Şimdi Ara

Mobilite Özel: Google Nexus Lansmanı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kullandığınız koltukların markasını biliyorsanız yazmanız mümkün mü ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: fx57
    Merhaba,

Henüz net bir tarih yok, önümüzdeki haftalar diyelim.

Teşekkürler.

Sizden air 2 hakkında kısa bir yorum alsak? Air ile arasındaki fark ne düzeyde?

Merhaba,

Bu konudaki görüşlerimizi yarın ki Mobilite Özel - 2'de dinleyebilirsiniz.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

nexus 9 ile ipad air 2'yi karşılaştırmak daha mantıklı.Çünkü rakibi A8X

Merhaba,

Bu karşılaştırmaya ilişkin görüşlerimizi yarın ki Mobilite Özel - 2'de bulabilirsiniz.

Teşekkürler.
  • quote:Orijinalden alıntı: enderc
    Mobilite'nin bu haftaki bölümünü geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Google Nexus ve Android lansmanına ayırıyoruz. Editörleriniz Ender Yıldız ve Erdi Özüağ, Google'ın yeni cihazları Nexus ailesine kazandırdığı yeni cihazları yorumluyor. İyi seyirler.

apple bölümünde ne işi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ooo mobilite alırım bi dal.

• abi kulaklığı taktım en yüksek sesteymiş herşeyi zarar şu reklamların lanet olsun ya ...

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

Video'yi izlemedim de gören olursa cevap verirse sevinirim.

Nexus 4'e geliyor mu?

Nexus 4 ve Nexus 7'nin Android Lollipop denemelerine başlamışlardı..Çok yüksek ihtimalle gelecek..Kasımın 3-5 civarında diyorlar ama tarih değişebilir..!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: MinPayne

Apple lansmanı olan özel Yayını gelecek mi?

Teşekkürler.

Merhaba,

Tabi ki gelecek :)

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Erdi Bey,

Bir kaç hatanızı düzeltmek isterim. Nexus One'lar Hindistanda bir çok oparetör ile beraber satışa sunuldular ve 100$ civarında ücretleri. Videoda çıkmadı demişsiniz.

İkinci olarak, Android Lollipop'un son developer preview'unu gördüğünüze emin olamadım. Pek değişiklik yok demişsiniz ama uzun süredir bu sürümde bulunan biri olarak bence çok büyük farklar var. 1 animasyon varsa eskisinde bunda 10 animasyon var ve google'un entegre ettiği bir çok yeni özellik de sürümde. O yüzden bence bir daha deneyin.

Bunların dışında genel olarak söylemek istediğim şey ise Nexus 6'nın ülkemize çok da yüksek fiyatlardan girmeyeceği yönünde olacak. Sonuçta Nexus 5 ilk çıktığında 1400 TL'lere satılıyordu ülkemizde 350$ ABD fiyatı olmasına rağmen. Nexus 6 ise 1700-1800 civarlarında gelecektir ve ABD'de fiyat iki katına çıkmasına rağmen bizde çok da dişe dokunur bir fark yaratmayacaktır. Zaten Google'da yüksek fiyat politikasının farkında ve bu yüzden ilk defa cihaz Amerika'daki oparetörlerin yardımıyla satışa sunulacak. Yoksa satamaz.

Ayrıca şu anda piyasadaki tüm amiral gemilerinden iyi olduğunu da herkes görmüştür zaten. Onların fiyatları da 2000+ üzerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 18 Ekim 2014; 22:23:10 >

• Nexus 6 bu sefer olmuş fakat ekran 5-5.2 inç olmalıydı. Herkes 5inç kullanabilir ama 6 herkese hitap etmiyor.

• İncelemesini bekliyoruz nexus 5 gibi kaytarmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Erdi Bey,

Bir kaç hatanızı düzeltmek isterim. Nexus One'lar Hindistanda bir çok oparetör ile beraber satışa sunuldular ve 100$ civarında ücretleri. Videoda çıkmadı demişsiniz.

İkinci olarak, Android Lollipop'un son developer preview'unu gördüğünüze emin olamadım. Pek değişiklik yok demişsiniz ama uzun süredir bu sürümde bulunan biri olarak bence çok büyük farklar var. 1 animasyon varsa eskisinde bunda 10 animasyon var ve google'un entegre ettiği bir çok yeni özellik de sürümde. O yüzden bence bir daha deneyin.

Bunların dışında genel olarak söylemek istediğim şey ise Nexus 6'nın ülkemize çok da yüksek fiyatlardan girmeyeceği yönünde olacak. Sonuçta Nexus 5 ilk çıktığında 1400 TL'lere satılıyordu ülkemizde 350$ ABD fiyatı olmasına rağmen. Nexus 6 ise 1700-1800 civarlarında gelecektir ve ABD'de fiyat iki katına çıkmasına rağmen bizde çok da dişe dokunur bir fark yaratmayacaktır. Zaten Google'da yüksek fiyat politikasının farkında ve bu yüzden ilk defa cihaz Amerika'daki oparetörlerin yardımıyla satışa sunulacak. Yoksa satamaz.

Ayrıca şu anda piyasadaki tüm amiral gemilerinden iyi olduğunu da herkes görmüştür zaten. Onların fiyatları da 2000+ üzerinde.

Merhaba,

Android Lollipop'la ilgili genel çerçevenin aynı kaldığından bahsediyoruz, yoksa irili ufaklı çok sayıda yeniliğik ve estetik güncellemeler olduğunu söylüyoruz. Emin olun, 5.0 geliştirici önizleme sürümü çıktığından beri Nexus 5 üzerinde kullanıyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=h8-LDs-Z5R0&list=UUvzNGNmTrIUUHEsgUhsZA8A

Nexus 6'ya gelince, cihazın kendisi zaten yüksek maliyetli donanımlara sahip. Hali hazırda Nexus 5'e göre iki kat fiyat farkı var. O fiyat segmentinde diğer firmaların amiral gemi modelleri olduğunu düşünür ve oradan yola çıkarsan Nexus 6'da onlarla benzer seviyede çıkacaktır. Resmi kanallar üzerinden ülkemize gelip gelmeyeceği de tabi ki şu an için soru işareti.

Android One'a gelince evet bu ay içerisinde yani çok yakın zamanda birkaç operatör ile sunuldu. Ancak Google'ın hedeflediği gelişmekte olan ülkeler listesinin geneline ne zaman yayılır, bekleyip görmek gerek.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Erdi Bey,

Fiyat 1700-1800 diyorsunuz, ve tahmin gibi değilde bilgi sahibi gibi yazmışsınız, neden 2400TL'ye değilde 1700 'e gelecek, açabilir misiniz? Neden ABD 'de 2 kata yakın fiyat artarken bizde 300-400 TL artış olacak merak ettim.

• her videodan önce anket yaapmanız beni sinr ediyor bu yüzden her soruya yanlış cevap veriyorum..

• Lolipop deyince kafa başka yerlere kayıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Lolipop deyince kafa başka yerlere kayıyor

Ergen...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

Ergen...

19 yaşında ergen mi olunuyor ?
  • Bence cihaz çok güzel fakat ekran büyüklüğü benim için büyük sorun. Nexus 5 5", nexus 6 6", oldu olcak sonraki nexus 7 de(artık nasıl isimlendirilecekse... Nexus 7 tablet çünkü) 7" olsun bari bu nedir... Bir nexus 5 kullanıcısı olarak bu cihazı almayı düşünmüyorum, keşke 5.2" civarında bir model çıkartsalardı da alsaydık, çünkü ram miktarı, S805 işlemcisi, stereo ön hoparlörleri ve tabi ki motorola kalitesi çok tatminkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 19 Ekim 2014; 15:36:14 >
  • quote:

quote:

quote:

Ergen...

19 yaşında olman ergence düşünmene engel olamamış demek ki... Bu şakaları 7den 70e herkesin gezindiği bir forumda değil arkadaş ortamında yap

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ergen...

19 yaşında olman ergence düşünmene engel olamamış demek ki... Bu şakaları 7den 70e herkesin gezindiği bir forumda değil arkadaş ortamında yap

açık açık sövmedim ya sen ona dua et

Edit : Kimse benim yazdığım mesajın kahyası değil kendi işinize bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destinati0n -- 19 Ekim 2014; 17:52:08 >

• Nexus 4 kullanıcısıydım. Bütün servislerini Now dahil seve seve kullanıyordum. Nexusu bir umut belki o kadar büyük olmaz diye bekliyordum, lansmandan hemen sonra gittim Lumia 930 aldım.

Zaten ne zamandır wp yi merak da ediyordum. Mix Radio, Kişiler, Here Maps, Here Drive gibi çok güzel servislerin yanında çok güzel fotoğraf makinası ve değişik tasarımı var.
    Fiyatı da daha ucuz. Herkese tavsiye ederim. Özellikle androdcilere.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.