Şimdi Ara

Mobilite: Akıllı telefon ve tabletlerden en son haberler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
22.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Artık bir youtube kanalı açsanızda videoları oraya yükleseniz, bizde yükleme sorunları yaşamasak.
    Sonunda vazgeçtim izlemekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.t.y.

Beyler, apple ilk çeyrekte geçen seneye göre %25 daha az iphone satmış. doğru mu bu?

doğru, hatta borsada hisseleri düştü bu yüzden apple ın. ama ekrem bey gibi bir editör varken bunun haberinin olmasını bekleme donanım haberde.
  • Spekülasyonlar Apple’a kan kaybettiriyor

Ortaya atılan çeşitli spekülasyonlar Apple’ın hisselerini son 1 haftadır aşağı doğru çekmeye başladı. Bu spekülasyonlardan cep telefonu operatörlerinin iPhone’ların vergisini düşüreceği spekülasyonu özellikle Iphone alıcısının biraz daha bekleyip fiyatların düşmesini beklemesine ve bunun da satışların durgunlaşmasına neden olması en etkili olanı olarak görülüyor. Diğer bir spekülasyon ise cep telefonu operatörlerinin iPhone’ların vergisini düşüreceği yönündeki spekülasyonlar.

Apple’ın ABD’deki ortaklarından Verizon Wireless geçtiğimiz hafta yeni bir telefona geçmek isteyenlerden 30 dolar alacağını açıkladı. New York’taki BTIG LLC’nin analistlerinden Walter Piecyk, Verizon’ın bu hamlesinin, diğer cep telefonu operatörlerinin de vergilerde kesinti gibi adımlarını tetikleyebileceğine dikkat çekti.

Piecyk geçtiğimiz hafta Apple’ın notunu “nötr”den “alım”a çevirdi ve operatörlerin, Apple’ın şirketleri üzerindeki etkisiyle mücadele etmeye çalıştıklarını belirtti.

2012'de 15 Nisan’a kadar toplam yüzde 49 değerlenmiş olan Apple, yüzde 4.2 kayıp yaşadı ve 19 Ekim’den bu yana en sert düşüşünü kaydetti. Apple’ın hisseleri dün 580.13 dolardan kapanarak 13 Mart’tan bu yana en düşüğüne işaret etti.

Wedge Partners’ın analistleri, 13 Nisan tarihli araştırmalarında, Apple’ın yeni nesil iPad’lerinin taleplerinin zayıflamaya başladığını açıkladı. Bu da iPad’lerin satış tahminlerini tutturamayabileceği anlamına geliyor.

Apple’ın en iyi teknoloji olduğunun altını çizen Wedge Partners analistleri, hisselerin daha önce de beklentilerin tutturulmamasından ötürü sert düşüş kaydetmiş olduğunu, bunun ilk çeyrekte bir kez daha tekrarlanabileceğini ve bu sayede Apple’ın hisse fiyatlarının daha gerçekçi seviyelere gerileyeceğini öngördü.

BU HABERİ EKREM BEY SAYESİNDE DONANIM HABERDE BULAMAZSINIZ. BEN VEREYİM DEDİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.m.y. -- 20 Nisan 2012; 16:01:10 >

• Video 9.dakika 52.saniyede donuyor ve ilerlemiyor?
  • teknoloji tutkunuyum porogramlarınızı günlük takip ediyorum
    sizden mümkünse 6770m ddr5 li ekran kartını test etmenizi istiyorum
    teşekkürler
  • Videolarım hep takılırdı, sorun DH'de değilmiş. Süperonline'a geçtim, hemen doldu.
    Program güzel olmuş, ben WP 7.5 ile çalışan bir telefon almayı düşünüyorum, Android markete konulan uygulamalar hiç kontrol edilmiyor, acaba Windows denetim yapıyor mu?
  • Öncelikle yayınladığınız 1e1 Haber,Mobilite ve Gelecek Nesil video programlarınız gerçekten kendini izlettirmeyi çok iyi başarıyor.Bunun için tebrik ediyorum.Ayrıca sizinle aynı kulvarda olan bazı haber sitelerinin yaptığı incelemelere nazaran sizin incelemeleriniz ve programlarınız, anlatılanlar ve anlatanlar açısından daha detaylı ve profesyonel.
    Bu arada bu videoda yer alan arkadaşlar daha çok kameraya bakıp daha az birbirlerine bakarak programı sunarlarsa daha etkili olacaklarına inanıyorum.Sonraki programlarınızı merakla bekliyoruz.
  • Ender Yıldız heyecandan konuşamıyor, Erdi Özüağ da zaten jet hızıyla konuştuğu için tam anlaşılamıyor. Güzel bir ikili olmuşlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaLeNDiL -- 20 Nisan 2012; 22:15:34 >
  • Apple'ın kan kaybetmesinde tek etken vergi spekülasyonları mı yoksa daha ayfon4s'in piyasası olgunlaşmadan ayfon 5'in duyurulmuş olması da etkili mi? Her marka yeni model çıkartır ama elma gibi tek isim üzerinden gitmez. Farklı telefonların farklı isimlerinin olması "ürün çeşitliliği" algısı yaratabilir. Oysa ayfonla tek bir telefonun farklı makyajları mevcut sadece. Arabalardakine benzer bir durum. Aynı araba 2012 yerine 2011 modelse, her şeyi aynı olsa da eski modeldir. Bu kadar basit. O halde daha 4S yerleşmemişken 5'in duyurulması da bir miktar etki sahibi olmuş olabilir.
  • tebrikler çok güzel olmuş
  • Galaxy S3 gelseydi de diğer firmalar da fiyatlarını biraz daha geriye çekseydi artık...
  • nokia eğer finansal durumunu düzeltmek istiyorsa android sistemine geçsin symbianla bir şey olmaz artık
  • Bu YIL ÇIKAÇAK olan ıphone bencede "yeni ıphone" olarak piyasya çıkar.Çünkü ıphone 5 deyince insana itici geliyor sanki.Ama tabi bu yılında en iyi telefonu "Samsun galaxy s3 OLUCAK TABİ

.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.