Şimdi Ara

Mobilite: Taksitle telefon, LG V20, Asus ZenFone 3 Deluxe ve dahası... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kucukyenici

Mesut Çevik; "Eğer 1.000 TL.'lik telefonla teknik servis sıkıntısı yaşayan adam gidip 3.300 TL.'lik telefonu satın alıyorsa zaten demek ki bu milleti seven çok yaranıyor!" (26:39)

Anlamadım

Beyin off

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nefendim kullanıcısına yanıt
    Mesut'un Kullandığı Cümlenin Özü:
    "Demek ki bu milleti seven çok yaranıyor!"...
    Yani kabaca diyor ki; "Deveye diken... Daha da açık yazdırma lütfen!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 26 Eylül 2016; 16:02:42 >
  • quote:

Nesi yerli arkadaş, biri çıksın da izah etsin lütfen.
    Montaj yapılıp piyasaya sürülenlerin hangi parçası (chip seti, işlemci, ekran, kamera, depolama birimi) yerli?
    Bir de Çin'de üretileni alıp, üzerine marka vurup satmak da ayrı bir "Yerli Üretim" meselesi...
    Geriye ne kaldı! Yeterince aldatılmadık mı?

İçinde izdivaç uygulaması yoksa yerli değil yersizdir...

Bizim toplumda yeri yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefendim -- 26 Eylül 2016; 16:01:06 >
  • quote:

Mesut'un Kullandığı Cümlenin Özü:
    "Demek ki bu milleti seven çok yaranıyor!"...
    Yani kabaca diyor ki; "Deveye diken... Daha da açık yazdırma lütfen!

Bahsettiği 3000lik telefon (iPhone) 5 dene sorunsuz gidiyor yalnız...

Her sene bin bin verip küplere mi binelim

• Öğrenciden bilgisayar için KDV, trt payı vs. alınmasın yeter.

• Bu bölüm pek bi güzeldi TEŞEKKÜRLER.

• güzel bir bölüm olmuş elinize sağlık tek katılmadığım nokta bu yerli telefon konusu yerli diye elde kalan işlemci ramlerle telefon topluyorlar bunu alıcaksınız diye zorlayıp diğer telefonlara vergi zammı getirmeleri şaka gibi bir olay ne kadar zorda kalırsam kalıyım vestel telefon asla almıcam o parayı ona vericeğime 1-2 ay daha biriktirir yurtdışına gider tatilimi de yapar 4 sene sorunsuz kullanacağım marka telefonumu da alır gelirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiruhh1903 -- 26 Eylül 2016; 18:33:38 >
  • Cok atesli bir bolum olmus ben cok begendim

• Biri iPhone ile Samsung gibi telefonları Türkiye'de üretsin! Ya da adam gibi telefon üretsinler!

• quote:

Orijinalden alıntı: NeroWin

--Yerli telefon olayında taksit olayının gelmesi güzel, bir de vergi indirimi yapılıp fiyatı biraz daha düşürülse çok daha iyi olur.

--Android TV olayını da hiç kimseye önermiyorum. Bir süre Philips teknik servisinde staj yaptım ve hem panel kalitesi hem de isletim sistemi gerçekten yerlerdeydi. Android TV OS gerçekten ağır çalışıyor ve bir kaç uygulamadan sonra giderek ağırlaşıyor.

--Note 7 telefonlarının patlama olayı da bir yandan iyi oldu diyebiliriz. Apple'da da kasanın bükülme ve çekmeme sorununun ardından çıkardığı diğer iPhone'lar da bu tür bir sorun olmamıştı. Şimdi de Samsung tarafında da aynı sorundan patlayan, yanan bir telefon görmeyeceğiz diyebiliriz.

--Mesut abi asıl önemli olan telefonun farklı bir deneyim sunması değil. Belki ilk 3 ay için bunu söyleyebiliriz. Ancak 3 ayın sonunda telefonun hızlı açılıp kapanması, uygulamaların çok hızlı açılması, buton yerleşimi ve arayüzünün yerleşiminin kullanıcı dostu ve akıcı olması lazım. Yani telefon yağ gibi akmalı. Hiç bir sorun yaşanmaması lazım. Onun dışında yok kavisli olmuş, yon çift kamerası olmuş vs.. bunlar daha sonra gelen detaylar...

O dediğin eski sürümlerdeydi yeni Android TVler çok daha iyi özellikle WebOS gibi sürekli bellek yetersiz hatası veren sisteme göre...

• İllaki amiral gemisi alınacaksa al sana ithalatçı LG G5 yada P9. Ayrıca hiçbir telefon benim gözümde 2000'den fazla etmez.

1200-2000 bandında bu üç telefondanda başkası alınmaz.
    http://www.hepsiburada.com/lg-g5-ithalatci-garantili-p-HBV000000RKAN
    http://www.hepsiburada.com/huawei-p9-dual-sim-ithalatci-garantili-p-TELCEPHUAP9DU-GD
    http://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-5-ithalatci-garantili-p-HBV0000000YQ1

• Mesut Çevik in windows mobile platformunu neden sevmediği şimdi belli oldu. Sen 1500 lira para ver android çıksın diye her gün bekle...
  • HTC hd2 den ziyada yabancı bir geliştirici lumia 625 in bootloader kilidini kırdı ve cyanogenmod 13 kurdu haberiniz olsun

• Saçma sapan koruma lafları etmeyin. Siz apple ın samsung un LG nin ve diğer tüm markaların biz yerliyiz alın diye REKLAM yaptığını mı sanıyorsunuz.

Adamlar yaptığı yada yaptırdığı ne derseniz deyin cihazlarını kendi vatandaşın daha yüksek özellikle daha iyi donanım ile satıyor. Bizde katalogtan ürün seçip marka basıp yerliyiz diyerek onlar kadar fiyat çıkarıyor . Adam ülkeye telefon getiriyor kaç vergi kâr payı ekleniyor da 600 tl den satabiliyor (örnek Lenovo p1m olsun k5 olsun) bizdeki ler en dandik geri donanıma ve sıfır yan katmadeğer özelliklere onlardan yüksek istiyor. Kendi tasarımı ne Vestel in söylesinler cihazın kasası hazır işlemci hazır neyi kendi tasarlamış ancak koskoca v şeklini kendi koydurmuş olabilir .

Vodafone da telefon satıyor kendi markası ile ne diyor izmirde birleştir dik imei kayıtlarında bakarsanız yerli birleştirme yazıyor bazılarında .

• Deneyim deneyim diyip Note 7'yi beğenmek ayrı bir ironi... Erdi Özüağ'nın kopyası olsada onunla yapsa mobiliteyi...

• Mesut abi msı ın modelini merak ettim :)

• HTC Firması , Chevrolet firmasına döndü iyice.
  • Özlemişim be valla, harika bi Mobilite izledim gerçekten. Hele Mesut abinin "Iphone'a her türlü çakıyordu" dediği ve Erdi abinin attığı bakış
    Mesut abi bu kişisel yorumlarını bizden eksik etme izlerken inanılmaz keyif veriyor gerçekten.

• yaklaşık 9 yıldır kredi kartı kullanıyorum.öyle zengin felanda değilim klasik memur çocuğuyum bir kere bile sadece ''asgarisini'' ödemek zorunda bırakmadım kendimi.bu konuda ülkece çok cahiliz.kredi kartı kullanmasını bilene çok yararlı

• mesut beyin eski 2010 incelemeleri geldi aklima da kitap okur gibi inceleme yapardi, bide simdi bakiyorum baya naber keke modunda

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.