Şimdi Ara

Mobilite: Android 5.0 alacak telefonlar, Galaxy S6, cep telefonlarına 4K ekran ve dahası... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
3
Favori
3.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seven_7343

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Her konuya yaziyorum buna da yazacagim. Mobillerin rahatca indirebilecegi bir link koysanizda direkt tiklayip indirsek.

Altartativ oynaticiyla görüntüle bağlantısına hedefi farklı kaydet de direk indirmiş olursun veya opera mobile da opera turboyu acar san tıkladığın zaman inmeye başlar

Hocam supersiniz ya ellerinize saglik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• nepasvior N kullanıcısına yanıt
    Gerçekten uzun zaman ayırıp yazmışsınız ama ben normal bir kullanıcıysam yapamıyorsam bunları bilmek ve yapmak zorunda değilim rom olabilir ama ben bunu araştırcak bilgiye sahip olmaya bilirim yapamaya bilirim herkeden herşeyi yapmasını bekleyemezsiniz birde bunu kurarsanız bir teknik sorun olursa garanti dışı kalıyor madem açık kaynak kod madem markalar buna izin veriyor neden garanti dışı bir firma özellikle note 10.1 gibi cihaza yazılım desteğini vermek zorunda siz binlerce model çıkarırsanız tabiki veremezsiniz kusura bakmayın ama size yazınızda katılamıyorum herkes teknolojiden anlamak zorunda değil ve o fiyatları verdiğiniz cihazlarda siz samsung olarak güncellemeleri vereceksinzi bukadar yoksa müşteri kaybedersiniz bir daha almam alanada mani olurum çevremde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlhkhy

4k, Galatasaraylılar için

8k, Beşiktaşlılar için yasaklanmalı...

Aynı zamanda Iphone 6s ve Galaxy s6 da Galatasaraylılar için yasaklanmalı ;)

Neden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4k yi mobile cihaza koyup cihazi yormak kadar sacma bisey yok zaten.
    Samsungun su zamana kadar ko en buyuk hatasi uygulama doldurmasi.O uygulamalar olmasa vihaz akiyor bunu en dusuk modeldede en ust modeldede gordum.
    Pocketda touchwoz ve gereksiz uygulamayi kaldirinca cihaz 256 mb ramle mis gibiydi
    s4 de ise uygulamalari kaldirmek yetiyo.
    Android kullaniciya bakan bir sistem.
    S4 zoomda 400 kusur ram kullandirtan adam bile biliyorum.
    Ayrica cok apple gibi olsun isteyen varsa google Edition ya da nexus serisinden cihaz alsin keyfine baksin.

• Avuç kadar ekrana ne 4K sı, ne 2K sı, ne Full Hd si, galaxy alphanın veya Z3 compact 720p ekranında rahatsız olan var mı ???

mobil cihazlarda 720p den sonrasına gerek yok, daha ppi si yüksek ekran koymaları, parlaklığını/kontrastını arttırmaları, gibi şeyleri ilerletmeleri gerekiyor,

bu bi kandırmaca, balon, bakalım ne zaman patlayacak ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McManamann -- 11 Kasım 2014; 16:10:53 >
  • 1-2 arayüz değişikliği ve "alın la size güncelleme!"
    Bir de yavaşlatırlar tam olur. Artık bütün sakatat gider yeni telefon alacaksınız diye.

• Bence bu güncelleme palavrası firmaların yeni ürünlerini satmak için yalandan başka birşey değil,resmen bağımlı ediyorlar.

• Zenfone'cukar hadi yine iyisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

4k yi mobile cihaza koyup cihazi yormak kadar sacma bisey yok zaten.
    Samsungun su zamana kadar ko en buyuk hatasi uygulama doldurmasi.O uygulamalar olmasa vihaz akiyor bunu en dusuk modeldede en ust modeldede gordum.
    Pocketda touchwoz ve gereksiz uygulamayi kaldirinca cihaz 256 mb ramle mis gibiydi
    s4 de ise uygulamalari kaldirmek yetiyo.
    Android kullaniciya bakan bir sistem.
    S4 zoomda 400 kusur ram kullandirtan adam bile biliyorum.
    Ayrica cok apple gibi olsun isteyen varsa google Edition ya da nexus serisinden cihaz alsin keyfine baksin.

10 numara yorum olmuş. Kaçımız s4 ün dokunmasız işlem, gözle sayfa takip vs kullanıyoruz.
    Touchwiz kullanışlı bir ara yüz, ekranda sanal tuş olmaması muhteşem. Ancak parmak iziydi , eller serbestti , hp yazıcı bağlantısıydı,
    Hiç gerek yok.

• Şu küçücük ekrana 4k çözünürlük ne demek yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireSwords -- 11 Kasım 2014; 20:16:12 >
  • Interstaller filmi ile ilgili yorumunuza mı, eleştirinize mi desem başladıktan yaklaşık 1 dakika sonra sayfayı kapattım. Sonra geri gelip kendi fikrimi sizinle paylaşmak ve yazmak istedim.

Bir konu hakkındaki fikirlerimizi elbette belirteceğiz. Herkes düşünebildiği kadar, anlayabildiği kadar, ilgi alanlarına göre, entelektüel birikimine göre bir şeyler beyan eder. Bu açıklamalar sadece kişiyi bağlar. Bizim toplum olarak fikirlerimizi açıklama biçimimiz yasa niteliği, kanıt niteliği ve böyle olmalı başka türlü olamaz şeklinde uzman görüşü niteliği taşımaktadır.

“Film uzun olmuş, bazı sahneler çok uzatılmış, böyle ciddi bir konu varken duygusallık niye” vb. açıklamalar yapmak bana göre ciddiyetten ve bilgiden uzak sadece kamera karşısında bir şeyler söyleme endişesi taşıyan bir tutumdu sanki.

Sizin sinema kariyerinizi merak ediyorum.

Bilim Kurgu, film türleri arasında en sevdiğim türdür. Bana göre Bilim Kurgu sadece özel efekt, uçan uzay gemileri, sallanan ışın kılıçları değildir. Bilim Kurgunun merkezinde de insan vardır. İnsanın olduğu yerde de duygular vardır. Bilim Kurgudan tek anladığımız bunlar olsaydı içinde sadece robotların ve ileri bir teknolojinin olduğu bir film bize çok sıkıcı gelmezdi. Şahsen böyle bir Bilim Kurgu filmi izlemek istemezdim.

Anlatmaya çalıştığım fikirlerin beyan edilmesinde, bu fikirlerin konu hakkında ne kadar olgunlaştığının ve bilgi düzeyinin çok önemli olduğudur.

Sizden vizyon ve akıl olarak çok önde ve uzakta olan insanların: bilimsel çalışmalarına, yaratıcı fikirlerine, filmlerine, müziklerine, felsefelerine önce saygı duymanızı bekliyorum.

Daha sonra yapılacak tek şey ise
    “Benim takip edebileceğimden daha uzun bir film olmuş.”
    “Ben bu kadar uzun süre film izleyemiyorum.”
    Tarzında açıklamalar yapmak. Bu tür açıklamalar sadece sizi bağlar.

“Ben çok duygusal bir insan değilim o yüzden sadece özel efektlerin ve kurgunun çok iyi olduğunu ve bana bunların lazım olduğunu söyleyebilirim.” Bu açıklama daha uygun.

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: peters

s3 miniye yada trent plus'a gelirmi güncelleme?

Kardeşim daha s3 almıyor mini nasıl alsın ama bazı forumlarda s3 mini için 5 root çıkarıyorlar DH de haberi var

• teknolojiye karşı değiliz. 4k yap, hobi olarak yine yap. ama önce otur da şu bataryayı, işlemciyi geliştir. telefon bir günü çıkaramıyor, 1080p bile kasıyor. adam bunları geliştireceğine gidip 2k 4k uğraşıyor. lg g3 en büyük 2k fiyaskosu.

şuanda batarya teknolojisi tıkanmış durumda. ar-ge sonuçları 1-2 yıl sürecek. e ghz de artık fazla arttıramaz. adam da napıyor, yok sensör, yok 2k ekran diye aynı donanımda telefonları tekrar tekrar ısıtıp enayilere satıyor.

z2 ile z3'ün ne farkı var arkadaş.

• yaw allahaşkına şu note 4 detaylı incelemesini ne zaman yapacaksınız be

• yuhhh be nezaman note4 detaylı inceleme diye kaç kere mesaj yazdım birtane mesajım yayınlanmadı erdi abi en azından şu gün şu hafta inceleyeceğiz diye birşey yaz abi note 4 alıcağım incelemenizi bekliyorum ne zamndır

• Bu programı hiç izlemedim ama Interstellar resmini gördüm diye fast-forward yapıyorum :)

• Film için yaptığınız yorumlar hakkında birkaç şey söyleyeyim..

FİLMİ İZLEMEYEN OKUMASIN!!!! AZ-ÇOK SPOILER OLABİLİR!!!!

Birkaç sahne var ki biraz uzatılmış evet bu doğrudur, aslında böyle olması filme sizi daha fazla yakınlaştırıyor ve heyecanla merakla kilitlenmenizi sağlıyor ne olacak şimdi diye diye..

Drama fazla olmuş dediniz ama tam ayarında olmuş.. neden derseniz birçok ilkler bu filmde yaşandı.. İlk defa farklı bir galaksiye gitmek, gerçekçi olarak simule edilmiş solucan deliği ve karadeliğe girmek zamanın burada dünyaya oranla daha yavaş akması ve bunun filmdeki insanlara etkileri. Nolan gerçekten eşsiz bir iş çıkarmış bu konu hakkında..

Düşünün eşiniz çocuklarınız doğunca size "artık çocuklarımıza anı olmak için yaşıyoruz" diyor sonra küçük kızınızı ailenizi terk etmek durumunda kalıyorsunuz ve bu öyle normal bir şekilde olmayacak çünkü başka galaksiye gideceksiniz... Kızınızda gitmenizi istemiyor doğru dürüst bile vedalaşamandınız (burada dram baya yükseliyor zaten), zaman farkı çok fazla.. Cooper istasyona geri döndüğünde 23 yıl geçmiş oluyor sonra oğlunun büyüyp çocuk sahibi olduğunu görüyor, en son ise kızını görünce zaten ipler kopuyor orada inanılmaz şekilde ağlıyor.. En son ise geri dönünce zaten yaşlı halini görünce birde orada dramatik sahne geçiyor.. Anlatılmaz bunlar gidip izlemek lazım..

Yani uzun lafın kısası, bu film sadece uzayı, dünyanın yokoluşunu ve bilimi konu almıyor.. Üzerinde durulan ana konu insanların ailesine karşı sahip olduğu sevgiyi, mesafeler ne kadar uzak olursa olsun, zaman ise onlar ve bizim için nasıl aksada ve sahip olduğun görevde ne kadar önemlisi olsada, günün sonunda tek birşey için yaşıyor olursun o da sevdiklkerin için.

Kısacada insan bencilliği üzerinde durmuşlar.. farklı bir galakside, farklı bir dünyada yumruk savaşı ne diye çıksın? Bir düşünün.. bencillik, korkaklık vs..

Bu filmde Nolan insanları baya ağlatmıştır, bende 2-3 sahnede kendimi tutamadım, kendinizi cooperın yerine koyun birde hans zimmer zaten ateşe körükle gidiyor.
    Birde zaten diğer filmler gibi öyle woow dedirtecek efektler ya da farklı birşey kullanmak istemedi adam, yeşil perde bile yokmuş gördüm bazı videolarda anlatılırken Ama yinede ilk kez gerçek anlamda simule edilmiş solucan deliği, karadelik kullandılar..

Birçok açıdan bu film eşsiz.

edit: ayrıca film IMAX 70mm de izlenilmek için yaratılmış.. Gerçek bir IMAX deneyimi.. Buna zaten film denmez bildiğiniz deneyim yaşıyorsunuz. Interstellar dan öncesi ve sonrası.. Interstellar ve diğerleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 12 Kasım 2014; 17:39:12 >

• bence videoyu biraz uzun tutuyorsunuz. daha kısa videolar hem daha çok izlenir hemde ilgi çeker. benim için 42dk vakit ayırmak çok zor
  • yahu şu mikrofonu düzeltin artık bu kadar zor olmamalı değiştirmek. Hiç yakışmıyor dh ye

• alacak da ne zaman alacak mesele o
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.