Şimdi Ara

Mobilite | Başkasının pasaportuna IMEI kaydı yapılamayacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim asıl merak ettiğim konu şu. Bu zaman kadar kaydı olan cihazların kayıtları düşecek mi? Diyelim ki bu karardan önce pasaport kaydı yapılmış bir telefon aldık. Bu telefonu satan kişi yeni telefon alıp yine kendi pasaportuna kayıt ettirdiğinde ondan alınan telefonun kaydı düşecek mi?

• Geçen sene Fas'a gitmiştim. Ülkedeki fakirliği insanların ellerindeki cep telefonlarından, kullandıkları elektronik ürünlerin marka ve modellerinden, trafikteki arabaların modellerinin eskiliğinden görebiliyordunuz. Hiç duymadığım Çin markası cep telefonları, eski kamera ve video kameralar, elektronik mağazalarında garip garip markalar...

İşte biz de adım adım o duruma doğru gidiyoruz. Ellerimizdeki ürünler gittikçe eskiyecek, teknolojisi eskiyecek, 3-4 model geriden takip etmeye başlayacağız teknolojiyi. Kolay kolay alamayacağız yenilerini. Bilgisayarlarımız, fotoğraf makinalarımız, kameralarımız, cep telefonlarımız ve arabalarımız eskiyecek, hazırlıklı olun...

• Cokomelli damat, bir sonraki vergiyi tabana yayma kanunu olarak her satilan telefon t.c. kimlik no'ya kayitli olacak. satilamayacak, el degisikligi yapilamayacak diyecek herhalde. amac insanlar fazla telefon alsin, bol vergi kazansin devlet. ekonomiye can gelsin. vatandasin cani cikmis kimsein umrunda degil tabii.

• halk iiçin yap kardeşim tc kayıtlı 3 yıl kullanımlık sadece kdv al 3 yıl hakkı olsun 3000 altı fiyata .birazda orta hallileri düşünün

• Program da konuştuğunuz tasarımını öve öve bitiremediğiniz tekrar çıksa konuşulur dediğiniz cıhazları görsellerini neden bizimle paylaşmıyorsunuz. biz nurlu yüzünüzü görmek için mi seyrediyoruz sizi. kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz, yıllardır bu programları yapıyorsunuz hâlâ mı unutuluyor bunlar yada montaj da çokmu zor görselleri eklemek sizi izlemek radyo dinlemek gibi ses var görüntü yok hayâl ettiğimiz kadar ile yetiniyoruz. yapmayın bu işi artık biraz seyrettim sıkıldım sizi görmekten kapattım saçmalık bu yaptığınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca -- 21 Mayıs 2019; 3:0:3 >
  • Mesut. Bomb soon :))

• Daha önce Mesut bey'e twitter'dan yazmıştım. Ekran dokunmatiğim bozuldu ama 6-7 aydır kullanmaya devam ediyorum. Çalışan alan daraldı ama tamamen ölene kadar kullanacağım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.