Şimdi Ara

Mobilite 'iPhone SE, Meizu M3 Note, Xiaomi'den 4K tv, Zopo Speed 8 ve fazlası' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: joven

saat alarmı olmayan saat gears 2 akıllı saat ?

Merhaba,

Akıllı saatler birer telefon aksesuarı olarak üretilirler. Yani telefon yoksa akıllı saat kullanmanın bir anlamı yok.

Bu yüzden akıllı saatiniz varsa yanınızdan ayırmamanız gereken telefonla yapılabilecek bazı basit işleri eksiklik saymayı garip buluyorum. Ne yani siz şimdi saatinizin alarmını mı kurup yatıyorsunuz? Kaldı ki yıllardır kullandığım analog saatlerin hiç birinde alarm yoktu aramadım da :)

Ek olarak Gear S2 titreyerek uyarı verebiliyor. Alarm olarak çok istenirse kullanılabilir.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • koy elmayı satsın milyonlarca. içeriği önemli değil yeter ki logo olsun

• Yarın izlerim artık

• Eve gidince izlerim. Özellikle zopo speed 8 dikkatimi çekiyordu. Bu arada ey insan evlatları sigara içmeyin. Gecenin bu saatinde babamı hastaneye getiriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1001

apple çağı kapanıyor yavaş yavaş.

He he 1 seneye kalmaz batarlar...

• Bir firma düşünün bundan yaklaşık 4 sene önce bir telefon çıkarıyor adı iPhone 5 oluyor ve yıllar sonra çok küçük makyajlarla o telefon tabiri caizse hortluyor ve yine milyonlar o telefonu alıyor çünkü amaç o markanın sözde prestijine ulaşabilmek o markayı kullanan insanların oluşturduğu sözde toplum sınıfı içine dahil olmak ve bu yaş farletmeksizin domino taşı misali tüm dünyaya yayılıyor. İşte marka olmak ve marka algısı denilen şey tam olarak da bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Lawyer___ -- 28 Mart 2016; 3:24:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: joven saat alarmı olmayan saat gears 2 akıllı saat ?
    Merhaba, Akıllı saatler birer telefon aksesuarı olarak üretilirler. Yani telefon yoksa akıllı saat kullanmanın bir anlamı yok. Bu yüzden akıllı saatiniz varsa yanınızdan ayırmamanız gereken telefonla yapılabilecek bazı basit işleri eksiklik saymayı garip buluyorum. Ne yani siz şimdi saatinizin alarmını mı kurup yatıyorsunuz? Kaldı ki yıllardır kullandığım analog saatlerin hiç birinde alarm yoktu aramadım da :) Ek olarak Gear S2 titreyerek uyarı verebiliyor. Alarm olarak çok istenirse kullanılabilir. Sevgiler, Mesut Çevik

Windows'a bu sefer neden giydirmediniz mesut bey ?

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

saat alarmı olmayan saat gears 2 akıllı saat ?

Saatte hoparlör yokki alarm özelliği nasıl çalışacak kaldıki hoparlör koyacak alan yok zaten. Bana kalırsa akıllı saat para tuzağı tümüyle gereksiz şarjı bir gün giden saat mi olur. Çeşit olsun tüketici alsın üreticinin cebi dolsun işe ne kadar işe yaradığı önemli değil. Bir kaç yıl sonra ilgi kalmayınca akıllı saat üretimini durduracak üreticiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: axiprens

quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1001

apple çağı kapanıyor yavaş yavaş.

He he 1 seneye kalmaz batarlar...

bak oraya sen de anlayabil diye 'yavaş yavaş' yazmışım. ama yine anlayamamışsın işte ne yapalım
  • "Tasarım o kadar kuvvetli ki bu telefonun hakkı kılıfsız kullanmak bunu net bir şekilde söyleyebiliriz."
    M8 ön incelemesi, Mesut Çevik, 26 Mart 2014 Londra

Başka sözüm yok Hakim bey...

• Keyifli bir bölüm olmuş.

• Mesut bey'in bu kadar Samsung fanı gibi davranması sadece bana mı bu kadar itici geliyor !!! bilemiyorum ama Tavırları samsung dışındaki tüm telefonlara tu kaka diyormuş gibi duruyor ve cidden cok itici geliyor!! ikisi biri sadece Erdi abi için izliyorum desem yeridir. Göz var nizam var adamlar (htc) bildiğin taş gibi telefon yapmış ki bence sızan yüksek detaylı arka kasa fotoğraflarında ki kaliteyi de görmezden gelip hala m8 den filan bahsediyor yok yeni bişey yapmamışlar(bu tavır lg için de geçerli) ne yapsın adam amerikayı tekarar mı keşfetsin o öve öve bitiremediği s7 ve edge modeli'nin ne kadar farklı olduğu ortada.

• quote:

Orijinalden alıntı: swordmaster33

Mesut bey'in bu kadar Samsung fanı gibi davranması sadece bana mı bu kadar itici geliyor !!! bilemiyorum ama Tavırları samsung dışındaki tüm telefonlara tu kaka diyormuş gibi duruyor ve cidden cok itici geliyor!! ikisi biri sadece Erdi abi için izliyorum desem yeridir. Göz var nizam var adamlar (htc) bildiğin taş gibi telefon yapmış ki bence sızan yüksek detaylı arka kasa fotoğraflarında ki kaliteyi de görmezden gelip hala m8 den filan bahsediyor yok yeni bişey yapmamışlar(bu tavır lg için de geçerli) ne yapsın adam amerikayı tekarar mı keşfetsin o öve öve bitiremediği s7 ve edge modeli'nin ne kadar farklı olduğu ortada.

Yarım saat Apple konuşulan mobilite de bile bunu düşünüyorsanız kusura bakmayında o sizin anti Samsung fanlığınızdır.

Mesut bey bu işin yıllarca içinde yüzlerce cihaz elinden geldi geçti geçtiğimiz senelerde g2'yi m8'i överken neredeydiniz peki. Mesut bey dobra dobra bir insandır ne düşünüyorsa kıvırmadan anında söyler bu yüzden de bu ülkede en fazla sevilen editörlerden biridir.

Bence Mesut beyle uğraşmayı bırakıp Samsung düşmanlığınız ile ilgilenmeniz ve olgunlaşmanız gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

quote:

Orijinalden alıntı: swordmaster33Mesut beyin bu kadar Samsung fanı gibi davranması sadece bana mı bu kadar itici geliyor !!! bilemiyorum ama Tavırları samsung dışındaki tüm telefonlara tu kaka diyormuş gibi duruyor ve cidden cok itici geliyor!! ikisi biri sadece Erdi abi için izliyorum desem yeridir. Göz var nizam var adamlar (htc) bildiğin taş gibi telefon yapmış ki bence sızan yüksek detaylı arka kasa fotoğraflarında ki kaliteyi de görmezden gelip hala m8 den filan bahsediyor yok yeni bişey yapmamışlar(bu tavır lg için de geçerli) ne yapsın adam amerikayı tekarar mı keşfetsin o öve öve bitiremediği s7 ve edge modelinin ne kadar farklı olduğu ortada.
    Yarım saat Apple konuşulan mobilite de bile bunu düşünüyorsanız kusura bakmayında o sizin anti Samsung fanlığınızdır. Mesut bey bu işin yıllarca içinde yüzlerce cihaz elinden geldi geçti geçtiğimiz senelerde g2yi m8i överken neredeydiniz peki. Mesut bey dobra dobra bir insandır ne düşünüyorsa kıvırmadan anında söyler bu yüzden de bu ülkede en fazla sevilen editörlerden biridir. Bence Mesut beyle uğraşmayı bırakıp Samsung düşmanlığınız ile ilgilenmeniz ve olgunlaşmanız gerekiyor.

Bu işin içinde yıllardır olduğunu bende çok iyi biliyorum ve bende yıllardır takip ederim kendisini ama bir süredir çok göze batan bir tavrı var benim gibi düşünen insan sayısının az olduğunu da düşünmüyorum. Samsung anti fanı olduğuma nasıl karar verdiniz anlamış değilim samsungları kötüleyen bişey yazdım da benim mi haberim yok ? aksine gayet alınabilir ve cidden güzel telefonlar s6/s6 edge ile samsung bildiğin çağ atladı diyebilirim note5 de buna dahil. fakat şöyle bir durum var bariz şekilde gözümüzün içine sokulan eleştirileri öyle bir noktaya getiriyor ki ' s7/s7edge dışında var diğer telefonların alayı tırt' gibi demeye getiriyor bunu yanlış buluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: swordmaster33

Mesut bey'in bu kadar Samsung fanı gibi davranması sadece bana mı bu kadar itici geliyor !!! bilemiyorum ama Tavırları samsung dışındaki tüm telefonlara tu kaka diyormuş gibi duruyor ve cidden cok itici geliyor!! ikisi biri sadece Erdi abi için izliyorum desem yeridir. Göz var nizam var adamlar (htc) bildiğin taş gibi telefon yapmış ki bence sızan yüksek detaylı arka kasa fotoğraflarında ki kaliteyi de görmezden gelip hala m8 den filan bahsediyor yok yeni bişey yapmamışlar(bu tavır lg için de geçerli) ne yapsın adam amerikayı tekarar mı keşfetsin o öve öve bitiremediği s7 ve edge modeli'nin ne kadar farklı olduğu ortada.

Bence sen yanlış anlamışsın mesut bey yıllarca bin bir türlü telefon testi yapmış bir ediyordur. Bu mobilitede Apple, htc giydirdi şu bi gerçektir ki samsung bu yıl diğer üreticilerden daha iyi telefon çıkardı. Yeri geldi Samsung'un touch wizz, kasasına, plastiğine, Micro sd kart olmayışına giydirdiğini ben çok iyi hatırlıyorum yani bence mesut bey herhangi bi markanın fanlığını yaptığı yok neyse onu söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerry smith -- 28 Mart 2016; 14:27:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

Bir firma düşünün bundan yaklaşık 4 sene önce bir telefon çıkarıyor adı iPhone 5 oluyor ve yıllar sonra çok küçük makyajlarla o telefon tabiri caizse hortluyor ve yine milyonlar o telefonu alıyor çünkü amaç o markanın sözde prestijine ulaşabilmek o markayı kullanan insanların oluşturduğu sözde toplum sınıfı içine dahil olmak ve bu yaş farletmeksizin domino taşı misali tüm dünyaya yayılıyor. İşte marka olmak ve marka algısı denilen şey tam olarak da bu...

Ben alacağım ve bu anlattıklarınızın hiçbirine katılmıyorum. Ben yıllardır android kullanıyorum ve şuan çin malı bir telefon kullanıyorum. Zamanının amiral gemisi s3 ve g2 gibi telefonları ön siparişle ilk alanlardan olmuştum. Bunca yıllık deneyimim sonucu iosa geçmeye karar verdim. İpad air ve ipod touch 5 ile ios deneyimim de olmuştu tanıyorum yani iosu. Ben 4-4,5" arası güçlü ama gerçekten güçlü ve en az 4-5 yıl güncelleme alacak bir telefon istiyorum. Bu telefonun çok hızlı çalışmasını ve hiç sorun çıkarmamasını istiyorum. Android üreticilerin mini diye ürettikleri çöpler malum. En iyisi compactların bile kamerası, rami, ekranı, güncelleme gecikmesi, kaba tasarımı, saçma sapan işlemcileri ortada. İphone se'de de kalın çerçeve var ama ios hatırına katlanacağım ve 2 kere pil yenilesem bile hala kullanıyor ve güncelleme alıyor olacağım. Nexusların bile 2 yıl güncelleme aldığı bir sisteme de bir daha ucuz çin malları dışında para vermeyi de düşünmüyorum. Param var android tarafında para verebileceğim düzgün bir telefon yok. Hepsi tepsi kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kloveangel

xiaomi miui romunun üstüne tanımam

ben 4.4.4 kullanıyorumda paso hata veriyor.Galeriye kadar durduruldu hatası veriyor oyunlar falan tüm uygulamalar dahil.5 dk dayanıyor.
  • Android telefonların çerçevelerine laf edenleri görelim bi... Bunun için ne diyorlar acaba...

• 4 inç ve benzeri boyutlarda %70e yakın ekran çerçeve oranı olan 1 tane telefon söyleyin.Yok ama editörler videoda var diyor yani 123mmx58mm boyutlarına yakın varda ben mi duymadım ve xperia x serisi hakkında bilgi var mı
    edit.htc m7yi güncelleyip 5se'ye rakip yapsalar efsane olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC6108B0A -- 29 Mart 2016; 0:53:50 >
  • Güzel programdı keyifle izledim. Fakat çok merak ediyorum videoları niçin youtube'a yüklemiyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.