorum.
  • Şimdi su videoda mini etekli orası burası açık bir yada bir den çok bayan olsa değil 97 397dk olsa bir saniye gözünu ayırmadan ağzından salya akarak izleyecekler içerisinde teknoloji bilgi görüş sohbet olunca izlemek zorlarina gidiyor. Ipe sapa gelmez saçma dizileri de en az 2saat yine ağzı açık izleyen halkımıza yararlı birşeyler izletmek çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 19 Aralık 2013; 13:31:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ACİLLL !!! SONY JAPONYADA XPERİA Z1 İN SO-01F MODELİNİ SATIŞA SUNMUŞ. SONY LOGOSU EKRANIN ALT KISMINDA YER ALMAKTA. SO-01F VERSİYONUNUN TÜRKİYEDE SATIŞA SUNULAN Z1 İLE ARASINDA NE FARK VAR ÖĞRENEBİLİR MİYİM ???

• Ben m3 ve m4 ün 330'u görebileceklerini hiç zannetmiyorum.

• Yazık oldu paul walkere
  • ya beyler y.tube videosuyla araba yorumu mu yapılır Allah aşkına ya. Ne gerek vardı şimdi bu araba yorumuna. Beyler lütfen, gider test yaparsın her çıkan arabayı incelersin ki kıyas yapasın eywallah. Videoya pakıp ''şu tasarıma bakar mısın? Muhteşem'' diye defalarca söylemek olmuyo size beyler. Teşekkürler iyi çalışmalar

• Erdi ve diğer arkadaşlar öncelikle süpersiniz, kadir kıymet bilmeyen nankörlere itibar etmeyiniz...
  • 2 günde izledim mis gibiydi..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.