Şimdi Ara

Mobilite: Galaxy Note IV, iPhone 6, BB Passport, WP'lu HTC M8 ve dahası... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
2.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı muhabbetler çok uzun oluyor. Bu bakımdan 2si1 daha başarılı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackberry enterasan olmuş
  • harıka olmus ne demek.. lutfen böyle samımı kalın anlatın ne olacak ya begenmemek mumkun mu?

• +/- geri gelsin Allah aşkına.

• 2004 Üyesiyim senelerimizi verdik forum'a +/- olayının kaldırılışı beni onca yılımı verdiğim forumdan soğuttu.Konusunu açtım tık yok,artık teknoseyir daha ağır basmaya başladı dh'ye az girer oldum bundan sonra sanırım azalarak devam edecek.
    Bari oylama yapılsa da tek bir yönetimin lafıyla bu işlerin kararı alınmasa!

• wp ios gibi çok stabil bir işletim sistemi fakat uygulama sıkıntısı kısayollar gibi konularda eksik

• + - sistemi geri gelmeli

• Abi bu +/- geri gelmeli diyenlere bakmayınız,bunlar kopmlexli ve karsıtlılık bozuklugu olan psikopatlar.Dertleri var olmak kötülük yaparak.Boşverin bu salakları.

• muhabbete bak arkadaş düğünde parmak kırılması , sevgilisinden ayrılan tasarımcı , uzaya çıkan s5 mini
  • harika program olmuş. sohbetler çok iyi
  • süper olmuş :)programa farklı bi hava katmış

• blackberry classic ile hiç ilgilenmiyorsunuz

• 10 defa sayfayı yeniledim hala reklam geçilmiyor.
  • 23. dakikadan sonra;

Erdi ve enderle teknolojide felsefik yaklaşımlar
    Genel goygoy
    Kapanış

• Samsung fotoğraf ve görüntüleme açısından sony gibi bilgi deneyim ve tecrübeye sahip değil bunu bir tek ben değil herkez biliyor teknoseyir editörü murat gamsız da söyledi bunları samsung daha yolun başında bir firma samsungun sony gibi olabilmesi için aradan çok zaman geçmesi lazım hatta zor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • + ve - ler geri gelmeli

• elinize sağlık uzun bir program olması da güzel olmuş :D

• yine güzel bir çalışma.
  • + - koymazsanız koymayın sitenin Rating listedeki yerini kaybettiğini görünce getireceksiniz o zaman da tük.... Yala..........

• Blackberry Passport gonulleri fethedecek gibi duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.