Şimdi Ara

Mobilite: Telefon savaşları, iPhone 7 Pro, HTC One S9 ve dahası... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Amerikalılara milliyetçi tavırlarından dolayı eleştirilerinden dem vuruyorsunuz ama kendiniz Türkiye de bunu söylemeniz komik olmuş.

Amerikalıların hiç değilse milli diye savundukları ürünler, bırakın amerikayı dünyada başarı sağlamış ve ispatlamış ürünler. Apple, Microsoft, IBM, Google gibi firmalara sahip olup toz kondurmayacak ülke yok.

Gelelim bize. Ben kendimi bildim bileli övünç duyduğumuz, milli diye abarttığımız, sırf bizden diye eksikliklerinin görmezden geldiğimiz her ürün ve şirket bize kazık attı veyahut hala da atıyor.

Aksine sesi çıkmayan, milli duygu reklamları yapmayan ve bizim eleştirel baktığımız veya hiç haberimiz olmayan gerçek milli şirketler veya ürünler çoğunlukla başarılı işler ortaya koymuştur.

Apple gibi bi şirketimiz olsun diğer telefonların videosunu yapmazsınız kimi kandırıyorsunuz siz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit_22 -- 3 Mayıs 2016; 17:10:01 >
  • HTC ONE X9 noldu bilen varmı hem global olarak tanıttılar hemde getirmediler cihazı bi türlü

• bence microsoftun kurtuluşu, windows mobile ı bir kenara bırakıp surface phone ile gerçek windows 10 u cep telefonuna getirmesi.

• mesutH çevikTC

• radyo yayını yapsanız daha iyi olur herhalde hocam biz(ben) sizin yüzünüzü görmek istiyoruz telefon reklamlarını zaten oturup izliyoruz. belge ve grafikler gösterecekseniz habere ekleyin saygılarımla

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.