Şimdi Ara

Mobilite: GM 5 Plus izlenimleri, Galaxy Note 6 haberleri ve dahası... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mi5 i siz inceleyin cidden erdihocamın incelemesini gercekten çok istiyorum incelemede erdi genel yorumlamadada mesut derim adamda tam bir bilinçli kullanıcı kafası var beklemedeyim :)

• Casper Via E1 750 lira yalnız 1000 lira değil...

• LeTV yeni adıyla LeEco nun yeni telefonları LeEco le 2 veya le 2 pro bulabilirseniz iyi olur. Sonuçta 2 saatte 1 Milyon satmış telefonlar. Merak ettim

• M10 incelemesini seneye mi yayimlayacaksiniz

• Meizu m3 note

Xiaomi m3 note pro

• Note 6yı merakla bekliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Mi 5 detaylı incelemesini istiyoruz.Ağustos-Eylül gibi resmi olarak ülkemizde satışta olacak.

• Note 6 6 gb ram ve 4200 ma-h batarya ile geldigi taktirde Note serisinin ruhunu yansitan bir cihaz olacaktir. Yillar once Note 2 2 gb ram ve 3100 ma-h batarya ile geldiginde zamanina gore oldukca ilerideydi. Ram olayindan zoyade yuksek kapasiteli pil olmasi cok onemli. Insallah kagit gibi ince cihaz yapmak icin 3000 ma-h gibi bir sacmalik yapmazlar. Cihaz 2-3 mm kalin olur da 4000 ma-h uzeri bataryaya sahip olur insallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stalker(1979) kullanıcısına yanıt
    Kardeş yurtdışından getiriyor bazı kişiler, onlardan alıyorum. Güvenilir insanlarla alışveriş yapmak lazım. Telefonlar çinden geldiği için çin garantili ve 1 yıl. Servis süresi de 40 gün. Bozulursa ya garantiye yada parça sipariş edip takarsın. Gerçi tr de bu telefonların parçalarını getirip yapan teknik servisler de var. Yine tr fiyatlarında yapılıyorlar. Bir de imei olayı var. Mtk ve snapdragonlu tellere imei atılıyor. Exynox luları da mecburen pasaport kaydı gerekiyor. Ben tövbe ettim dahada tr den telefon almam. Bu arada ilk çıktığında Pro5 f/p idi ama şimdi aynı fiyata s6 edge geliyor. Çin cihazları tr dekiler gibi fiyatları düşmez kolay kolay.

• 01:15 te videoyu durdurun. LG G2 sahipleri kendi telefonlari ile kiyaslasin. BU telefonun ekran kasa orani %79 olamaz. G2 yaninda durunca ozellikle alt ust bosluklar iki kati. Boyle ayrintilari gordukten sonra firmanin verdigi bilgiler konusunda suphelenmemek elde degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Greylights

Kardeş yurtdışından getiriyor bazı kişiler, onlardan alıyorum. Güvenilir insanlarla alışveriş yapmak lazım. Telefonlar çinden geldiği için çin garantili ve 1 yıl. Servis süresi de 40 gün. Bozulursa ya garantiye yada parça sipariş edip takarsın. Gerçi tr de bu telefonların parçalarını getirip yapan teknik servisler de var. Yine tr fiyatlarında yapılıyorlar. Bir de imei olayı var. Mtk ve snapdragonlu tellere imei atılıyor. Exynox luları da mecburen pasaport kaydı gerekiyor. Ben tövbe ettim dahada tr den telefon almam. Bu arada ilk çıktığında Pro5 f/p idi ama şimdi aynı fiyata s6 edge geliyor. Çin cihazları tr dekiler gibi fiyatları düşmez kolay kolay.

Cevap için teşekkürler. Meizu pro 5 eskidi dediğin gibi. Xiaomi mi 5 daha çok ilgimi çekiyor ancak o da Türkiye'de yok. Hayrına birisi getirse peynir ekmek gibi satacak ancak kimse uğraşmıyor.

• Mi5 ve Elephone P9000 incelenirse fena olmaz.

• Xiaomi Mi5 ve Redmi Note 3 Pro'yu incelerseniz çok iyi olur.

P/F oranı yüzünden ön plana çıkan bu iki model ülkemizde resmi kanallarla gelmiyor anca ben Çin'den alıp satan birinden Mi5 temin ettim. 2.El bölümünde de ilanların olduğunu görürsünüz. Bu yüzden malayani bir inceleme olmayacağını düşünüyorum.

Erdi abi de zaten 2 defa Mi5 diyince onun da baya merak ettiğini anladık

Hatta Xiaomi markasını münhasıran incelerseniz çok iyi olur ürünlerini diğer markaların ürünlerinden ayrı olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

quote:

Orijinalden alıntı: Greylights

Mi5, Pro6, Zuk Z2 Pro, Meizu M3 Note, Vivo Xplay 5 Elite. Bu modelleri Çin'de bulabilirseniz çok iyi olur. Tabi bu incelemeleri de birlikte yapmanız biz DH takipçilerini çok mutlu edecektir.

Alamayacagimiz telefonları niye incelesin adamlar kafalar pırıl pırıl vallahi.

Mi5 aldım forumdan. Kafam pırıl pırıl
  • konix kullanıcısına yanıt
    Sen aldın diye tüm Türkiye ye bu ayrıcalık sunulmuş oluyor zaten, her yerde mi5 satılıyor.
  • Estağfurullah ne ayrıcalığı. Telefon hoşuma gitti ilanlara baktım ve mi5 ilanin sahibiyle pm den iletişim kurdum ardından alışveriş gerçekleşti. Bence herkes yapabilir bunu.

• Casper E1'in fiyatı 750 tl. fayatına göre tekrar değerlendirin isterseniz

• Tensi T kullanıcısına yanıt
    Dediginiz gibi, nasil yuzde 79 oluyor ben de anlamadim. Mumkun degil.

• konix kullanıcısına yanıt
    İste anlatmak istedigim de tam olarak bu. Sen ben yurtdisindan getiriyor olmamiz tamamem inisiyatiften ibaret. Yoksa bu telefonlar tr de satilmadigini ikimiz de biliyoruz.

• Allah rızası için video yuklemelerini kontrol edin 240p yi seçtim 1gb internetim gitti mobilden sizleri de izlemek istiyoruz ama olmadı bu sefer... Ya da youtube yükleyin rahat izleyelim bu sorun ilk defa olmadı ben de yazayım dedim

Kolay gelsin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.